Diğer Napıyosunuzz KS askolarım anlık alalım? SEVDA____34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 013 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Arkalı önlü fotokopi cektik. Güncellemeler1 yıl Tünaydın askolar nabıyosunuz Napıyosunuzz KS askolarım anlık alalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı. ben şarkı dinliyorum 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Yoldayım ya tatilden eve dönüyorum uzun yolculuk olacak sen napıyorsun 0 0 Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bi şişe şarap, ay ışığı, ve dalga sesleri, gayet iyiyim sen napıyosun? 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Biri yükselmiş, pek çoğumuz aynı haldeyiz. Ay ışığında yalnızız 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% 1 yıl Diğer konusunda 419 cevap paylaştı. Eve yeni girdim takilmaca 1 0 Yorumla
melik576 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% 1 yıl Anlığı burdan atarsam sıkıntı olur 😅 0 1 Yorumla SEVDA____34 1 yıl :D Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 465 cevap paylaştı. şarap içiyorum siz? 0 2 Yorumla SEVDA____34 1 yıl Mardin suryani sarabini denedinizm Yorumla johnrocco44 1 yıl evet denedim çok severim... tercihim kupa şaraplar Türk şaraplarında yabancılarda da cabarnet Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Diğer konusunda 625 cevap paylaştı. coraplı olsa iyiymiş foto 1 0 Yorumla
redbulkanatlandirir Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bacagin devami gelir mi çıtırrr 1 1 Yorumla ÇıtırErkek 1 yıl +1111111111 shshhshs Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. İkinci resim daha iyi 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% 1 yıl Böyle bir anlık varsa hiçbir anın önemi yok 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. 6 saat önce yaptik 0 0 Yorumla
Ogrtmgrvlsi Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% 1 yıl Tek değilsin dimi 0 1 Yorumla Ogrtmgrvlsi 1 yıl Foto gelmedi aşko Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kız bu ne hal. Neye hazırlık var 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 792 cevap paylaştı. fena dağınıksın 0 0 Yorumla
umut0097 Takip Et Yoda Yaş: 28 1 yıl Diğer konusunda 309 cevap paylaştı. Guzel bi sikis donmus 0 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yatakta kıvranıyorum 0 3 Yorumla Pipetpipet 1 yıl Elimde sana göre bi ilaç var derdine son verir Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl @Pipetpipet töve tövbe işine bak abi ya Yorumla Pipetpipet 1 yıl Abi mi akıllıya bak abla yaştasın Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 918 cevap paylaştı. Yatak ıslak mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
ben şarkı dinliyorum
Yoldayım ya tatilden eve dönüyorum uzun yolculuk olacak sen napıyorsun
Bi şişe şarap, ay ışığı, ve dalga sesleri, gayet iyiyim sen napıyosun?
Biri yükselmiş, pek çoğumuz aynı haldeyiz. Ay ışığında yalnızız
Eve yeni girdim takilmaca
Anlığı burdan atarsam sıkıntı olur 😅
:D
şarap içiyorum siz?
Mardin suryani sarabini denedinizm
evet denedim çok severim... tercihim kupa şaraplar Türk şaraplarında yabancılarda da cabarnet
coraplı olsa iyiymiş foto
Bacagin devami gelir mi çıtırrr
+1111111111 shshhshs
İkinci resim daha iyi
Böyle bir anlık varsa hiçbir anın önemi yok
Buyuk bi savas olmuş belli
KS ye takılmaca ve müzik.
6 saat önce yaptik
Siz uçuşta gallba 😎😎
An itibariyle fotolarına bakıyorum
Tek değilsin dimi
Foto gelmedi aşko