İlk kez buluşmaya gideceğim ne alacağımı ne seçecemi bilmiyorum birde şehir dışında sevgilim o çiceği elimizde tutacağız buluşmaya yerine kadar pek sevmiyorum genelde buluşma işleri sıkıcı geliyor ama mecbur işte

İlk kez buluşmaya gideceğim ne alacağımı ne seçecemi bilmiyorum birde şehir dışında sevgilim o çiceği elimizde tutacağız buluşmaya yerine kadar pek sevmiyorum genelde buluşma işleri sıkıcı geliyor ama mecbur işte

Bence tüm gün elinde taşıyacaksa çiçek alma bu sıcakta elinizde taşırken o çiçek zaten ölüp gidecek. Baktın güzel zaman geçiriyorsunuz bir gelecek var gibi gün sonuna doğru Gezerken bakarsın sağda solda bir çiçekçi varsa oradan alırsın. Böylesi çok daha mantıklı olur
Gül: Kırmızı güller, romantizm ve aşkı simgelerken, pembe güller daha zarif ve romantik bir mesaj iletebilir.
Lale: Laleler, zarif ve renkli görüntüleriyle dikkat çeken çiçeklerdir. Sevgi ve tutkuyu ifade etmek için güzel bir seçenek olabilir.
Orkide: Eşsiz ve zarif bir görünüme sahip orkide, zarafeti ve özel bir ilişkiyi simgeler.
Papatya: Papatyalar, saflığı ve sadakati temsil eder. İlk buluşmada sade ve masum bir mesaj vermek isterseniz papatyalar uygun olabilir.
Menekşe: Menekşeler, romantik duyguları ve sevgiyi ifade etmek için ideal çiçeklerdir.
Gerbera: Renkli ve neşeli görünümleriyle dikkat çeken gerbera çiçekleri, pozitif enerji ve mutluluk hissi iletmek için kullanılabilir.
Küçük renkli ve kokulu bir şey al. Çok büyük alırsan göz boyamaya girer ve diğer buluşmalarda almaz isen sorun olabilir. Benim düşüncem ilk seferde almamak tabiki karar senin kişiye göre değişir
Orkide dünya üzerinde açan ilk çiçekmiş. Birine orkide hediye etmek, sen benim kalbimde açan ilk çiçeksin, demekmiş. Bu tabi biraz efsane ya da masal gibi bir şey ama romantik olduğu kesin.
Cevap
4Cevap
Çiçek alma senden güzel hiçbir çiçek yok çünkü, de böyle romantik cümleler kızların hoşuna gider hem de fazlasıyla.
en çok satılan çiçekleri araştır bence onlardan al çiçekçiler bu işi bilir onlara sor
Flörte çiçek alınmaz boş ver en iyisi çikolata al damak 😅
Demez çoğu kız Damağa düşer 😅
Papatya güzel olur da.. bu işler neden sıkıcı geliyo sana
Sarı lale alsana ne yapacak acaba😂 anlamı çok güzel bu arada..
Gül her zaman işe yarar
Papatya..
Gül 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 gül gibisin de bunu verirken
Papatya, Kırmızı gül ikisinden biri
Kırmızı gül al
Papatya veya kelebek buketi al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?