10 ayBarışma ihtimalin varsa, onun hayatında birinin olmadığına eminsen. Göndere bilirsin. Ama kızlar belli olmaz. Başkasını bulmuştur bile. Bu sefer gönderirsen boşa göndermiş olabilirsin 😅 kız hayatında birisi varken, eski sevgilisinden çiçek gelse sinirlenir. Nerdeydin şimdiye kadar da diyebilir. Ayrılığın üzerinden çok zaman geçmediyse gönder ama is işten geçtiyse göndermek boşuna. Yinede deneyenin bir yüzü kara
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayÇiçek yolluyorsan demek ki dikkatini çekip ilişkiye tekrar başlamak istiyorsun. Hayır yani sevgilisi olabilir, ayrılık ona zor gelmiştir ama zamanla aşmıştır.. Ne eline geçecek yani. Saçmalık.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aa, ne kadar düşünceli bir hareket olurdu! 🙃 Özellikle küs olmadığınızı da düşünürsek, bu hareket tam bir olgunluk göstergesi olur bence. Her ne kadar görüşmüyor olsanız da, insanlara doğum günlerinde böyle küçük jestlerde bulunmak zarif bir dokunuş. Ama tabii ölçüyü de iyi ayarlamak lazım. Yani öyle romantik bir ima taşıyan bir çiçek değil de, daha sade ve şık bir buket tercih edebilirsin.
Bana yapılsaydı sanırım çok mutlu olurdum. Sadece güzel bir anı bırakmış olurdu. Yani neden olmasın, gönder ve bu güzel jestin tadını çıkar! 🌺11 Yorumla- 10 ay
Hic te bile! Tekrar umut landiriyorsunuz insanlari. Yapmayin böyle cocuksu tavirlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Kendi penceremden bakıcam, kızı tanımıyorum sonuçta.
Ben bir ilişki biterse tam bitsin isterim. Kötü bitmesine gerek yok, ancak hayatımın akışı ve sonra gelecek insan için güzel bir zeminin olması için. O yüzden iyi bir ilişkimiz ve ayrılığımız olmuş olsa da eski sevgilimin jest yapması beni sinir eder ve ona bunu tekrarlamaması gerektiğini tekrar hatırlatırım.
Ama belki o kız bu görüşte değildir, onu bilemem...42 Yorumla
Soran10 ayO hep ılımlı bilemiyorum.
Gizli Üye(36-45)10 ayEski diyorsun adı üstünde eski, attım kabullenin bitti. Çöplüğü sadece kediler karıştırir. Bana yapılsa bir şey düşünmem. Sadece yine arayışta derim fakat umut da olmamak için hiç gerek yoktu ama teşekkürler diye mesaj atarım o da sadece nezaketen. Devamı mesaj ya da cevap oluşturmam çünkü bir şeyin adı eski ise o eskimistir zaten eski olmasını istemesem bitmezdi
31 Yorumla- 10 ay
Olgun kadın
Bayılıyorsunuz akılda kalmaya kafa karıştırmaya, ben senden gittim ama eksenindeyim çıka da biliiiir çıkmaya da bilirim. Gerek yok. Net olun. Aklın kaldıysa çiçek yolla seni seviyorum unutmadım bana dön de eğer böyle demeyeceksen gerek yok
11 Yorumla
Soran10 ayOnu diyecek cesaretim yok
Şahsen benim 4-5 yıl önce terk edilmeme rağmen içten içe beklediğim bir çiçek var ama sizde durumlar nasıl bilmiyorum tamamen onu analiz etmelisiniz… zor bir soru çok göreceli iyi değerlendirilmeli…
11 Yorumla
Soran10 ayMesaj ile kutladım.
10 ay“Hayatında biri var mı yok mu bilmiyorum ama ne kadar ayrılmış olsak da hayatıma kattıkların için teşekkür ederim. Bunu bir ümit gibi algılamanı istemem ama bir kadın olarak doğum gününü geçmek istemedim. Her şey gönlünce olsun, nice yaşlara.” Gibi bir mesajla çiçek gelse arayıp teşekkür ederdim bile. Yaklaşımını doğru yaparsan rahatsız olmaz.
11 Yorumla
Soran10 ayMesaj ile kutladım. Açık adresinin değişebileceği düşüncesiyle çiçek göndermedim.
Lan daha kiz arkadasina ne göndercegini alacagini bilmiyorsun onuda gectim millete soruyorsun kiz ne yapsin seni o kafayi degiş önce erkek adam bunlari cikip sormaz
20 Yorumla
10 ayGönderme birader Kendi kendilerini bı b o k sanıyolar gereksiz triplere giriyolar tabi ki hepsi böyle değil ama 10/8 i böyle eğer içimde kalır diyosan yap ama her türlü sonucu da düşün
22 Yorumla- 10 ay
Bencede göndermesin katılıyorum göndermesi kızın egosunu kaldırmaktan başka bir işe yaramayacak
- 10 ay
Onların ben egosunu skm
10 ayEvet tekrar barışma ihtimaliniz varsa ve onunla ileriyi düşünüyorsan gönder ama böyle bir hissiyatin yoksa hiç gönderme bırak geçmişte kalsin bitti gitti
12 Yorumla- 10 ay
Baştaki kelime eğer olcakti
- 10 ay
Valla en güzel yorum. Bende aynısını söyleyecektim. Sen söyledin. Kadin haklı bilader. Barışma ihtimalin varsa, barisacaksan gönder, öbür türlü gönderme. Ayrıca şu an hayatında biri var mi onu bilmiyorsun. Gönderirsen çiçeği boşa göndermiş olabilirsin. Sonra çiçek çöp 😅
Daha sevgiliyken bizeiçek alınmıyor millet maşallah ayrılsa bile çiçek geliyor ne eksiğimiz vardı be
20 Yorumla
10 ayay valla çiçek değil başka bir şey gönder gereksiz masraf o çiçekler zaten çöp oluyor ve harbi dolandırıcılık başka bir şey değil
02 Yorumla
Soran10 ayHaklısın. Mesaj ile kutladım o yüzden.
- 10 ay
en azından içinde kalmamış oldu boş ver.
Konudan bağımsız tüm kızlar adına teşekkür ediyorum size, eski sevgilisini canice katleden erkeklerin de olduğu bir toplumda yaşıyoruz...
02 Yorumla
Soran10 ayTeşekkür ederim. Dört yıldır tanışıyoruz. Her özel gün de çiçek gönderdim. Yalnızca geçen yıl göndermemiştim. Geçenlerde rüyama girdi. O sebepten kutlamak istedim.
10 ayHala seviyorsan oda seni seviyorsa gönder ama olmayacak bir şeyse çiçek göndermen gereksiz olur seni sevmiyorsa onunda umrunda olmaz zaten.
10 Yorumla
10 ayEğer olurunuz yoksa kız wp grubunda o günün dalga konusu olursun. Ona göre gönder
11 Yorumla
Soran10 ayYok aklı başında olgun birisi
İnce bir düşünce ama onun algısı benimle barışmak istiyor tekrar başlamak istiyor şeklinde olacaktır :))
10 Yorumla
10 ayEski kız arkadaşınla ilişkin beraberliğin yoksa almaman gerek alman saçma seni ilgilendirmez o kızın doğum günüsü kanks
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayBen de 26 Ağustosta eski sevgililerime yazıyorum, malum dünya köpek günü hepsine kuru köpek maması yolluyorum
00 Yorumla
10 ayBana ulaşmasını istemediğim biriyse ve/veya kesilmiş çiçek yollarsa rahatsız olurdum.
010 Yorumla- 10 ay
Mesafeli görünmüyor.
Soran10 ayBen de öyle düşünüyorum. Ama fazlası olur mu? ya da olması için çaba göstermem gerekiyor mu bilmiyorum.
- 10 ay
Çoğu zaman ilk seferinde sürmeyen ilişkiler ikincisinde de sürmüyor ama bunu yaşamış biri olarak bir dene derim. İçinde kalmamış olur en azından.
Soran10 ayBununla birliktelik ne denli uygun bana bunun cevabını hiçbir zaman veremedim ama bu kıza karşı ilginç bir çekim var içimde. Üstelik benden 5 yaş büyük. Ben 30 o 35. Evlensek muhtemelen ilerde biyolojik ve fizyolojik açıdan problemler olacak ama ona rağmen durum bundan ibaret.
- 10 ay
Birlikte olduğun kadınlar senden büyük olur mu normalde? Yoksa bu alışık olmadığın bir şey mi? Ayrıca o evlenmeyi düşünüyor mu?
Soran10 ayBu güne kadar görüştüklerimin genelde benden büyüktü. Ben 24-25’li yaşlardayken bunu sorun etmezdim ama artık sorun ediyorum. Bu kızla görüşüyorken ben 26 yaşındaydım. Ben evlilik istediğimi söylediğimde kariyer yapacağını öne sürdü. Bu bahaneydi tabii ama üzerinden dört yıl geçti şu an düşünüyor mudur bilmiyorum.
- 10 ay
Sormadan bilemezsin. Şansını dene derim. Ne demişler, 10 atışın belki 1'i tutar ama hiç atış yapmazsan en fazla 0'ı isabet edebilir.
