Ben özel günlere önem veren bir insanım. Nişanlım da bunu çok iyi bilir. Hatta ilişki içerisinde ilk hediyeyi alan bendim ve genel olarak özel günlerde alırdım da isterdim de. Fakat nişanlandıktan sonra tanışma yıldönümümüzde hiç hatırlatmadım da istemedim de, ben kendi hediyemi hazırlamıştım. Hatta bir ay sonra olacak doğum günü hediyesi bile hazırdı. Ama onun aklına gelmemiş. Ben hediyeyi verirken mahcup bile olmadı. Bir gül bile almamış. Tepkiniz ne olurdu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılŞu gün olayları fazla abartılıyor mutluslysaniz kendinizi bunları düşünüp mutsuz etme cabaniza hayranım mesela düz özel olmayan bir günde hediye alıp gelse bişey yok ama gün unutulunca hemen bir olay gönlü olmayana dünyaları versen yine olmaz
03 Yorumla
Soran1 yılDüz normal bir günde hediye alıp gelen adam özel günleri asla atlamaz zaten ama normal günde de hiçbir şey görmüyoruz
- 1 yıl
Peki neden kadınlar erkeklere yapmazlar bu sınavı neden erkekler vermek zorunda 🤣🤣
Soran1 yılYapıyorum işte okumamışsın ki yukarıyı
En İyi Cevaplar
1 yıl"Bak, mesele hediye değil aslında. Bir gül de olurdu, bir not da… Hatta hiç hediye olmasa bile bir 'Bugün bizim için özel' demesi yeterdi. Ama hiçbir şey olmamış gibi davranması? Asıl koyan o. Ben emek veriyorsam, değer veriyorsam, karşılığında aynı özeni görmek isterim. Bu sadece romantizm değil; saygı, özen ve hatırlanmakla ilgili. Beni tanıyorsan, neyi önemsediğimi de bilirsin. Bilmene rağmen önemsemiyorsan… işte orada durup düşünürüm. Çünkü bu unutkanlık değil, vurdumduymazlık."
24 Yorumla
Soran1 yılO kadar doğru ki. Hiçbir zaman pahalı hediyeler istemedim. Sadece düşünsün istedim ve ben ona sürekli bir şeyler alıyorken onun böyle yapması kırıyor
- 1 yıl
Söylenecek bir şey yok kırıldığın o kadar açık ki konuşmayı denedin mi?
Soran1 yılEvet telafi etmek istedi ama kabul etmedim
- 1 yıl
Tepkini koymazsan daha sonrakilerde sıradanlaşmaya başlar iyi yapıyorsun
Bu kadar takıntılı bir insanla bir ömür geçiremeyeceğimi anlardım, ilişkiyi bitirir, mutluluklar diler yoluma giderdim, (nişanlınin yerinde olmuş olsaydım)
03 Yorumla
Soran1 yılCimriyim demiyorsunuz da özel günlerde hediye ya da çiçek isteyen kadınlara takıntılı diyorsunuz. Üzülüyorum sizinle evlenecek insanlara.
- 1 yıl
Size iki hediye alınmadı diye hemen cimri dersinizde size hergün hediye alsak doymazsınız çünkü tek derdiniz hediye para pul. Hergün alsa bile cimriye bak her saat almıyor dersin
1 yılYa arkadaşlar tamam tabi ki önemli ama insanların sorunları da olabilir size yansıtmadığı veya aklındaydı çıktı ufak detaylara takılmayın bu kadar
01 Yorumla
Soran1 yılAşkım sorunu yoktu maddiyatmışş mesele.. çiçeğe de para vermeyi gereksiz bulmuş
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım benim, böyle durumlar insanı gerçekten hem kırar hem de hayal kırıklığına uğratabilir 😔. Ama şimdi bir düşünelim, sevgili nişanlın belki gerçekten aklına gelmedi, belki de özel günlere bakışı senin gibi değil. Sana değer vermediğini düşündürmesin bu durum 🩷.
