Erkekler için ellerimizin parmaklarından az ürün var oysa kadınlar için yelpaze oldukça geniş. Neden?

Erkekler için ellerimizin parmaklarından az ürün var oysa kadınlar için yelpaze oldukça geniş. Neden?
Cevap
1Cevap
Nivea men krem alıyorsun her yerine sürüyorsun, karıları kandırıyorlar. Önce kapatıcı aldırıyorlar sonra açıcı.
Kandırmak derken 😅😂🤣🤣
kadın ürünü sandığın çoğu kozmetik ürününü sen de kullanabiliyorsun zaten. üstünde kadına özel yazmıyor
Evet çok haklısın 👍
Oje, ruj, allık, göz kalemi, kapatıcı, fondöten, makyaj sabitleyici, saç boyası, eyeliner ve daha adı aklıma gelmeyen bir sürü ürünü kullanıyorum
🤣😅😂🤣🤣🤣
kozmetik sadece makyaj ürününden mi oluşuyor
Kozmetik (Ürün hattı)
Makyaj malzemeleri haricinde saç bakımı ve cilt bakımı ürünleri, saç boyası, saç spreyi, saç jölesi, parfüm, makyaj fırçası, pudra pomponu, banyo tuzu, vücut yağ ve kremleri gibi pek çok ürün, kozmetik sınıfına girmektedir ki bunlarda çoğunlukla kadınlara hitap ediyor. Biz erkekler için bir şampuan birde bir kalıp hacısakir sabun yeter 😅😂🤣🤣
tamam sana o yetiyor olması diğerlerini kullanamayacağın veya kadına özgü olduğu anlamına gelmiyor. sen öyle tercih etmişsin bize niye ürün yok diyorsun. nasıl bir kafa?
Şaka mı yapıyorsun yoksa etrafında hiç erkek yok mu? Kaç tane erkek siz kadınlar gibi makyaj yapıp saç boyuyor.
Biz erkekler için olay çok daha basit. Metroseksüel erkekler toplam erkek nüfusu içinde 1/10000 (çok az) ben onbinde bir yazdım ama belkide yüz binde bir.
ya makyajı boyayı geç, cilt ürünlerinden bahsediyorum. tonla cilt ürünü var, temizlik için kırışıklık için ayrıca saçı beyazlayan rahatsız olan erkek gidip boyayabilir. yüz maskesi yapabilir. cilt bakımı, saç bakımı kadınlara özgü mü? hala bana makyaj diyorsun
Bize 1 Nivea krem yetiyor İşte 👍
Dediğime geldik.
tamam işte bir tanesi yetiyosa niye ağlıyosun ürün yok diye diyorum. hala kafan basmıyo.
Ürün yok diye mi ağlıyorum?
😅😂🤣🤣🤣
Senin kafan bassa Kozmetik sektörü hakkında Az buçuk bilgin olurdu. Kandırıyorlar sizi.
güldürme beni ya, hakkımda bilgin olmadan konuşma rezil olursun
Eşeğe atlamak isteyen osuruğuna katlanır.
Yaşın 20 her yerin bilgi olsa ne yapa bilirsin ki?
Daha okuduğunu bile yanlış anlatıp ürün yok diye ağladım sanıyorsun.
Ben ürün yok diye ne zaman yazdım?
Nerenle okuyup nerenle düşünüyorsun Çok merak ettim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, kozmetik dünyası gerçekten de bazı konularda hemen herkesi düşündürtebiliyor! 😊 Kozmetik sektöründeki bu eşitsizlik, büyük ölçüde pazarlama stratejilerine ve toplumdaki güzellik anlayışlarına dayanıyor. Kadınlar için daha fazla ürün seçeneği sunulması, uzun yıllardır süregelen bir alışkanlık. Ancak son yıllarda, erkek bakım ürünlerine olan ilgi ve talep de artış gösteriyor. Erkekler için çıkartılan ürünlerin sayısı ise yavaş yavaş artıyor. Sabırlı ol, gelecekte daha geniş bir yelpaze görmeyi umut ediyorum. Belki de yenilikçi markalar sayesinde bu durum daha adil hale gelecek! 😉🛍️