Kocam gider bana bir bilezik alır gleşr zaten takmıyorum kaldırır yatırımlık köşeye koyarız. Ailesiyle konuşmuyorum ama binaya çiçek girsin görsünler kudursunlar istiyorum. Çiçeği gönderen ismi felan gözükğyomua rkadaş ismimi sallasam napsam sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Doğum gününüz kutlu olsun! Doğum günlerinde kendimize güzel şeyler yapmak ve hediyeler almak oldukça keyifli bir davranıştır. Ancak, çevresel ilişkilerde açık iletişim genellikle daha sağlıklı bir seçenektir.
Eğer kocanızın size alacağı bir hediye konusunda endişeleriniz varsa, bu konuyu onunla paylaşabilirsiniz. Açık iletişim, karşılıklı anlayış ve beklentilerin net bir şekilde ifade edilmesi sağlıklı ilişkilerin temelidir.
Ailesiyle olan ilişkilerinizde yaşanan problemleri çiçek göndererek gizli tutmak yerine, bu konuda da açık iletişim kurmak önemlidir. İster çiçek, ister başka bir hediye olsun, bu tür jestler sıklıkla açıklanmasız bir şekilde kafa karışıklığına neden olabilir.
Eğer çiçek göndermek istiyorsanız, bunu gizli yapmak yerine açık bir şekilde yapmanız, ilişkilerde güveni artırabilir. İnsanlar arasındaki anlaşmazlıkları çözmek ve daha sağlıklı ilişkiler kurmak için açık iletişim ve anlayış önemlidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa bence kocanla konuşabilirsin bu konuyu.. onunla konuşmadıktan sonra neye yarar ki bu?
Uygun bir dille ondan bir sürpriz beklediğini pahada ağır olmasada seni mutlu edebiliceğini anlatabilirsin.09 Yorumla
Soran+1 yılKocma zaten yapıyo heleki bi sene ailesiyle bana sürpriz yapacaklar güya bizim evdne beni çıakrttılar evde yarım yamalak hazırlamışalr geldim ben hazırlaıdm sağolsunlar ama bana pasta kalamdı sabah 8 den gece 3 e kadar onalra hizmet etirm ertesi gün gittik bana serum taktık ben bir dilim ğasta bile yiyemedim çok kötü
- +1 yıl
Sen direkt boşan ben okurken kriz geçirdim kalbim çarpıyor fenalık geldi🤦🏼♀️
Soran+1 yılBari pasta yeseydim güzeldide
Soran+1 yılSonra benim çocukalrı halıalrımı duvarlaırmı boaydı o izler hala duruyo hediyelik eşyalrımı kırmışlar günlüklerimi açıp okumuşla rben hizmet ederken yetmemiş evdeki bazı eşyalrı çiçek vs ısırıarak parçalamışlar banyonun halısına işemişler biz bir hafta o evi temizleyemdik halıya kola dökmüşler söylemiyolar duvara pasta sürmüşler yepisyeni evim
- +1 yıl
Ay pardon soruları karıştırmışım 🥲
Sürprizi düzgün yapmayı öğrensin kocan :D - +1 yıl
Bı sorunları burdan kimse düzeltemez gerekirse kocanı bağlayacaksın ama konuşacaksın
Soran+1 yılBağlama büyüsümü hahaha
- +1 yıl
Hayır be ebe bağlayıp konuşucaksın :D kendini anlatıcaksın büyü falan yok😂
Soran+1 yılAhaahhaha 😂😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
36Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılHiç böyle şeylere girip kendini küçültme ye gerek yok gülüm her şey de çiçek değil ki nispet yapman sadece kendini kandırmak olur bu arada doğum günün kutlu olsun çiçeğim 🌺 her şey gönlünce olsun inşallah 🙏🥰 nice mutlu yıllara 🙏

Bu çiçekler senin için 💜💜 11 Yorumla
Soran+1 yıl🥹
İnsanları bırakın artık ya kendi hayatınız yok mu kıskandırınca ne olacak? Kendini bu kadar değersiz hissetme ve emin ol böyle bir karakterle kıskanılamazsın. Onlar ile muhatap oluyorsan rakip olarak görüyorsan zaten aynı seviyedesinizdir
20 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılŞarkıyı biliyorsunuz di mi? Kocam da kocam , paşam da paşam.. 😂😂 evlilikler , nişanlılıklar , flörtler gösteriş amaçlı olmuş artık. Kendi mutluluğu için değil. 🙄🙄
13 Yorumla
Soran+1 yılNe kocamda kocam kendimde kendim ben kendimi severim sonra kocamı severim
- +1 yıl
😂😂😂👍🏻
- +1 yıl
Diyorum ya evlilikler - nişanlılıklar - flörtlerin hiç bir değeri yok artık. Önce ben ( can ) , sonra canan olmuş artık.. 👍🏻
"görsünler kudursunlar istiyorum"
Tek amaç bu tabi.
