Erkekler sevdikleri kadınlara para harcarlar. Sevmemiş olsa sana böyle bir hediye almazdı. Ama işte insan şunu düşünüyor, kavga esnasında bunu başına kadar mı, sürekli bunu dile getirir mi. Sevgilinin nasıl birisi olduğunu sen daha iyi bilirsin. Eğer hediye içine sinmiyorsa geri vermen senin için iyi olur. İçin rahat eder en azından.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Mahcup hissediyorum bu durumda rahatça bile takamam hediyeni demeyi dene. Önemli olan düşünüp değer vermesi sonuçta. Bu kadar pahalı hediyeyi kabul edemeyeceğini de söyleyebilirsin. Şahsen tam olarak bunları derdim.
00 Yorumla
5 aySeviyor da olabilir seninle yatmak istiyor da
311 Yorumla
Soran5 ayİleri seviye Temasa izin vermem
- 5 ay
Ciddi olduğunu belirt o zaman yani düşüncelerini öğren evlilik ile ilgili
Soran5 ayBen evlenmek istemiyorum daha 20 yaşındayım
Soran5 ayBu sene giricem
- 5 ay
Fıstığım adamla yapmıyorsun evlenmekte istemiyorsun o zaman adam sorgular ben neyim senin için
Eğer evlilik ile travmaların varsa bu konu açık bir şekilde konusabilirsin
Mesela şöyle bir konuşma olabilir
Hediyen beni çok onure etti beni sevdiğini değer verdiğini hissettirdi ama hediyenin bana verdiği duygu ile birlikte benimle olan düşüncelerin ne durumda diye ogrenebilirsin eğer adam evlilik istiyorsa ona de ki benim evlilik korkum var beni anlayacağını düşündüğüm için sana kalbimi açıyorum şu anlık evlilik konusunu ileri döneme erteleybilir miyiz bu süre zarfinda ben kendimi evlilik düşüncesine hazırlarım sen de beni bu süreçte kendimi tedavi etmekonusunda manevi destek olursun çünkü sen bir dagsin bende o dağın gölgesinde dinlenen bir kadın şeklinde onu kırmadan söyle eğer bilekliği vermek istiyorsan su an da ben bu sevgi yükünü kaldıramıyorum beni o kadar çok seviyor ve almışsın ki onu kendimi senin yanında yetersiz görüyorum diyebilirsin eğer ki yatma düşüncesi varsa de ki evlenmeden yaşamak istemiyorum de - 5 ay
Sevgililer diye adamla yatması ya da hemen evlenmesi gerekmiyor. Yaşı evlilik için daha küçük ve istememesi gayet normal. Buna hemen korkuyorsun diye teşhiş koymak saçma. Sadece evlenmek onun için daha erken ve istemiyor bu kadar net. Adam zaten anlayışlı biriyse anlayıp evlilik için hazır olana kadar bekler. Pahalı hediyeler alınıyor diye o kişiyle yatmak ya da hemen evlenmek gerekmiyor. Sevgililik böyle bir şey değil
- 5 ay
@mervesse_ erkek dünyası beyni dediğim şekilde işler
- 5 ay
@mervesse_ tüm erkeklerin mayası ayni
- 5 ay
@mervesse_ erkek bir kıza ya evlilik niyetiyle yaklaşır ya da kullan at niyetiyle başka niyetleri olmaz
5 ayKalp kırmadan bir hediye verilebilir. Doğal olun pahalı bir hediyenin sizi iyi hissettirmediğini söyleyin. geri vermek istediğinizi söyleyin. bunun için Bir çıkar yol aramaya çalışmayın. doğal olun biraz. Onun kırılması değil size anlayışlı davranması gerekiyor :)
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ne tatlı bir durum ama bir o kadar da kafa karıştırıcı, değil mi? 🥰 50 binlik bir bileklik gerçekten ciddi bir hediye, anlayabiliyorum neden bunun üstüne düşündüğünü. Öncelikle şunu unutmamalısın; pahalı hediyeler her zaman sevgiyi ölçmez. Ama karşı taraf belki de sana olan sevgisini böyle göstermek istemiş ya da seni özel hissettirmek istemiştir. İnsanların sevgiyi ifade şekilleri farklı olabilir.
Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, ona samimiyetle içinden geçenleri söyleyebilirsin. "Beni düşünmen ve böyle güzel bir jest yapman çok hoşuma gitti ama bu hediye benim için biraz fazla gibi hissettim. Seni inan çok daha küçük şeyler bile mutlu edebilir" gibi tatlı bir şekilde ifade edebilirsin. Geri vermek zorunda mısın? Tamamen ikinizin arasında olan bir karar. Ama duygularını açıkça paylaştığında çözüm kendiliğinden gelecektir. 🌟❤️30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
5 ayAyrilirsaniz isteyebilir. O kadar pahalı bir hediye evlilik öncesi kabul edilmez. Belirli bir müddet sonra üzerinizde hak sahibinildugu.. söz sahibi olduğu.. sizi fazlaca yönetme eğilimi sergileyen bir erkek modeli oluşabilir. Erkeğin.. evlilik öncesi ilişkide size.. parasiyla yatırım yapmasına çok uzun vermeyin.. Evlilik öncesi erkek.. size.. parası ile değil... sizin için ayırdığı zaman ile. vefasi.. fedakarliklari.. ilgi ve alakası ile yatırım yapabilmesi... maddi yatırım ve destek... evlilikten sonra elbette olabilir.
35 Yorumla
Soran5 ayYani haklısın gereği yok abartmış bence
Versemde tartışma çıkacak napıcağımı şaşırdım- 5 ay
Böyle bir durumda tartışma çıkarma eğilimi olan biri ise.. ayrıca onun sizin için ideal bir eş olup olmadığı konusunu da bence sorgulamalisiniz.
Soran5 ayYok normalde sakın biri ama böyle şeylerde sinirleniyor beni sevmiyormusun felan diyor
- 5 ay
Anladım. Onu kirmadan güzel bir konuşma ile izah edilebilir sanki. Verilebilir bence. Siz bilirsiniz yinede.
Soran5 aySaolun
Benim sevgilim de bana bilezik ve pahalı birçok şey alıyordu hala da alıyor. Bazı erkekler sevgilerini böyle gösteriyor. Başına kalacak ya da senden karşılık olarak farklı şeyler isteyecek birisi değilse bence bu bir sorun değil. Sevmiş ki almış. Tadını çıkar.
23 Yorumla
Soran5 ayBenim kafamı karıştıran
Tartışma anında ben sana şunu bunu yaptım diyebilir
Siz ne değişik canlılarsiniz la, kimisi der pahalı almamış kimisi der pahalı niye almış
E biz ne bilelim hanginizin karakteri nasıl, cidden uğraşilmaz sizle110 Yorumla
Soran5 ay🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️
- 5 ay
Abi her insan kendi çapında değerlendirilmeli ben yeni sevgilimle eski sevgilim farklı düşünüyor diye ağlamıyorum çünkü o başka bir insan. Kısaca saçmalamışsın resmen
- 5 ay
Üstelik adam burada kötü bir şey yapmamış kız da olması gerekeni düşünüyor. Bir sorun yok yani. Her kadın hediye sever bu kesin bilgi kızın buradaki endişesi bambaşka sonradan o hediyeyi sürekli konuşur mu diye korkuyor yoksa mutlu olmuştur zaten hediyeyi iade etse bile mutlu bir çift olmaya devam edebilirler bunu bu kadar büyük konu haline getireceksen zaten sen boş ver aşk meşk işlerini sana göre değildir
Soran5 ayEvet tamda öyle düşünüyorum mesela tartışma sırasında ben sana emek verdim şunu aldım bunu aldım demesini istemiyorum
- 5 ay
Mutlu oldun ama değil mi hediye alınınca sinirlenmemişsindir
Soran5 ayTabi mutlu oldum çünkü hediyeyi verirken o çok mutluydu
- 5 ay
İşte demek istediğim bu cevap sahibi hepimiz pratikte aynıyız bizi endişelendiren yine sizin sonradan yaptığınız iyilikleri yüzümüze vuracağınız korkusu umarım anlamışsındır
Pahalı hediye, mutlaka sevdiği anlamına gelmeyebilir; ama düşünceli olduğu kesin. Geri vermek zorunda değilsin, ama vermek istersen nazikçe şöyle diyebilirsin
"Hediyen için çok teşekkür ederim, ama bu kadar değerli bir şey almana gerek yoktu. Beni düşündüğün için gerçekten minnettarım."11 Yorumla
Soran5 ayTeşekkür ederim
Bu tür "efendi modeli erkekler" evlilik sonrasında şiddet hatta cinayete teşebbüste bile bulunabiliyor.
