Çeyiz parası istedim diye sevgilim ile nişandan döndük ve ayrıyız. Bir buçuk ay sonra geldi ama pişman oldu. ? Sizce gene gelir m?

Bir yıllık ilişkimiz vardı nişanlanacaktık. Ben, ailem çeyiz parası istiyor dedim. O da inat etti vermeyecem, ben çeyizini alırım dedi. Abilerim şart koşuyor diye ağrına gitti. Sonra ben istiyorum dedim. Öyle böyle ayrıldık. Bir buçuk ay sonra evimin önüne gelmişti ben işteydim. İşyerime geldi arabada konuştuk sarıldık. Çok özlemişti belliydi her halinden. Sonra napcaz aileler nasıl olacak felan. Sonra ertesi gün oldu. Yazmamalıydım sarılmamalıydım felan dedi. Sonra ailem kabul etmez annem dağ gibi oğlunu yıkık gördü artık istemez felan dedi. Konuşma bitti. İki gün sonra yıldönümümüzdü. Yazdım konuşalım dedim. Yok gelirsem yenilirim sana, yapamam dedi. Aile arası perde yırtıldı olmaz artık felan. Ama hâlâ beni takip ediyor sahte hesaptan durumlarıma bakıyor. Geçen gün de durum paylaştı wpden " nasip bazen beklemeyi bilmektir diye. Anlamadım. Sizce ne yapayım bekleyeyim mi vazmı geçeyim adım da atamam lütfen yardım edin dürüstçe

Çeyiz parası istedim diye sevgilim ile nişandan döndük ve ayrıyız. Bir buçuk ay sonra geldi ama pişman oldu. ? Sizce gene gelir m?