Cok seviyor ilgileniyor evlenmek bile istiyor bekliyor ama ben onu bir turlu sevemiyorum askina karşılık veremiyorum oda bunun farkinda Bugun doğum gunum ve bana bu altin kolyeyi hediye almis zorla whatsap tan fotograf attirdim. Ya beni cok seviyor ben sadece arkadas olarak görüyorum bu hediyeyi haketmedigimi dusunuyrm buyuk fazla bana gore annemde tanıyor kabul etme dedi ne yapayim sizce kizlar siz olsaniz ne yapardiniz
Bugun dogum gunu. Beni seven adam altin kolye hediye almış sizce kabul edeyim mi etmim mi? Kizlar siz ne yapardiniz?
Senin maddi durumun ne? Önemli olan bu durum. Yani e harfiyle başlayan bir canlı yükün altında kalır diye bir söz var.
Eğer sende ona , şu kolyenin değerinde en az ve daha yüksek bir fiyatlı hediye alabilecek durumdaysan kabul et. Sende en azından 3000 tl'lik bir saat alırsın sevgiline.
Ama yok , diyorsan.. Hediyeyi kabul etme derim. Yoksa kadın olsun , erkek olsun ezici hediyeler ilişkilere balta vuruyor ne diyim?
Kabul et ama sende "iyi " bir hediye al onun doğum gününde :)
İyi düşün.. Karar ver.
Kabul etmeyeceksende adamı incitmeden söle. Kırma :)
Ayrıca , kolye görüntü olarak kötü. Zarif bişi olabilirdi..
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onun durum cok iyi benim degil ben ona buyuk birsey alamam bile kabul etmiycem nazik sekilde tekrar solucem kırılacagini söylüyor ama ne yapim :/
Maddi konumun iyi değilse , hiç kabul etme kardeş. Dediğim gibi..
Hatta şimdi farkettim " benden hoşlanıo " demişsin. Sevgili bile değilseniz bu neyin hediyesi? Sevmediğin erkekten hediye kabul etme. Anlamı farklı olur.. Kararlı ve ciddi bir şekilde reddet.
Evet kabul etme çocuğa bir şey hissetmiyorsan bu etik değil
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Iste bana da etik gelmiyor istemiyorum haketmiyorum diyorum bu gunu iplr cektim diyo ya o beni cok seviyo ben zerre bisi hissetmiyorum umut vermia gibu kabul etmek vicdan azabi cektirir bana ama o kırılırim diyor
Ana Sayfa > Anneler Günü > Sorular > Bugun dogum gunu. Beni seven adam altin kolye hediye almış sizce kabul edeyim mi etmim mi? Kizlar siz ne yapardiniz?
En İyi Cevaplar