Kocan yatırımlık bir şey almak yerine daha eğlenceli olabilir belki. 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılYani mesela biri bana yemekelirn güzel diyince kuduruyolar sinirleniyolar onu diyen kişiyle kavga ediyolar ya da bir özelliğimi övdükleirnd eve çiçek gels eintihar felan ederler heralde
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılŞu sitede eşinin ailesi ile arası iyi olan bir kadın yok mu? Not:Benim eşimde seviyeli😀
18 Yorumla- +1 yıl
Canım olsada çok nadir oluyor parmakla sayılacak kadar az erkek anneleri çocuklarının büyüdüğünü yuvası olduğunu kabullenmek istemiyor sürekli hükmetmek istiyorlar çünkü evlenirken sadece eşinle değil ailesiyle de evlenmiş oluyorsun bu bizim ulkemizin hala kanayan yarası kimse yerini ve haddini bilmediği için buda sürekli çatışmalara yol açıyor işte
- +1 yıl
Haklısın yaş oldu 47 hala annem beni yönetmeye çalılıyor🤣
- +1 yıl
Öyle bizim türk ailesi yapısı böyle çünkü
- +1 yıl
Senin kafan rahat ohhh🤣
Soran+1 yılEşinin ailesiyle iyi olan biri gleip buraya niye derdini yazsın
- +1 yıl
Haklısın ama büyük sorun demekki bu
Soran+1 yılSorun tabikş 65 yaşınd akay anam neden kocamla uyumak ister ki ya da benim giyimime arkadşaırma karılır 25 yaşıam giriyorum ben arkadşa cevremd eyaşıtım onalrla bile kavga etmeye çalışıyo
- +1 yıl
Çok hızlı yazma her şey birbirine karışmış😀sakın ol biraz
+1 yılNedenle kocanla konuşup, bunun seni mutlu edeceğini anlatmıyorsun? İsim çıkmaz, ama insanın kendi kendine böyle bir şey yapması ne kadar mutlu eder 🤔
04 Yorumla
Soran+1 yılBen kocamla altı senelik bir ilişki içindeyim her seferinde söylüyorum ama artık ben söylemedne yapsın sitiyorum ben dedikten sonra çiçek alıp gelince o çiçeği onun kafasına atasım geliyo niye beyni mi yok
- +1 yıl
Kusura bakma ama bazı erkekler öküz oluyor 😏
Soran+1 yılBazı mı hepsimi
- +1 yıl
Geneli diyeyim 😅😅
+1 yılPsikolojik olarak problemin varsa evet bu söylediğini yapabilirsin.
08 Yorumla
Soran+1 yılYaptım gönderdim notada canım kendim yazdım dayanamadım dedim sen bir değil iki çiçek halediyorsun gittim bir tane daha gönderdim fazla eğilme tacın düşecek yazdım. Yarında gidip bilgisayar alıcam kendime hediye 😂😂 seviyorum yaa
- +1 yıl
😂😂😂 kız senin kafada kontaklık var mı biraz 😂😂😂 güldürdün valla beni
Soran+1 yılBöyle olmazsam beni delirtirler biraz relaks. Ben birine çiçek gelse dönüp bakmam bile ama biz eçiçek gelse emin ol üç gün milli yastır onal riçin milli derken yılan soyu ahshhasb
- +1 yıl
Ben çiçeğe bakarım hele güzelse çok hoşuma gider 😍😍 onlar hasetleniyorlardır. Herkesin çekemeyeni var bu hayatta demek ki
Soran+1 yılÇıtır güzel akıllı becerikli ve sevilen biriyim ondan beni kıskanıyolar
- +1 yıl
Bende akıllı becerikli güzel diye tabir ediliyorum ama bana aşırı nazar değiyor valla. Sen İyi kem gözden sakınıyorsun
Ben teyzeme ayda bir kendimi okutuyorum 😂😂
Soran+1 yılYok kız ben evlendiğimden beri hastanedne öıkamıyorum sürkeli bi yerim kırılıyo alçılıyım. Eve bi misaif rgelip gidince peşine bizd ehastaneye gidiyoruz 😂😂😂
- +1 yıl
Oha ahahaha eve nazar duası ayet-el kürsi falan asmalısın. O ne be öyle 😂😂 sende az değilsin, milletin burnuna daha da üfleyip acillik olasın mı geliyor 🤦🏻♀️😂
Keşke doğmasaydık ama madem doğduk yaşamak zorundayız bu zorunlu yolda attığın adımlar kolay ve mutlu olsun inşallah iyi ki doğdun prenses 🤗
00 YorumlaDerdine bak yani millet kudursun diye kendine çiçek göndermek :S
01 Yorumla
Soran+1 yılYani?
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocana uygun bir dille anlat, hediyeyi aldır. Sinir ettirmek bir işe yaramaz yanlış bir durumda kalırsanız sonra boşanmaya kadar gider iş.
02 Yorumla
Soran+1 yılÜfff bize elli büyü yaptılar tutmadı iftiralar yalanalr dolanalr mobingler hiç biri tutmadı bir çiçekten ayrılmayız biz ayrıca kocama derim sonra ben yolladım diye
Cevap sahibi+1 yılO zaman sorun yok mutluluklar dilerim.
Çiçeksepetinden sipariş verirsen gönderici ismi yazmıyor. Rahatlıkla hava atabilirsin yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYarın senin doğum günün. bu yüzden Yarın Allaha şükür et doğduğun için ve bu günün değeri için çevrendekilere hediye al fakirlere yardım et sadaka ver
01 Yorumla
Soran+1 yılEdiyoruz veriyoruz zenginelrd ebiz eyardıme tsin
Kocandan geliyormuş gibi gönder kendine olsun bitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılKocam safı gitmiş almıştır ama ne acaba
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocanın ismini yazdır. Kocan adına göndert kendine hahahaha😂
032 Yorumla
Soran+1 yılO alır bence ya ama önemli olan dışarıdada sevildiği mi görüsnler arkadaşlrım hep kutlar dışarda ama ben goto felan çekmiyorum sürpriz yapıyolar
Cevap sahibi+1 yılNiye kendini başkalarına ispatlama çabasına giriyorsun ki çok saçma. Gösteriş yapmaya ayiracaginiz vakti sevdiklerinizle mutlu vakit geçirmeye ayırın bence
Soran+1 yılZaten sevdiklerimle güzel vakitler geçiriyorum ama benle ugraşan düşmanlarımında eline biraz koz vereyim durağanlaştılar boş deidkodumu yapmasınalr desinler bunun neyini seviyolar biz sevmiyoruz
Cevap sahibi+1 yılBoş işlerle uğraşıyorsunuz cidden
Soran+1 yılTamam aşkım sen git doku işlerle ugraş milleti ötekeleştir enai
Cevap sahibi+1 yılBen değil siz sürü psikolojisiyle, özentiliklerle dolu hayatınızda kendi kendinizi kutuplaştiriyorsunuz. Acınası..