112 Yorumla
Soran5 ayAz at
Soran5 ayEvet
- 5 ay
4 türk erkek modeli var, başka 5. bir tür yok.
Efendi erkek (Sinsi erkeklerdir, bedava yatırım yaparlar, ya benimsin ya kara toprağın. Kıskançlıklarını kadınına şiddet ile öfke ile belli ederler ama maskülen erkek çeketini alır çıkar gider.)
Maskülen erkek (Evliliğe uygun)
Dark Triad Erkek (Bunu psikolojik sorunu olan kadınlar tercih ediyor keko vs...)
Yeni çıktı: Prenses erkek (Evliliğe uygun ama kadın dişiliğini hissedemez)
Soran5 ayBenimki sert biri değil
Ben öfkemi kontrol edemiyorum o edebiliyor
Tartışmada direk özür diler
Soran5 ayAyrıca Bana elini kaldirsa kırıp önüne koyarım
Soran5 ayBen onu aldatmam ,
Terk edersemde beni bulamaz yok olurum- 5 ay
Bu tür erkekler kadınla ilk tanışma aşamalarında doğrudan kadına yoğun ilgi ve yatırım yapmaya başlar. Sana yaptı değil mi? Yaptığı yatırım ve ilginin karşılığı olarak sevgili olmayı ümit eder. Yani sebepsiz yere abartı yatırımlar yapmaktan çekinmez. Ama maskülen bir erkek ilgi karşılıklı ise aynı oranda yatırım yapar.
Soran5 ayNe yapmamı istiyorsun
Soran5 ayNasıl test ediyim
5 ayya kanka parasi varmis almis sen neden böyle hissettin once kendine sor sonra karsindakine yorumları okudum da biri söyle yazmis... söz sahibi oldugu... daha cumle bi kuramamis cunku kuruntu da kuruntu. bi hediyeden bunu çıkarmak dogru degil en iyi sen bilirsin. burada benim de dahil insanların yorumlarını ciddiye alma özellikle iliskin konusunda. herkes kendi deneyimine ve eksikliğinden konusur özellikle bu konuda
00 Yorumla
5 ayBir de fiyatını mı söyledi? İstersen bana verebilirsin bilekliği :)
11 Yorumla
Soran5 ayFiyatini söylemedi aldığı yer bilirdik bir marka değişim için fişide var orada fiyatını gördüm
Yılana demişlerki neden ısırmıyorsun Yılan da demiş seni görünce kusasım geldi ahahahaha🤣😄😃😆😂
122 Yorumla
Soran5 ayKusuyorummm
Soran5 ayKız gibi konuşuyorsn
Soran5 ayPp deki kim
Soran5 aySöyle
- 5 ay
Bu diyalog ne böyle 😂😂
Soran5 ay😅😅😅😅
Soran5 ayOğlun var koskoca adamsın böyle iğrenç yorum yazmaya utanmıyormusun?
