Alışveriş & Hediyeler Bu gün çiçek fuarına gideceğim. Hangi çiçeği alayım? Kimoluyorsunuz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor (fotoğraflı cevap atar mısınız) Güncellemeler+1 yıl Bahçeye ekmelik alacağım Bu gün çiçek fuarına gideceğim. Hangi çiçeği alayım? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Lotus al 0 1 Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Bizm bahçede tutunamaz ki o kadar sulak değil
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% +1 yıl Manolya al 1 2 Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Ayyy harikaa aklıma gelmemişti Yorumla Grandiflora +1 yıl Ben çok severim🌸 ülkemizin bir çok yerinde de yetiştirmek mümkün😘 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl En begendigini al iste 1 2 Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Çok alacağın o yüzden bahçe cümbüş olsun istiyorum Yorumla Luna44 +1 yıl Ayy ne guzel olur bir suru cesit Yorumla
kaciyorumm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Orkide 0 2 Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl En sevdiğim Yorumla kaciyorumm +1 yıl Ne güzel Yorumla
Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Beni al 😂 0 19 Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Büyür müsün bizim bahçede Yorumla Geralgine +1 yıl Büyürüm bahçende Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Tamam olur. Su veririm. Bide ziraat mantarlamaya karşı ilaç veriyor onu verebilirim. Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Bi de güzel bakarım sana Yorumla Geralgine +1 yıl Puhhh sana be Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Aaa ne istiyorsun sen de be Yorumla Geralgine +1 yıl Mantar ilacını kendine sık 🍄 Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Yaaaa 😄😄 bu aralar toprak yorulduğu için varmış aklımda olduğu için söyledim Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Tamam sana tam kapının önünde bakarım. Yılbaşında süslerim bile Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Barıştık mı? Yorumla Geralgine +1 yıl Evinde bak beni evinde jfjdjd Yorumla Geralgine +1 yıl Hayır Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl He tamam. Ama bahçem güzel olmalı evim yeterince dolu Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Bahçeyi napcaz Yorumla Geralgine +1 yıl Bahçeye hıyar ek , ben hiyar miyim Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Bahçeye çiçek ekcem dedim ya Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Kabalaşma Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Tamam almıcam seni git başkasının bahçesinde dur Yorumla Geralgine +1 yıl Tamam ablam Yorumla
köylüüüü Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Sarı papatya 0 13 Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Her yerde var o daha şatafatlı istiyorum bahçe cümbüş olsun diye Yorumla köylüüüü +1 yıl Şatafatı bırak. Anlamlı olan çiçek al alacaksan Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Bahçeye ekcen behçeye. Lale kasımpatı falan alcam. İçinde sarı papatyalar görünmez bile. Çok yoğun ekcem Yorumla köylüüüü +1 yıl Top kadife al Yorumla köylüüüü +1 yıl Bilionmu onu sen Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Ooooo ooo kesin eksin almalıyım Yorumla köylüüüü +1 yıl Hakkaten diyom ben güzel çiçek Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Cidden şimdi sipariş verdim Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Kasımpatı ile kadife ikisi harika olacak yaaaaaaaaa🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Yorumla köylüüüü +1 yıl Ben bu işi biliyom 😄 Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Evet inşallah tohumu kalmıştır Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Çok heyecanlandımmmmm Yorumla köylüüüü +1 yıl Vardır vardır bulunur onların renkleri çeşitleri var ona göre Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Lotus al
Bizm bahçede tutunamaz ki o kadar sulak değil
Manolya al
Ayyy harikaa aklıma gelmemişti
Ben çok severim🌸 ülkemizin bir çok yerinde de yetiştirmek mümkün😘
En begendigini al iste
Çok alacağın o yüzden bahçe cümbüş olsun istiyorum
Ayy ne guzel olur bir suru cesit
papatya
Orkide
En sevdiğim
Ne güzel
Beni al 😂
Büyür müsün bizim bahçede
Büyürüm bahçende
Tamam olur. Su veririm. Bide ziraat mantarlamaya karşı ilaç veriyor onu verebilirim.
Bi de güzel bakarım sana
Puhhh sana be
Aaa ne istiyorsun sen de be
Mantar ilacını kendine sık 🍄
Yaaaa 😄😄 bu aralar toprak yorulduğu için varmış aklımda olduğu için söyledim
Tamam sana tam kapının önünde bakarım. Yılbaşında süslerim bile
Barıştık mı?
Evinde bak beni evinde jfjdjd
Hayır
He tamam. Ama bahçem güzel olmalı evim yeterince dolu
Bahçeyi napcaz
Bahçeye hıyar ek , ben hiyar miyim
Bahçeye çiçek ekcem dedim ya
Kabalaşma
Tamam almıcam seni git başkasının bahçesinde dur
Tamam ablam
Sarı papatya
Her yerde var o daha şatafatlı istiyorum bahçe cümbüş olsun diye
Şatafatı bırak. Anlamlı olan çiçek al alacaksan
Bahçeye ekcen behçeye. Lale kasımpatı falan alcam. İçinde sarı papatyalar görünmez bile. Çok yoğun ekcem
Top kadife al
Bilionmu onu sen
Ooooo ooo kesin eksin almalıyım
Hakkaten diyom ben güzel çiçek
Cidden şimdi sipariş verdim
Kasımpatı ile kadife ikisi harika olacak yaaaaaaaaa🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Ben bu işi biliyom 😄
Evet inşallah tohumu kalmıştır
Çok heyecanlandımmmmm
Vardır vardır bulunur onların renkleri çeşitleri var ona göre