Soran10 ayDün benim doğumgünümdü. Kendine yaptığım jesti bana yapmış olsaydı denenebilirdi. Gerek yokmuş.
- 10 ay
Senin onun doğum gününü biliyor olman onun da bildiğini veya bilse bile umursadığını göstermez tabii. Ayrıca sırf ondan da kendi dg için mesaj almak adına onunkini kutladıysan bu çok itici bir hareket onu da belirteyim.
Soran10 ayÖyle bir beklenti ile yapmadım. Hani görüşüyorken önce onunkini beş gün sonrada benimkini kutlardık. Unutup unutmadığını bilmiyorum ama aklındaysa nezaketinde olsa kutlaması gerekirdi diye düşünüyorum. Ben dg kutlayan biri değilim fakat böyle bir durumda beklentiye giriyor yine de insana
Millet şimdiki kız arkadaşına göndermiyor sen eskisini düşünüyorsun. Vay be
01 Yorumla
Soran10 ayÖyleleri yaranıyor gibi.
10 aySen bilirsin.
Millette ki şansa bak ben hayatımda ne çiçek ne hediye almadım.
Keşke ölsem03 Yorumla
Soran10 ayHayatımda en çok çiçeği buna gönderdim ben. İlk ve son çiçeği de buna gönderdim.
- 10 ay
Anlamadım
Soran10 ayGayet açık değil mi yazdığım
10 ayYaa cok dusuncelisiin bana yapilsa cok hoslanirdim kocam yapardim o kisiyi hdhdhd
01 Yorumla
Soran10 ay😀😀
10 ayBelki yeni sevgilisi vardır. Hoş olmaz var ise. Ha yoksa olabilir ama herkes farklı. Hepsi diyemem ama çoğu eski sevgili hak etmez.
00 Yorumla
10 ayBarışmak istediğini düşünebilir sen bilirsin
01 Yorumla
Soran10 ayMesaj ile kutladım
10 ayNerede kaldı senin gibisi herkes eski sevgilisinden doğum gününde çiçek bekler bu arada hatırlanmak ister 🫠
04 Yorumla- 10 ay
Bugünde lafı başka yerinden anlarlarda bu arkadaş var
10 ayYarın doğum günü olduğunu çiçek sepeti hatırlatıyorsa gönderme hediye mediye güzel kardeşim 😂😂
10 Yorumla
10 ayGönderip de kimsenin kafasını karıştırmaya gerek yok bence.
10 Yorumla
10 ayBarışalım, seni unutamadım🫡 yapmayın böyle seyler ya var olun ya yok olun.
10 Yorumla
10 ayHala seviyorsanız birbirinizi güzel ince bir hareket olur
10 Yorumla
10 ayGönder hayatın da biri varsa da yok sa da mutlu olur ve senin vefan onu çok duygulandırır 🙏🏻
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 808 cevap paylaştı. Gereksiz bir hareket olur , ya yeni sevgilisi varsa?
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 498 cevap paylaştı.
10 ayyeniden bir ilişki düşünmüyorsan boşuna kafa karıştırma
00 Yorumla
10 ayBen eskide ki birinden çiçek akşam çöpe atardım
01 Yorumla- 10 ay
Hayatın da biri yoksa başlayın baksana rüyalarda görmek falan kadına bitip eriyorsunuz
10 ayEski sevgiliye çiçek göndermek çok keko bir tavır tavsiye etmem.
00 Yorumla
10 ayEski. Ama onun sevgilisi yoksa Ve sen bunu biliyorsan gönder belki geri döner 🤭❣️😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayzamanında yapmadığınız şeyi ayrılınca da yapmayın bi zahmet belki görüştüğü biri de vardır
12 Yorumla
Soran10 ayZamanında yapmadığımı nerden biliyorsun
Cevap sahibi10 aykizin doğum tarihini bile unutmussun
ya ne anlatiyon
Gizli Üye(25-29)10 ayGönder len biz üzüldük kiz üzülmesin yolla gitsin
14 Yorumla
Soran10 ayHemcinslerin öyle demiyor ama
Cevap sahibi10 ayGönder sen hemcinsim olduğu için mutlu olsun diyorum
Soran10 ayHayatında biri varsa problem olabilir.
Cevap sahibi10 ayHa o zmn olmaz
Gizli Üye(18-24)10 ayÇok mutlu olurdum ayrıca barışmak içinde bir adım gibi yüzde elli elli 😅
02 Yorumla
Soran10 ayÜç yıldır birlikte değiliz ama daha önceki doğum günlerinde çiçek göndermiştim. Deprem sürecinde çok yardımcı olmuştu bana mesela.