Bence sakin bir zamanda gönül kırgınlığı hissetmeden onunla konuşabilir ve özel günlere verdiğin önemi güzelce, tatlı bir dille anlatabilirsin. Belki bu özel gün kargaşasında biraz desteğe ihtiyaç duyuyordur. Erkekler genelde bu tür detayları bizden farklı algılar, seni güldürmek için ufacık bir çaba harcasın yeter 😊. Sen gibi düşünmeyip de elbette senden bir şeyler öğrenmesi normal; ufak hatalar herkesin başına gelebilir, ondan daha fazlasını bekliyor olduğunu hissettir! Bu tür konuşmalar ilişkinizi daha da güçlendirebilir, mükemmel uyumu yakalayabilirsiniz ✨. Unutma, hediyen de ona sürprizden çok bir öğretici olabilir 💝.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
24Cevap
1 yılBen sorun etmem de sen özel günlere önem veriyomuşsun nişanlın dikkat etmeliydi bazı erkekler önemsemez değer vermez onlardan birine denk gelmişsin galiba
11 Yorumla
Soran1 yılEvet yorumlarda da bolca var onlardan
1 yılNe yapmalısın? HİÇ BİR ŞEY!
Sıyırmayın yaa. İnsandanı tanımaktan ziyade saçma detaylarda boğuluyorsunuz.11 Yorumla
Soran1 yılSaçma detay düşünüp sana bir çiçek çikolata bir şey alması. :)
1 yılSadece doğum günü ve evlilik yıldönümünü hatirlasalar yeter o da yok genelinde. İlk tanıştığınız o ilk heyecan önemli benc de
01 Yorumla
Soran1 yılEvli değilim henüz. Evli olsam tanışma yıldönümü kutlamam zaten ama doğum günü kutlamak bile zorlarına gidiyorken böyle günlerde bile bir şey bekleyemez olduk
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 592 cevap paylaştı.
s 1 yılBence gereği yok. Geçenlerde eşim nişan yıldönümünü kutlayalım dedi ne gerek var dedim. Ama sen önem veriyorsan dikkat etmeliydi o kısım ayrı
01 Yorumla
Soran1 yılÖnem veriyorum ve defalarca söyledim. O da güya önem veriyordu ama köprüyü geçene kadarmış
1 yılmuhtemelen bende unutcağım için sorun olmazdı
11 Yorumla
Soran1 yılBen unutmuyorum ama üstelik doğum gününü hatırlamamıştım geçen yıl ve trip atmıştı
1 yılDüşünmemiş, mahçup bile olmamış. Senin önem verdiğin şeye önem vermeyen biriyle evlenme planı yapıyorsun. Buna alış derim.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı.
1 yılYok ya erkekler zaten genel olarak 🪵, bir şey yapmam. Ama doğum günümü unutursa ayrılırım. Bir tek doğum günülerine önem veriyorum
00 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 302 cevap paylaştı.
1 yılTepkıni belli et ciddi anlamda belli et ki yapamasın bir daha. Yoksa hep böyle devam eder.
02 Yorumla
Soran1 yılHer zaman belli edip üzerinde durduğum ima ettiğim şeyler ama unutmak işlerine geliyor ya
- 1 yıl
Direkt ağzına mıc o zaman anlamıyorsa kibarlıkla olmuyor demekki ima etmekle falan zjsjsksks
Siz kadınlar bayılıyorsunuz odun yontmaya affedersin.
01 Yorumla
Soran1 yılMaalesef
1 yılseven insan unutmaz. aklından siliniyorsa bile bir köşeye yazar, bu tarz bir günü.
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle..
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılTanışma yıl dönümü ne yahu onu bende unuturum 3 5 tarih hatırlamak sevgi belirtisi değildir
11 Yorumla- 1 yıl
En guzel cvp lardan biri
1 yılOlabilir unutabilir saygı duyarım, çünkü bende unutkanım biraz😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUmurumda olmaz özel gün delisi değilim, sevmem böyle günlerin hatırlanmasını
25 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBekarlığı tercih ederim, sen de et 👍
Soran1 yıl@yalnız74 cimriyim demiyor da özel gün hatırlamak istemeyen kadın lazım diyor işte
Gizli Üye(25-29)1 yılUnutması insanlık hali ama ya o akşam ya da ertesi gün telafi etmeliydi mutlaka bir çiçek olur bişey yollasa özür dilese de olurdu yapmadıysa birdaha düşün ilerde üzülürsün
00 YorumlaÖnemsemiyor demek ki. Bence ayıp etmiş ilişkinize saygısızlık
00 YorumlaSebebini öğrenmek isterim. Eğer sadece beni umursamadıgi içinse geçmiştirilecek bir şey değildir
00 YorumlaKendi doğum günümü unuttuğum oldu o yüzden çok takılmam sanırm
00 Yorumla
1 yılNasıl başlarsa öyle gider. Senin için önemliyse kafasına vura vura da olsa anlatmalısın. Kendi kendine anlamasını beklemek duygusal olarak yıpratıcı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani bende bilmiyorum nasıl olacak 😄adama hak verdim de aslında unutmamak lazım
00 YorumlaSeni düşünen insanlarla ol bak sana Ciddi söylüyorum Şu an sana boş gelebilir ama ben hep böyle tiplerle birlikte oldum günün sonunda Kendimi buldum
01 Yorumla
Soran1 yılEvet ben de bu zamana kadar öyleydim ama işte
Büt defaya mahsus bişey demem. Ama tekrarlanırsa sıkıntı olur. Zira özel günlere önem veren bir insanım.
