1 yıldan fazladır sevgiliydik, ayrıldık. Bana aldığı altınları teşekkür edip önüne mi koysam?

Şimdi benim ilişkim bitti 1 yıldan fazla sürdü beyefendiye ne olduysa 1 günde her şey iyi güzelken 180 derece döndü bana resmen sırtını döndü aynı yerde çalışıyoruz aynı ofiste yüz yüzeyiz sürekli bu arada ben de bi afalladım içten bi kriz ne olduğunu anlamadım yüzüme bakmıyor ben de işte ağladım o gün tabi o görmedi o kadar kırıldım ki neyse o gün o hareketiyle bizi bitirdi konuştum kafam karışık falan gözleri kaçırmalar vs vs ayrıntılara girmeyeceğim varsa bir şey dürüstçe yüzüme söyle dedim mırın kırın kısacası adam gibi karşımda duramadı net olmadı bu ilişkimin bitmesinin sorumlusu sensin böyle yaparak sorumluluktan kaçamazsın dedim sonrası eğilmedim gayet normal hayatıma devam ettim kıskançlığından kuduruyor deliriyor biliyorum her neyse asıl sorum bana aldığı bilezik ve altın kolye var onları yarın vermeyi düşünüyorum sizce teşekkür edip önüne koymalı mıyım?

1 yıldan fazladır sevgiliydik, ayrıldık. Bana aldığı altınları teşekkür edip önüne mi koysam?