Soran+1 yılÖzentilik dediğin şey bir başkasının yaşantısını taklit etmek değil mi ne alaka şu an beni delirtmekmi istiyorsun ne alaka kullandıgın kelimenin anlamını bile bilmiyorsun toplasan hayatında 20 kitap bitirememiş adamla rgelip burada ahkam kesip en egitimli biziz diye geziyo tıpkı sapıkların en namuslu gibi göründüğü fakirin en zengin gibi göründüğü bu ortamda beyinsizde akıllıymış gibi yorum yapar tabi
Cevap sahibi+1 yılHeh konuştu kendisi için değil de başkalarını kudurtmak için hayat yaşamaya çalışan vizyonsuz kişilik :)
Cevap sahibi+1 yılBu durum senin ne kadar hayatı boş ve işsiz de yaşadığını gösteriyor bu arada. O kadar işin gücün yok ki derdin kocakarılar gibi başkalarını kudurtup kendine eğlence çıkarmak. Vizyonun bu kadar yani :) Sizin gibileri görünce gerçekten çok üzülüyorum halinize
Soran+1 yılSen gelip benim soruma yorum yapıp kendi beceremdiğin şeylerden dolayı hiç tanıamdıgın bir insanı ezmeye çalışmıyormusun yani baikalrının hayatını umursayan sen değil misin delircem ya keşke karşımda olsaydında seni güzel bi evire cevire dövseydim sana iki lafla da cevap verilirde senin anlman için sözlük karıştırman gerekecek sizin gibiler bundan anlıyo çünkü ille dayak ille de şiddet bununla eğitmişler çünkü belli
Cevap sahibi+1 yılHahaha cevap veremediği için şiddete başvurmaya çalışan birisin. Bu seni daha da acınası bir hale sokuyor farkında değilsin :) bir de dayak ve şiddetle egitmisler diyorsun ya o da trajikomik. Medeni insanlar şiddete basvurmazlar senin gibi. Bizler senden farklı olarak konuşarak anlaşıyoruz. Ama sen karşında olsam bana kocakarı gibi saldıracağını söyledin. Buram buram ucuzluk kokuyorsun o yüzden daha fazla bişey söyleme de daha da batma bence :)
Cevap sahibi+1 yılŞu haline bak :) kendi mutluluğuna odaklanmak yerine başkalarına bişeyleri ispatlama çabasına giriyorsun. Bu düpedüz işsizlik yani :) komik
Soran+1 yılYavrum bu ne elli tane yazmışsın ben mutluyum o gün sadece üç pasta kestim ertesi gün ve sonraki günde ikişer pasta kestim arkadaş çevrem getirdi ve benim gönderdiğim çiçekle beraber yine çiçekler geldi ki istersme kendime araba alırım istersem sırf senin gibi sinsiler çatalsın diye altınla röğcebherler alırım para benim ev benim kendimi seviyprum anca böyle yırtınırsınız
Cevap sahibi+1 yılMutlu olman güzel bişey. Ama mutluluğunu başkalarına gösterip hava atma çabasında olup birilerini çatlama gayretine düşüyor olmak senin ucuz bir karaktere sahip olduğunun göstergesidir. Sen ikisi arasında farkı daha ayırt edebilecek düzeyde değilsin. Bunları anlatarak çatlayacağımı düşünüyor olman da gerçekten çok komik 😂 böyle taktiklerle basit ve vizyonsuz kişileri çatlatabilirsin ancak :) çevren de bu tarz kişilerden oluşuyor belli ki sana bu konuda görgü öğreten kimse olmamış. Üzücü
Cevap sahibi+1 yılHa bu arada koca parasıyla sonradan görme zengin oldugun da bariz belli biliyor musun? Doğuştan varlıklı insanla sonradan görme insanı çok rahat ayırt edebileceğim bir konumdayım çünkü :) muhtemelen ailende göremediğin maddi imkanı evlenince bulduğun için şımarmışsın :)
Soran+1 yıl14 yaşında iş hayatına başlayan zoru görmüş iki üni bitirmiş biriyim anca iftira atarsın böyle ne babadan zenginim ne kocadan kendim kazanır kazandıgımı katlarım merak etme pis varoş
Cevap sahibi+1 yılBen varoş değilim :) doğuştan da değilim, sonradan da olmadım. Ama sen görgüsüzsün
Cevap sahibi+1 yılSen parayı sonradan bulmuşsun ama mesele para değil. Senin parayı görünce ne oldum delisi olman. Sonradan görme olduğun o kadar belli ki başkalarına hava atıp çatlatmaya çalışmandan. E tabi kişi kendinden bilir işi. Zamanında birilerini görüp çatlamışsın ki herkesi kendin gibi zannedip çatlatma çabasına giriyorsun 😂 cidden yazık sana
Soran+1 yılEvet sonradan gördüm parayı ben bunu inkarmı edicem kocamda kaznaıyo ama ben kocam yokken kazanmaya başladım sonra evlendik güçlerimzii birleştirdik ister kocamın parasını yerim ister kendi paramı yerim size batan ne? ne ilgilendiriyo bu kadar milletin kocasıyla arasındkai mevzulara girenlerden nefret ederim bir insan evlendiği kişiyle aynı yataga giriyo farkında mısın cüzdanlarımı ayrı olacak hiç değilse çalışıp kazanmışım görmemişmi kalsaydım senin gibi? çatlamaya hazırsan kimsenin bişey yapmasına gerek yok sen orta yerinden durduk yere çatlarsın zaten 😂 senin gibi çok komşum var bana yazma sinirleniyorum
Cevap sahibi+1 yılHahaha görmemiş kalmak mı? Ben mi 😂 hahaha kızım ben senin sonradan görme olduğunu anlayabilecek kadar varlıklı biriyim. Beni parayla vuramazsın :) doğuştan varlıklıyım ben de mesele parayı sonradan bulman değil. Olabilir herkes zengin olmak zorunda değil de sen parayı sonradan bulunca görgüsüzlüğünü ortaya çıkarmışsın ben bundan bahsediyorum? Bi de kocamla arama girme diyor saf ya hahaha kocan ne alaka? Sen Türkçe de mi anlayamıyorsun vah vah. Hem görgüsüz hem Türkçe bilmiyor yazık 😂
Cevap sahibi+1 yılBak ben baştan beri sana bu davranışının görgüsüzce olduğundan bahsediyorum ama anlamamakta ısrar ediyorsun. Hani öyle bir haldesin ki parayı sonradan bulduğunu sen söylemeden bildim. Dışarıdan nasıl göründüğünü hayal edebiliyor musun? Hani çok ucuz hareketler bunlar. Benimle si*dik yarıştıracağına söylediklerimi algılayıp benimsemen lazım ki başkaları da seninle sonradan görmesin diye dalga geçmesin. Anladın mı? Hani çok belli ediyorsun çünkü sonradan görme olduğunu
Cevap sahibi+1 yılBence söylediklerime kulak ver de kendini daha fazla rezil etme insanlara karşı. Böyle gösterişler yapmaya çalışmaların, başkalarını çatlatma çaban falan bunlar çok ucuz hareketler. Bak sana şu an görgü kurallarını öğretmeye çalışıyorum. Görmemişsin çünkü bilmiyorsun. Emin ol ben fakir veya seni kıskanacak biri olsam senin bu halini farkedemezdim. Görgüsüz insanlar bu halini normal karşılayabilir ama görgülü insanlarla aynı ortamda bulunmak istiyorsan bu ucuz hareketlerinden vazgeçmen lazım. Yoksa benim gibi sonradan görme olmayan insanlar seninle çok dalga geçer
Soran+1 yılYa sen nerden bileceksin benim ortamlarımı abuk sabuk sallayıp duruyorsun nerde kendini bilmez var zaten millete sallayıp duruyolar senin gibiler sosyal medya hespalarımada yazıyo bi güzel dava açıyorum kıskançlar ben adınızı bile bilmezken siz yedi ceddime hayrnamolup kınamak için kusur arayanlar hepiniz aynısınız
Cevap sahibi+1 yılYedi ceddine hayran olmak mı? Ben mi 😂😂😂😂 Arkadaşım ben seni hangi tavrından dolayı eleştirdiğimi açıkça belirttim. Sen bunu kendine yediremedigin için anlamamakta ısrar ediyorsun sadece.