01 Yorumla
Soran1 yılBir defaya mahsus değil sevgililer gününde falan da bir şey yapmamıştı kırıldığımı söylemiştim
1 yılBizi unuttular ses çıkarmadık hala tanışma yıldönümü diyorsunuz
07 Yorumla
Soran1 yılYıldönümümüzü hatırlamayan adam da beni unutmuştan beter ediyor zaten ne farkı var
- 1 yıl
Böyle şeylere takılmaya devam edin , edin ki mutluluğu görmeyin artık kafa yapınızı değiştirin ya daha basit mutlu olmayı deneyin bence yok tanışma yok birleşme yok evlenme yıldönümü gerçekten bunlar insan beyni için yük
Soran1 yılNormal zamanlarda bir demet çiçek görebilsek ya da ufak bir sen seversin hediyesi vs.. umurumuzda olmazdı o zaman emin ol
- 1 yıl
Ama bak hala hediye falan filan peşindesin gerçekten mutlu olmak nedir bilmiyor insanımız hep bi şımartılmak peşinde illa gurur okşanacak arkadaşlar gerçekten hayat bu kadar uzun değil basit şekilde mutlu olmayı bilmeniz gerek
Soran1 yılYa karşılıksız mı istiyorum bunları. Ben de ona sürekli bir şeyler alıyorum ve içimden geliyor. Benim sevgi dilim bu. Mutlu olmaktan kastın ne hayatı boyunca bir çiçek bile almamış adama seviyor diyemem ben.
- 1 yıl
Biz aynı dili konuşamıyoruz maalesef ama umarım hayatında mutlu olursun ne diyeyim iyi geceler
Soran1 yılİyi geceler
1 yılSacma sapan ayrıntılar. Ne gerek var bu kadar kasmaya.
10 Yorumla
1 yılNişanı atardım 🤣🤣 Olabilir canım insanlık hali bunu sorun etmezdim ben hatırlıyorsam ben kutlardım…
10 Yorumla
1 yılBunu sace erkek icin degil kiz da arada cikma gunu Nisan gunu yil donum surprizi yapma Lu sace erkek degil kizlar da Oyle surprizler yapsiz
00 YorumlaBirlikte işeyip onun yıl dönümünü de yapıyor musunuz
015 Yorumla
Soran1 yılAynen her sene mutlaka işeme ayini yaparız onu atlamayız
Soran1 yılTanışma yıldönümü, sevgililer günü, doğum günü. Senede üç kere hediye almak kimseyi fakirleştirmez bence
Soran1 yılTamam da senin nişanlına/eşine ayda bir çiçek almak ya da sevdiği bir şeyi almak zoruna gider mi mesela? Mesele özel gün bile değil. Düşünülmek hatırlanmak
Soran1 yılGörmüyoruz başka günlerde😂
Soran1 yılBak erkekler de incelikler düşünebiliyormuş işte..
diğer günler neeyse de tanısma yıl dönümüne gerek yok
01 Yorumla
Soran1 yılBaşka hangi gün var ki? Tanışma yıldönümü sevgililer günü doğum günü? Gün yok ki başka
1 yılSenle evlenen erkek ömür boyu borç öder , para biriktiremez. Yazık adama
02 Yorumla
Soran1 yılBaşkasına harcayağına bana harcasın ne var
- 1 yıl
Anlamamış ki, boşa harcanmış para boşa harcanan ömür demek
1 yılDaha dunesuzde umursamiyirdunuz ne oldu da iki gün umursuyir oldunuz
00 Yorumla
1 yılİnsanlık hali hepimiz unutabiliriz.