- 5 ay
Evet tatlı allah bağışlasın 😂🙏🏿🙏🏿
- 5 ay
PUHAHAHAVWSBSZXCWBWNQWOSJ
- 5 ay
Ooo hızlı çıktı senin oğlan 😆
- 5 ay
Babası neyse oğluda odur bırak sal çocuğu 😂😂
- 5 ay
@Çileklisütt9 Benim oğluşumun da Altın bilekliği var baksana ablası tak tak ediyor tabancası🤣😂😅👦🧒😃😁
- 5 ay
Fazla övme çocuğunu nazar ederler 😂😂
Gizli Üye(30-35)5 ayBu ve bunun gibi hediyeleri alıp bir kenarda sakla çünkü ilişkinin sonunda ayrılık olursa geri istediği zaman iade edersin 👍 hiç risk almaya gerek yok çalınır bir şey olur vs dersen o zaman geri istemeyecekse kabul edersin son seçenek ise onda dursun Evlenirken + aldığı hediyeleri verir. Böylece daha çok takın olur.
22 Yorumla- 5 ay
Alınan verilen hediye istenmez çok ayıp
Gizli Üye(25-29)5 ayBence geri ver para avcısı falan diye ismin çıkar hem geri vermen kafasında olumlu bir imaj yaratır kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
11 Yorumla
Soran5 ayBende böyle düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)5 ayParasi var demekki🤷♀️ ona verdiğin Bir seyler olmalı sadece sevgilinse eğer...
12 Yorumla
Soran5 aySevgimi veriyorum
5 ayNe saçma ya karısı değilsin bu kadar pahalı bir şey alıyor belki önceki sevgilisinede bunları almıştır sonra geri istemiste olabilir her şey dozunda güzel ya da ben zenginim benim değerimi bil gibisinden bir hediyede almış olabilir bilemedim
10 Yorumla
5 ayÇoğu kızlar ucuz hediyeler bile sever yeterki hediye olsun asıl mesele hediyede değil düşünülmek ve değer görmek ama bazı erkekler bunu anlamıyor maalesef
11 Yorumla
Soran5 ayÇok haklısın katılıyorum
5 ayAdam ciddi düşünüyor diyorsun eğer sen de ciddi düşünseydin o zaman kabul edebilirdin ama evlilik düşünmüyorum diyorsun bu yüzden hiç düşünme geri ver daha sonra senden geri istemese bile üzülecek aldığına
00 Yorumla
5 aySevgi ile ahlaksı yok parası var demek ki seni yatağa atmak istemiştir parası da varda 50 k gözü görmez..
156 Yorumla
Soran5 ayCiddi düşünüyor öyle bir düşüncesi olsaydı anlardm
- 5 ay
Kadınlar erkeğin amacının birlikte olmak olmadığını anladığı zaman o erkekle birlikte olur çok tüaf ve bu arkadaşda sana amacının birlikte olmak olmadığını kanıtlamaya çalışıp birlikte olmak istiyordur belki :)
Soran5 ayÖyle bir durum olsa ailesi ile tanıştırmak istemezdi , benim ailemide tanıyor amacı birlikte olmak ise çok yaşayamaz
- 5 ay
Biz erkekler çok şerefsiziz sağımız solumuz belli olmaz :)
Soran5 ayEvet bunu göz önünde bulunduruylrum
- 5 ay
Benim lafımla bozma bak ilişkini heee zaten bi ton ah var üstümde yüzüm gülüyor bide seninki eklenmesin 😅😅
Soran5 ayHemen bozuyorum shsjshd
- 5 ay
Dur kız ne yaptım ya ben sana ne istıyon benden valla bak yüzüm gülmüyor hiç
Benim senin gibi 50 k hediye alan manitam da yok olmayandan olacam eksiye düşecem 😅😅😅
Soran5 ayPara bu kadar önemlimi
- 5 ay
Bilmemki değildir belki ama hiç gerçek aşkı bulamadım o yüzden aşk çok ihtimalim dışında :)
Soran5 ayAşk diye bir şey yok
Hepsi hormon- 5 ay
