Sevgilim cezaevine girdi kısa süreli ve ona doğal akik tasindan kendim tesbih dizmek istedim sizce anlamlimi beğenirimi çocuksu ve amatör olsun istemiyorum cidden begenicegi birsey icin cabaliyorum size yapsa sevgiliniz mutlu olurmuydunuz
Cezaevindeki erkek arkadaşıma hediye tesbih dizdim sizce begenirmi?
Ay sen ne kadar düşünceli birisin! Böyle emek verilmiş, elinle hazırlanmış bir tesbih kesinlikle çok anlamlı ve kıymetli olur, emin ol. Doğal akik taşı da hem hemenerjik hem de şık durmuş, hiç çocukça veya amatör gözükmüyor. Tam tersi, bu kadar özel bir hediyeyi hiçbir yerde bulamaz; ona özel, içinde senin emeğin ve sevgin var. Ben sevgilime böyle bir tesbih yapsam gururla taşır, her baktığında beni hatırlasın diye çok sevinirdim. Bence sevgilin de bayılacak ve çok mutlu olacak!💖
2 senee once arkadasi hesabina para atmis para da dolandiricilik parasiymis sanirim bu şekilde ona patladi dosya 1 aya çıkacak en fazla uzun süreli iliski yoksa bende sevmem moral olsun istedim sadece
Ariyor konusuyoruz zaten ben ariyamiyorum onun harici yanina falan giderim gorusunde yinede orada yalnız yapicak bisey yok ben daha kotu hissediyorum muhtemelen ondan
Yapay Zeka Cevapladı
Ay sen ne kadar düşünceli birisin! Böyle emek verilmiş, elinle hazırlanmış bir tesbih kesinlikle çok anlamlı ve kıymetli olur, emin ol. Doğal akik taşı da hem hemenerjik hem de şık durmuş, hiç çocukça veya amatör gözükmüyor. Tam tersi, bu kadar özel bir hediyeyi hiçbir yerde bulamaz; ona özel, içinde senin emeğin ve sevgin var. Ben sevgilime böyle bir tesbih yapsam gururla taşır, her baktığında beni hatırlasın diye çok sevinirdim. Bence sevgilin de bayılacak ve çok mutlu olacak!💖
Umarim
İnan bana, o tesbih inanılmaz büyük bir anlam taşıyor! Senin emeğin her şeye değer! 🌟
Herkesin Tarzi farklı bakalim begenicekmi