Hasta ziyaretine mi gidiyorsun ilk buluşmada çiçek mi almış ilk buluşmada yemek mi yenir güzel normal bir kahve içebileceğim bir yere gitti bir şeyler iç bir şey yemek bile yeme çiçekten geçtim yani ne kadar önemsiyorsunuz ilk buluşmayı ya adı üstünde sürekli telefonda konuştuğun yazıştığım birini iki kez karşı karşıya göreceksin bu olay bu kadar abartıyorsunuz yatmayı bir şeyler saçmalamayın ya.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 663 cevap paylaştı.
Kadınlar çiçek sever, bu onları değerli hissettirir. Mutlu etmek için en kolay yollardan biri. Kadın farklı olduğunu ve kendisi için özel bir şey yapıldığını görmek ister. Kadın ruhunu okşamak için de ilk buluşmada alınmalı. Hatta sonrasında da sıklıkla alınmalı. Benim tercihim özgür kır papatyasıdır. Ama buluşmadan önce mutlaka sevdiği çiçeği bir şekilde öğrenip not alırım, gül istiyorsa gül, orkide istiyorsa orkide...
Elde ağırlık yapmayacak papatya olabilir. Bana eski sevgilim ilk buluşmada ağır gül buketi getirmişti. Elime tutturdu, sahil boyunca kolum ağrıyarak içimden söverek yürüdüm. Eve gitmeden çöpe attım. Aile evine canlı çiçek soksam ölü olarak çıkar 😂 Hatta ilk buluşmada çiçek bile almayın ne gerek var
İlk buluşmada bu 🌹çiçeği alırım. Kocaman bir çiçek yaptırsam yanında gezdirirken zorluk çekebilir. Bu 🌹 çiçeği çantasına bırakabilir. Öteki türlü adresine çiçek sepetinden sipariş gönderirim. Doğal ve romantik seçimler yaparım.
İlk buluşma için çiçek ve yemek yemeyi gereksiz buluyorum, en uygunu beraber kahve içmeye çıkmak kısa tutulması taraftarıyım sonrasında yemek için buluşma vs olabilir.
İllaa ben çiçek alacağım deniliyorsa bence Papatya🥰
İlk buluşmaya iki taraf da salt kendi olarak gitmeli. Sonra devam edeceğine emin olmadan hiçbir şey alınmamalı. Ayrılık kararı olursa o çiçekler çok acı verir.