Eee o zman neden para önemlimi diyorsun demek ki önemli :) bu sümlende sorun olan 50 k meselesinin cevabı 😅😅 demek çocuk 50k lık hormon biriktirmiş 😂😂😂
Soran5 ayBenim boğazından başkasının parası geçmiyor
Kendimi köti hissediyorum
Soran5 aySkshdhdsjah
Soran5 ayO bana aşık olduğunu sanıyor rüyalarına giriyormuşm
- 5 ay
Benimde rüyalarıma kimler hangi makenler gidiyor bi bilsen 😅😅 aşkımdan mı sanki hepsi hormon :)
Rüyamda görünce sabahımda mutlu olmuyorum düşa girmek zorunda kalıyırum :) - 5 ay
Sor bakalım rüyasında görünce sabah duşa giriyor muymuş 😅😅😅
Soran5 ayDuş ne alaka
- 5 ay
Rüyada görme şekline göre hormonu vücudundan atınca alması gereken abdest için bu yani 👉👌👉👌👉👌💦💦
Soran5 ay🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️
- 5 ay
Valla öyle ama düşğndügümü yazdım kusura bakmadın umarım
Soran5 ayBen öyle düşünülmüyorum
- 5 ay
Öyle olsa ne olacak ki ilişkin olan biri sevgilin sonuçta tabiki isteyecek seni yatmak birlite olmak
Soran5 ayİstemesin
- 5 ay
Niye erkek değil mi canı ister
Ve kadınlar neden bu konuda bu kadar kapalı ki
Soran5 ayEvli değiliz ondAn
- 5 ay
O ayrı bişe sadce evlilikle olacak diye bişe yok ki
Soran5 ayYo sadece evlilikte olacak çünkü ben öyle istiyorum
Sorunumu var?
Erkektir yapar felan iyice alışmışsiniz siz- 5 ay
Sadce erkek için değil ama hayat gerçekten çok farklı ona gelene kadar çok daha önemli şeyler var
Soran5 ayÇok karışık konuşuyordn anlamıyorum neyse3
- 5 ay
Sen bakiresin galiba
Soran5 ayBunu sorma sebebin ne
- 5 ay
Evlilik öncesi ilişki istememen
Soran5 ayEvet doğru
- 5 ay
Öyle desene oyuzde bu fikir desin sen :)
Doru yoldasın o zaman
Ama evlilik e uzun süre var ise senle birlikte olma konusu açılır illa merak etme
Soran5 ayAçısında tekmeyi vuruyum
- 5 ay
Yok neden yani insan sevdiği kız ile birlikte olmak isteyince ayrılma neden
Soran5 ayEvlilik dışı böyle bir şey düşünüyorsa amaci kullanmaktır
Siz erkeklerin sağı solu belli olmaz ya hani
Soran5 ay🙃🙃
- 5 ay
😅😅😅 evet bıraz öyle ama sen nasıl dayanacan birde bu yaşa kadar da yapmalısın valla tebrikler 🤗🤗🤗
Soran5 ayBen 19 yaşındayım 1 ay sonra 20 olucam ,40 yaşında değilim
- 5 ay
En deli çağlar amaaa o yaşlar 😅😅😅
Soran5 ayPeki
- 5 ay
Hiç istemiyor canın
Soran5 ayS@nane
- 5 ay
Bu evet ama bastırıyorum demek 😂😂
Soran5 ayHayır
- 5 ay
Catlarsın kız valla
Soran5 ayBoş konuşuyorsun abi
- 5 ay
Tamam kardeş sen haklısın
Soran5 ayZatenn.
- 5 ay
Tamam öyle öyle
- 5 ay
Teşekkürler
Soran5 ayO niye
- 5 ay
Hak verdiğin için bana 😂
Soran5 ayHmm anladım
5 ayBir erkek bir kadına ne kadar çok para harcarsa o kadar çok seviyordur çünkü erkekler parayı çok seviyor yani ancak değer verdiği insana harcar bunu asla unutmayın kızlar
10 Yorumla
5 ayVerme ömür boyu sakla verilen hediye geri iade edilmez
23 Yorumla
Soran5 ayAma ben , tartıştığımız zaman ben sana emek verdim vb demesini istemiyorum
Alırsam bu duruma kapı açmış olucağım- 5 ay
Olsun yinede sen verme düşünmüş almış kıymetini bil.
Benim o kadar sevgilim oldu öyle hediye almadılar.