Cevap sahibi+1 yılYani kısaca söylemek gerekirse; bu sorunda sorduğun ve düşündüğün şey görgüsüz insanların düşünüp yapmak istediği ucuz hareketlerdir. Netim bu konuda
Soran+1 yılYavrum sen m. nyak felanmısın he he he he herkese çamur at izi kalsın valla adamı çileden çıkartırsınız yemin ederim bu be kepazelik suç bende gelmiş saba kendimi kanıtlamaya çalışıyorum yarın sırf senin gibi kekolara inat yine çiçek söyleyeceğim kendime kıskanın çatlayın patlayın geberin
Cevap sahibi+1 yılHahahaha hâlâ başkalarının seni kıskanacagini falan zannediyorsun yaa 😂 gerçekten kalite, görgü ne ararsan yerlerde. Yazık valla üzüldüm sana
Cevap sahibi+1 yılSen git başkalarına gösteriş yaparak kendini göğe çıkarmaya çalış. Bu yaptığın şey psikolojik. Kendini o kadar yetersiz hissediyorsun ki başkalarına kendini kanıtlama çabasına giriyorsun. Üzücü bir durum
Soran+1 yılYırtıl dedim yırtıllll ortadan ikiye minibüsçü dayı gibi akdjoanxla
Cevap sahibi+1 yılIyyy mahalle karısına bağladı bu. Ay tamam tamam işine bak sen uğraşılmaz senle
Soran+1 yılSaf 😂😂😂😂 hahahahhahahahahahaha ay
Cevap sahibi+1 yılBey*insiz olmaktan iyidir
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ne öyle deliler gibi kocan alsın hem çiçeği canım
02 Yorumla
Soran+1 yılDeliler ailesine deli gelin yaraşır
Cevap sahibi+1 yıl😀🤣😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe altın ne çiçek geliyor uyan artık rüyandan kocan odunun teki😅
03 Yorumla
Soran+1 yılÜf geçen sne eüç bilezik aldı bu senede alır yine ben sitemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAldı mı
Soran+1 yılAldı üç dört pasta geldi eve çiçek geldi başkalarıda göndermişti arkadşarımız geldi kutlamaya öyle
İyi ki doğdun kız düzgün erkeklere bakmıyosan keşke doğmasaydın tabi hatta dünyada ki tüm çicekler seni görünce sana küssün solsun keko sevgilin getirmez ama çiçek getirirse solsun erisin
05 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmedne önce her ay düzenli alırdı nişanlandık iki üç ayda bir almaya başladı evlendik altı ayda bir alıyo oda küsünce saçma
Soran+1 yılYok anasının gazıyal hareket ediyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki oturacağın kanepenin üzerine büyük bir kaktüs al 😅😅😅
00 YorumlaYapma bence bide başına iş açarsın bu çiçek kimden geldi diye.
01 Yorumla
Soran+1 yılAçılsın daha iyi ay bilmiyorum araştırılsın derim hahaha
+1 yılDilan polatın farklı versiyonunu gördük
11 Yorumla
Soran+1 yılDilan polatın fakir verdiyonu
Yenilebilir cicek gonder 😀
10 YorumlaKudurt onları. Hadi kızım.
00 YorumlaSana mutluluklar nice yıllar
00 Yorumla
+1 yıl"İçimden benim gönderesim geldi." :) :) :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlisin ve oglaksin doğum günümüz aynı gün ulaş bana
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok boşsun ayrıca trol
+1 yılBen alıp gelirim , o iş bende.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen göndereyim. Kocan kudursun istersen.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam adres isim soy isim yeterli.
Soran+1 yılKocam kudurmazki gelir vurur döner devam eder öyle bir rahattır
Cevap sahibi+1 yılHmmmm. Çok korktum.
Soran+1 yılZaten genelde korkmayan biri böyle şeylere cesaret edip sonrasını göremiyo enailer
Ben sana pasta göndereyim ☺️☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama bu defa eşin kim bu diyip sorun çıkarır
01 Yorumla
Soran+1 yılAy eveet daha da iyi çıakrsın cinlensiin hahaha
+1 yılAl ama pahali oluyor
00 YorumlaDogum gunun kutlu olsun guzel insan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAl ayol gelsin sana çiçek
00 Yorumla
+1 yılmutlu yıllar doğum günün kutlu olsun o zaman
00 YorumlaSöyle adresi ben göndereyim
10 Yorumla
+1 yılSaçmalama istersen
00 Yorumla
+1 yılVer ben göndereyim
00 YorumlaKutlu olsun
00 YorumlaAdres ver ben yolluyum
00 YorumlaGönder bence
00 Yorumlaalabilirsin
00 Yorumla😂😂👍
00 Yorumla
+1 yılKız yap kızzz
00 Yorumla
+1 yılAdres ver
00 Yorumla
+1 yılMutlu seneler
00 Yorumlaİstersen ben göndereyim çiçeği
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYuvan yıkılır
01 Yorumla
Soran+1 yılYuvamı bu elli kişilik yılan ekip yıkamadı dahada yıkılmaz ne büyüler iftiralar gördük hahaha
Gizli Üye(25-29)+1 yılNekadar sacma insanlar var lan dunyada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyyy şu erkeklerden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen göndereyim 😅
00 Yorumla
+1 yılGöndere bilirsiniz
00 YorumlaOlur
00 YorumlaOlur 🌸
00 Yorumla
+1 yılBilemedim
00 Yorumla