Çokta takmam.00 Yorumla
1 yılEn azindan utanaydi iyiydi
02 Yorumla
Soran1 yılMaalesef erkekler elde edene kadar önem veriyor bazı şeylere 😢
- 1 yıl
🙁🙁
Bile bile yapılması hiç hoş değil… kırıcı…
01 Yorumla
Soran1 yılEvet o kırıcı zaten. Geçen yıl kutlamıştı
Gizli Üye(18-24)1 yılUmursamazdim bence. Böyle şeyleri onemsemem. Doğum günüydü, sevgili günüydü gereksiz buluyorum şahsen.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 462 cevap paylaştı. Hiç bir şey yapmazdım
10 YorumlaHiçbir şey. Ben de ona dair çoğu şeyi unuturdum.
10 Yorumlaerkeklere kadınlar unutturmaz. rahat olun
10 Yorumla
1 yılkafasına vurum kendine gelir kereta :d
00 YorumlaSen buna ilişki mi diyorsun yani
00 Yorumla
1 yılBen gerçekten çok kırılır ve açıkça söylerim.
00 YorumlaBen hatırlatırdım unuttuysa üzülürdüm
00 YorumlaTanışma yıl dönümü mü? Bu ne saçma bir şey?
00 Yorumla
1 yılBi sey yapmam çokta mühim değil
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir insanlık hali
00 Yorumla
1 yılArtık eski nişanlım olur
00 YorumlaUnutmaması için alnına yazmasoni tavsiye ederim
00 YorumlaŞu an bunu düşünemem prensimi çok özledim 😔
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yıltanısma yıl dönümü ne yaa?
02 Yorumla
Soran1 yılTanıştığımız gün?
- 1 yıl
Böyle saçma sapan şeylerin kutlaması mi olur
Gizli Üye(18-24)1 yılÖyle bir gün mü var ki
00 YorumlaHiç umrumda olmazdı unutması.
14 Yorumla
Soran1 yılO yüzden kızlara soruyorum. Sizin için bir kadını mutlu etmenin zerre önemi yok çünkü. Ölürsünüz bir çiçek bile alsanız
- 1 yıl
Neden illa almak gerekiyor? Koparsak olmaz mı? Amaç ne?
Ayrıca ben bir şey demedim ki sevgilim olsaydı ve tanışma yıl dönümümüzü unutsaydı asla üzülmezdim çünkü ilişkim 1 yıl sürdüğüne göre (ki bu hiç olmadı daha önce) mükemmeldir daha zaten. Benim ilişkim 1 yıl sürüyorsa ben seviyorumdur ve sevildiğimede inanıyorumdur.
Soran1 yılHayır mükemmel değildi her zaman nasıl davranması gerektiğini söylediğim biri kendisi.
- 1 yıl
Senin sorun kendi durumundan yola çıkarak analiz yapmamız yönelik değil cevaplayanlara yönelikti. Birisi bana sürekli nasıl davranmalı gerektiğini söylerse 1de susar 2 susar hadi belki 3 tede susar 4. de sağlam birşekilde patlardım. Dünya 6 milyar yaşında yani güneşin etrafında 6 milyar kez dönmüş. Belli ki dönmeye de devam edecek. O yüzden yıl dönümlerinin vs unutulması benim için önemli değil ama karşımdaki kişi için önemliyse hatırlarım ve iyi kötü hediye almaya çalışırım.
Eski nişanlım diyecektiniz herhalde
10 Yorumla
1 yılGereksiz bir gün
10 Yorumla
1 yılBende onu unuturdum
10 Yorumla
1 yılOnu tebrik ederdim
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılOn yıl trip atarm
00 Yorumla İnsanlık hali olabilir böyle şeyler
00 YorumlaKeserim vallahi atarım dağdan aşşa
00 Yorumlaayrıl
00 Yorumla
1 yılTC kızlar her şey çok büyütüyor
01 Yorumla- 1 yıl
TC erkekleri de görmemiş akılları setlerinde
yuh deve
00 Yorumla
1 yılİnsanlık hali unutabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Eğer nişanlınız tanışma yıl dönümünüzü unutursa ne yapardınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım