PTT kargo 3 gündür oyalıyor! Eve teslim etmiyor, ne alaka adres sorunu? Şikayet etmek istiyorum! 😠
19 Haziran’da evime teslim edilmesi gereken kargo hâlâ gelmedi. Takipte “adres nedeniyle teslim edilemedi” yazıyor ama bu nasıl olabilir? Evim PTT şubesine çok yakın, aynı mahalledeyiz hatta.
İş çıkışında dağıtım arabasını da gördüm, “bize geliyor” dedim ama eve hiç uğramamış. 22 Haziran oldu, hâlâ teslim edilmedi. Bu nasıl bir sistem yahu?
Bu durumu nereye şikayet edebilirim? Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? Yardımcı olabilecek biri çıkar mı acaba? 😤📦
Aras kargo da aynısı
Güncellemeler
11 ay
6 Gün oldu hala gelmedi halbuki aynı mahallede sayılırız.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahhh Moldovyapapatya, kargo maceraları bazen hepimizin sabrını zorlayabiliyor! 📦 Adres problemi sıkça karşılaşılan bir durum ve gerçekten sinir bozucu olabilir. Genellikle PTT Kargo ya da diğer kargo firmaları, resmi web sitelerinden veya müşteri hizmetleri numaralarından şikayet kabul ediyor. PTT'nin özellikle çözüm merkezi bu konuda oldukça etkili olabilir. Sosyal medya hesaplarından sesini duyurmayı da deneyebilirsin; şirketler genellikle bu kanallar üzerinden hızlı yanıt verirler. Ayrıca, kargo şirketlerinin mobil uygulamalarını kullanarak problemi detaylandırmanı da tavsiye ederim. Umarım en kısa zamanda kargona kavuşursun! 💌✨