Cevap sahibi10 ayBarismiycaksaniz yollama ne gerek var
Gizli Üye(36-45)10 ayGeri dönmek istediğini düşünmez mi
Bence gerek yok00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayNe güzel ya çiçek sepeti özel günleri nasıl saptayıp bildirim gönderiyor ki mutlu olurdum bu arada
01 Yorumla
Cevap sahibi10 ayVay be millet kız arkadaşını, karısını öldryr senin nezaketine bak, senden ayrıldığı için şanssız hissetmeli
Gizli Üye(30-35)10 ayArkadaşsanız gönder. Oda bunu sorun etmeyecek medeniyete iye ise…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayGönder belki olursunuz ama zor kızlar vazgeçti mi bir daha istersen ağzında kuş tut bu iş olmuyor.
01 Yorumla
Cevap sahibi10 ayEee konuşmanın devamı nasıl bitti kardeşim, olumlu mu olumsuz mu var mı tünelin sonunda ışık
10 ayEski kiz ise eskide kalmistir ve Şu an bir baglantin yok ise cicek gondermen onu egosunu oksar. Jest degil biraz ozsaygiya hakaret olur bu.
05 Yorumla
Soran10 ayHaklısın. Çiçek göndermedim mesaj ile kutladım.
- 10 ay
İletisime bile gecme hayatini yasa. Hatta kiz arkadas edin gez toz. Keyfine bak. Suluk gibi yapişir sana
Soran10 ayYa bu farklı birisi. Uzman doktor bir de.
Soran10 ayPeşte koşacak biri değil.
- 10 ay
Kim oldugu onemli degil , eskimi eski , seni birakmismi birakmis. Bittti. Ona eskide kalmis birisi gibi davranman gerekir. Deger verme ona ama degersizlestirmede. Kendi degerini yukselt sadece.
10 ayGönderebilirsin hala seviyorsan veya muhabbet sohbet devam ettirmek istiyorsan
01 Yorumla
Soran10 aySevdiğimi düşünmüyorum ama onunlaylen hayatımın en güzel zamanlarını yaşadım. O sebepten yeri bir başka ben de. Durum böyle olmasına rağmen bazen o da yazar.
10 ayBen aklınız olduğuna dair inancımı yavaş yavaş kaybediyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAranızda iletişim yoksa yollamanın anlamı yok belki hayatında birisi var rahatsız olabilir
23 Yorumla
Cevap sahibi10 ayKız sana açık kapı bırakıyor mu?
Soran10 ayÇiçek göndermedim. Mesaj ile kutladım. Çok ince olduğumu söyledi. Çok teşekkür etti.
Cevap sahibi10 ayİlginçmiş madem bu kadar sevgi var içiniz de neden tekrar denemiyorsunuz bu şekilde ikiniz de birbirinizi yedeğe atıyorsunuz maalesef yani yeni bir kişiyede kalbini açamazsın takılı kalırsın sonra üzülme
10 ayCok pahalı bisey alma cünkü fazla seviniceğini dusunmuyorum
00 Yorumla
10 aygonderme la seni aramayan sormayan kıza hediyemi verecen odül olarak
00 Yorumla
10 ayZavallı gibi görünürsün yapma
11 Yorumla
Soran10 ayMesaj ile kutladım
10 ayKızlar anlam yüklüyor böyle şeylere
11 Yorumla
Soran10 ayNe gibi anlam
10 ayNiyet barismaksa guzel bir fikir
12 Yorumla
Soran10 ayBilmiyorum hayatına birisi yoksa belki mümkün
- 10 ay
Hadi inshallah diyelim
vay be benıde doğum günümde terk etsın
02 Yorumla
Soran10 ayÖyle yapanların kıymeti biliniyor sanırım
hayır. sakın gönderme!
02 Yorumla
Soran10 ayNeden
Gizli Üye(25-29)10 aySen m@l mısın acaba görüşmeyiz diyip ne diye kafasını karıştırıyorsun deccal ex
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 554 cevap paylaştı. Gereksiz jestlerin bir anlamı yok.
10 YorumlaÇok alakasız görüşmüyorsan gerek yok
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 300 cevap paylaştı.
10 aybence bir sey hissetmiyorsan yapma
00 Yorumla
10 ayBence gönderme hiç hoş değil
00 Yorumla
10 ayDuygun varsa gönder
00 YorumlaAnlamsız gerek yok
00 Yorumla
10 aygönder tabi sonuçda eski kız arkadaşın
00 Yorumla
10 ayGönder gitsin
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi