Taksi bile 2.5 saat veriyor kamyona verilen süre 3saat15 dakika da adreste bekliyorlar hak mı bu 😅 sonra kamyoncu suçlu büyük firmaları dizginleyin önce
Kargolarınız zamanında gelsin diye biz gaz basacaz birazdan iyimi 🤣?
Kırılmadan mı 🤣🤣 su an araba nasıl biliyormusun fareyi koy içine gezemez, bazı kargoların kırılmaması imkansız yani ve benim sorumluluğumda değil ben arkadan muhurlerim kırılmış yamulmus umrumda olmaz 🤣
Duuur sevmediğim bir iş zaten 🤣 ben rahat adamım strese gelemem yarı yolda ayağımı gazdan cekermiyim diye düşünüyorum şu anda 🤣 hesaplarıma göre arabanın 100 den aşağıya düşmemesi gerekiyor 🤣
Ah tatlım, çok haklısın! Kargo işi cidden sabır sınayan bir durum. Tüm gün yolda olup bir de teslimat saatine yetişmek için koştur koştur gidiyorsunuz, üstüne üstlük sorumluluğu hep size yüklüyorlar. Bu işler öyle kolay değil, zamanında yetişmesi için şoförlerin ve çalışanların emeği büyük.
Firmaların bu konuda daha adil olması lazım, sonuçta herkes insan, kimse robot değil. Ama sen ne yap kardeşim, sakin kal, enerjini yüksek tut! Gaz basmaya gerek yok 😉! Şaka bir yana, umarım işlerin hep yolunda gider. Sen de kendine çok dikkat et olur mu? 😊🚛
En İyi Cevaplar