Soran5 ayBilmiyorum aklım karışık
5 ayReis adamın gücü varmış almış. Bazıları böyledir düşünme sen. Anlıyorum seni pahalı bir hediye gelince herkes kendini çok kötü hisseder karşısındaki kişiyi düşünür ve, ya onu zora soktuysa bu hediye der, sevgiyle yapsa bile bu kuşkular seni hediyeye sevinmek yerine üzülmeye iter. Adam demek ki içinden gelmiş almış, alamayacak durumu olsaydı almazdı boş ver ilerde bir sıkıntısı olursa aldığı bilekliği bozarsın yardımcı olursun
00 YorumlaGeri vermek de saçma ve kaba olabilir. Ama ortada ciddi bir durum yokken bu kadar pahalı hediye bende istemem. tekrarlanmaması icin uyarabilirsin. Kabul etmemek kırar.
00 YorumlaBaşına kakacagini dusunuyorsan hemen ver bence pahalı hediye kabul edilmemeli belki sevdiginden ama. riskli yine de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySeviyordur tabii, kimisi de pahalı hediye almıyor diye şikayet ediyor ne güzel bulmuşsun bulanıyorsun kabul et tak işte ayrıldığınızda sana harcadığım paraları bana geri öde dediğinde bilekliği satar borcunu ödersin
00 Yorumla
5 ayPahalı hediyeleri kabul etme bence de, dersin ben bu evreler de bu tarz hediyelerden hoşlanmam vs. Net ol !
00 Yorumla
5 ayPahalı hediyeler cinsel suistimale yol açar. En doğrusu reddetmek.
02 Yorumla
Soran5 ayCinsellik yaşamadım yaşamamda oda biliyor
Sevgiliyken bu tarz meblağdaki hediyeleri kesinlikle doğru bulmuyorum. Kırılırsa da kırılsın kesinlikle geri vermelisin.
00 Yorumla
5 aySevmedğine neden pahalı hediye alsın kırık mısın düşünemiyon mu
01 Yorumla
Soran5 ayBilmiyorum
Alışveriş & Hediyeler konusunda 527 cevap paylaştı. Kabul edemeyeceğini söyleyip geri verebilirsin, sorun edeceğini sanmıyorum
01 Yorumla
Soran5 ayBeni sevmiyorsn diyip Tartışma çıkartıcak huyunu bilmiyorsn
5 aySeviyordur 🥰 eşimin de bana ilk hediyesi tektaştı ben de bir mahcup hissetmiştim ama olması gereken o. Bu yüzden çok da kafana takma 😇
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 409 cevap paylaştı.
5 ay50k lık bilekliği kimse ona zorla aldırtmadı. Kendine layık görmüyorsan iade et.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKızım cocuk parasi var ki ve değer veriyor ki almış benim sevgilim 50 tl verip bir çiçek almamıştı 😃
122 Yorumla
Cevap sahibi5 ayNe enayiligi seviyor değer veriyor parasi da var demek ki harcıyor. Senin gibi fakir olup 3 5 kuruşun hesabını yapmiyor
Cevap sahibi5 ayAhaha tabi kesin holdingin falan da vardir duygusuz bi varlik oldugun icin ne anlarsın sevmekten değer vermekten
Soran5 ayPara veriyimmi sana yemek yersin canım
Soran5 ay170 lik boyuyla aaa bide açlıktan nefesi kokuyor
Komik velet
Soran5 ayAynen köprü altında yaşıyor gelen geçen el atiyor buna ahahahh
Soran5 ayAaaa otabanda olabilir
Soran5 ayHostttttttttt 170 lik bebe
Soran5 ay170 kim konuşma
Soran5 ayVasıfsız
Soran5 ayMesleği yok , seveni yok sayanı yok gün boyu burada at koşturuyor
Cevap sahibi5 ayİşi gücün ne burada ki kızlara sapiklik yapmak mi 😅 ben açık yazıyorum diyo bide anonim hesap zaten beyni bu kadar çalışıyor işte 😅
Soran5 aySenin gibiler idam edilmeli
Cevap sahibi5 ayCidden ileri derece aptalsin anonim ne demek bir ogren de gel cahil ilk okul mezunu cahil
Soran5 ayBu sadece anasınıfına gitmiş anası bunu emziriyor hâla
Soran5 aySüt ve süt ürünleri mezunu
🤑🤑
Soran5 aySevgilim gurur duyar
Gizli Üye(18-24)5 ayFake soru kim sana o kadar pahalı hedşye alsın hahahha
21 Yorumla
Soran5 ayFake değilim hem neden yalan söylüyüm
İşsizmiyim?
