Güncellemeler
+1 yıl
Acilllllll

bişi yapmaz korkma özel wpden özel mesaj atma hakkı yok sadece arayabilir suç işiliyor şikayet et sürat krgo ve mng kargo kadar iğrenç bir kargo görmedim.
Çok korkuyorum bişi olurmu
Boyle bir sey yasak, mail at durumla alakali olarak firmanin genel mudurlugune bu ss ile ve konuyla ilgili.
Ya daha fazla başıma bela alırmıyım acaba
Senin oturdugun yer neresi, bela alamazsın sen dedigim sekilde ss atarak mail cek bir kargocu teslimat yerinde 45 saniye kalir kimse yoksa not birakir gider bu kuraldir.
Ya onu geçtim 2 gün geçti üzerinden hayır çok mu salak bu çocuk wp bir ekledim kim bu bakam dedim o çocuk tanıyamayacağımı mı düşündü yalana bak ya
Sen dedigime cevap verirsen yardimci olacagim.
Çok heycanlısın be mesajları okuyunca ben bile heyecanlandım çocuk adına babama diycem falan deyince 😂😂😂😂😂 engelle pisliği bişey yapamaz
Cevap
9Cevap
Adam belki hoslandı, belki senle ciddi düsünmek istedi. Hemen sapık yaftası niye yapıştırıyosun? Asıl senin zihniyetin sapık. Babama söylücem nedir ya :D
Dersin ki , beyfendi sizi tanıdım. Zaten bana kargoyu siz getirdiniz. Bu bahane saçma oldu. Fakat ben istemiyorum yazmanızı , kusura bakmayın. Rahatsız oldum. Dersin. Sonra da engeli basarsın. Konu kapanır. Babama söylücem nedir ya baban napcak hayır da gidip dayak yerse nolcak adam? Dert sahibi yapcan durduk yere aptal ya :D
Kapıyı aralayıp tecavüz mü edecek sana bastıbacak.
Ne diye ortalığı ayağa kaldırıyorsun tırsak karı..
Bu paylaşımıno sürat kargo yetkililerinden biri görüp ss alıp seni mahkemeye verse ceza alırsın nedeni ise KARALAMAK..
Ne diyon be burda benim hayatım söz konusu it ben şikayet ederim
Yav hoşlanmış yazmış ilgilenme yolla gitsin abartmaya gerek yok. Israrcı olursa o zaman savcılığa suç duyurusunda bulunursun.
la delimisin ne korkuyosun tm aldim de kapat konuyu
Niye bu kadar aksiyon yapıyorsun ki. Engelle gitsin
insan sinir oluyor ya 27 yasindamisin bekarmisin
her kizin basina boyle telefon sapigi gelmistir eminim insan korkuyor ya
hic can guvenligimiz yokk
Elim titriyor panik atağım var çok kötü oldum
benimde panik atagim ve manik duygu durum bozuklugu var😂
korkma ya ağzına etmişsin zaten :D
Yediremezse peki bulaşırmı
Hayır yani en fazla ne yapabilir. Engelle gitsin
Savciliga verin gitsin
sende ne cazgırmışsın be