Gizli Üye(30-35)5 ayÇok iyi ya.
Pahalı hediye beni kışkırtır valla )
23 Yorumla
Soran5 ayNasıl kışkırtır
Cevap sahibi5 ayYatağa atmak istediğini düşünürüm.
Soran5 ayyok öyle bir şey
Vermek yerine güzel güzel kullan. Başkasının size olan düşünce ve değerini düşürmeyin.
00 Yorumla
m 5 ayGeri vermene gerek yok bence. Sonuç olarak kendi isteğiyle sana almış.
00 YorumlaSeni sevmese zaten almaz hediye alsa bile o kadar para verip almaz
00 YorumlaSeninle ciddi düşündüğü için yatırım yapıyordur herhalde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBen buna laik değilim de. Hak etmiyorum de. Naptim ki veriyorsun de. Pişman olacağı şey yapmasın. kukusu görmeden paraları saçmasın. Anlaşılan o ki sevgilin beta öder. 😅
00 Yorumla
5 ayAyrılınca geri istiyor çoğu zaten sakın kaybetme ya da geri ver
00 Yorumla
5 ayCanım bence 50 K çok yüksek bir para özellikle bir bileklik için yani eğer ilişkiniz uzun ve ciddiyse Çok problem yok ama daha bir yıllık bir ilişki ise bence biraz sıkıntı
12 Yorumla
Soran5 ay1 yıllık
- 5 ay
Biraz fazla gibi geldi ama cocugun ark bir niyeti yoksa gerçekten içten verdignü düsünüyosan sorun yok sanırım
5 ayHakan mı adı sevgilinin
11 Yorumla
Soran5 ayHayır niyeki
5 ay50k pahalimi?
12 Yorumla- 5 ay
Bu arada bence para onemli degil hediye hediyedir dusunulmesi bile yeter ancak bence 50k cokta yuksek bir mebla degil
Soran5 ayÜniversiteye gidiyoruz
Öğrenciyiz bu durumda 50k pahalı
Sevgilinin maaşı ne kadar
16 Yorumla
Soran5 ayBilmiyorum ben hiç parayla ilgili konuşmadım ama durumu iyi
- 5 ay
Yani misal veriyorum altında son model arabası varsa ona 50 binlik bileklik koymaz. Ama borca girip vs almışsa sıkıntı. Zenginse verme geri lakin ona bunu belirt. Ben çok pahalı hediyeler istemiyorum, küçük jestler bile bana yeterli aşkım diyebilirsin. Ona göre alır bir dahakine. Haa derse ki bu bana koymaz. Bana göre ucuz bir hediye. O zaman alsın boş ver.
Soran5 ayBen hiç hediye istemiyorum onada söyledim hediye sevmiyorum diye
Soran5 ayTartıştığımiz zaman ben sana emek harcadpm kelimelerini duymamak için
5 aypahalı hediyeler sevmeyen bir kız
içinden gelmiş almış, bunu tatlı dille söyle, ilişkiniz ciddi ise böyle şeylere çok para vermemesini çünkü bu durumlarda paraya çok ihtiyacınız var.
01 Yorumla
Soran5 ayAynen daha üni okuyoruz işimiz yok hiç gerek yoktu
Gizli Üye(30-35)5 aySende benim gibi saf tayfasın 😅😂😂
Millete sevgilisi araba alıyor. Yeni yaşandı gördüm. Üstüne arsa da almış05 Yorumla
Cevap sahibi5 ayYaşandı 😂😂😂
Cevap sahibi5 ayDevam ediyor 😂
Gizli Üye(25-29)5 ayBence ve daha uygun bir şey alabilirim. Ilerde sorun yaşarsanız hep bunu öne sürüp seni rencide edip küçük düşürebilir. Sen bilirsin gene de
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 ayartık karşılığında ne ister blinmez. exstralara hazır ol🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayver babağın çükünü gitsin. ne verecen ki alınmış hediye verilmez
00 Yorumla
5 aykendi değerine öz saygına yakışır davran sen 100 binlik hediyede hakediyorsun sonuçta bana al dememişsin, ama kenarda tut takma ilişki biterse iade edersin aynı şekil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayne şanslısın benimki marketten bir paket bisküvi bile almıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayVeriyorsan normal
11 Yorumla
Soran5 ayHayır
Gizli Üye(25-29)5 ayÇok büyük bi para değil seni fakir
15 Yorumla
Soran5 ayBen Fakir değilim ailemin durumu iyi ama üni okuyoruz öğrenciyiz işimiz yok böyle bir durumda büyük bir para
Cevap sahibi5 ayYa esprisine öyle dedim de. Adam bi çantaya pantolona veriyordur o parayı. Cömert demek ki işte ne güzel tadını çıkar.
Soran5 ayTadını çıkartwmam
Cevap sahibi5 ayNe halin varsa gör o zaman
Soran5 ayBu öfkenin sebebi ne?
Gizli Üye(36-45)5 ayAdam ne iş yapıyor ve ne sebeple verdi
11 Yorumla
Soran5 ayHediye olarak verdi içinden geldiği için, bir işi yok üni okuyoruz durumu iyi
Gizli Üye(25-29)5 ayÜzgünüm cinsellik peşinde
13 Yorumla
Soran5 ayİzin vermem oda öyle birşeye cesaret edemez daha önce bu konulari konuştuk amacı ciddi yani
Cevap sahibi5 ayÖyle derler başta sana hiçbir erkek direk etmez zaten ciddiyse niye evlenmediniz şu an sadece sevgili takiliyorsunuz demeki ciddi değilmiş seni bir escort gozuyle görüyormuş okadar pahalı hediye aldığına göre kendini kandır ancak
Cevap sahibi5 ayİzin vermem dediğine göre vermişsin zaten cesaret edebilmiş ki sana bu kadar pahalı hediye alıyor demeki cinsel birlikteliginiz var şu an bana namus şövalyeligi yapma kendini kandır şimdi öteye gidip aglayabilirsin
Gizli Üye(30-35)5 ayDemek ki iyi veriyorsun
16 Yorumla
Soran5 ayTerbiyeli ol
Cevap sahibi5 ayVermiyorum desene
Soran5 ay🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️
Cevap sahibi5 ayTamam yalan de susuyorum
Soran5 ayYln
Cevap sahibi5 aySustum
5 ayİçine sinmeyen bir durumsa sakince konuşup verebilirsin göz boyama gibi mi düşündün bu hediyeyi?
00 YorumlaDursun sende hediye sonuçta evlenirseniz sıkıntı yok Okurda ayrılık olursa geri verirsin
01 Yorumla
Soran5 ayÜniversite Okuyoruz ben evliliğe sıcak bakmıyorum travma benim için o evlenme istiyor
5 ayYani onu zora sokacak bir miktar ise geri ver. Ama zengin ise ve zorlamayacaksa kabul et
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayVerme kardeşim. Seni sevdiğinden yapıyor ilerde evlenince hiçbir şey almaz bu günleri mumla ararsın
01 Yorumla
Soran5 aySevdiğinden yapıyor ama biz tartığımizda ben sana emek verdim gibi lafları duymak istemiyorum
Ayrılırsanız geri isteyebilir ya
11 Yorumla
Soran5 ayYüzüne atarım isterse
5 aysiz kimsiniz ve nasıl bu kadar seviliyorsunuz
13 Yorumla
Soran5 ayBu sevgimi
- 5 ay
evet
Soran5 ayDövüşünce paranın lafını yapar diye korkuyorum
5 ay50k derken
12 Yorumla
Soran5 ayAslında 48 bin