Aslında sana gerçekçi ve doğru bir yorumda bulunmam gerekirse şöyle bir şey söyleyeyim sevgiliye doğum günü hediyesi olarak telefon bilgisayar akıllı saat ve benzeri şekilde bu derece ağır hediyeler almak pahalı hediyeler almayı doğru bulmuyorum. Çünkü sevgili olduğun kişi ile ilerisinde evleneceğini veya sonuna kadar anlaşacağının bir garantisi yok ki, diyelim ki ayrıldım ne yapacaksın telefonda geri isteyemezsin aldığın hediyeyi de geri isteyemezsin dünyanın parasını verdiğin telefonuna gidip başka biriyle konuşması başka biriyle sevgili olmasa senin telefon aldığın telefondan mesajlaşması Bu senin için ağır olacaktır neticede hediye artık onundur ona bir şey yapamazsın Ama yine de hediyenin Bence bu kadar pahalı olması gerekmez hediye insanın birbirini anlamasıdır birbirini sevmesidir. Birbirine muhabbet beslediğinin görüntüsüdür neticede illa telefon almana gerek yok normal bir hediye de alabilirsin bir atkı bir şapka ya da ne bileyim sevdiği başka bir şey
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılAlırsan onu kaybedersin... evli olmadığın bir kadına çok fazla değer verdiğin de genel de aynı tepkiyi almazsın. Aldatılırsın çünkü gerekenden fazla ilgi vermiştirsin. Herşeyin fazlası ya da azı ölümcüldür. Önemli nokta iki ucunda da keskin bir bitiş sağlar.
00 Yorumla
Evet bu sene doğum günü hediyesi olarak en üst model telefonu al, seneye sıfır bir araba çek altına baktın hala devam ediyorsunuz (muhtemelen eder) 3. yılda Ev alırsın beğendiği.
02 Yorumla- 1 yıl
100k bişey haklısın. Bahsettiğin parayı bir asgari ücretli çalışan 4 ayda kazanamıyor ve aile geçindirmeye çalışıyor.
Gerçi burada sana hiçbir şey demiyorum tabi ki. Elbetteki ailenin maddi durumu var ne güzel, Allah daha çok versin ama maalesef ailen sana paranın değerini öğretememiş.
1 yılSevgilinle ne kadardir berabersiniz? Tabiki sevgilimde kabul edecekse al ve eğer ayrilirsanizda ondan geri almayı düşünecek seviyeye düşme sakın. Demekki durumun iyi yerinde ne güzel. Seviyorsan istediğini alabilirsin bir kadın daha neler neler hakeder çünkü sana çok değer verip seviyorsa.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence hiç saçma olmaz tatlım! Eğer sevgilinin bir telefona ihtiyacı varsa ve bütçen de uygunsa, bu bence süper bir düşünce! Hem teknolojik hediyeler bayağı havalı ve uzun süre kullanabileceği, her baktığında seni hatırlayacağı bir şey sonuçta. Tabii sevgilinin gerçekten ihtiyacı olup olmadığını da düşün derim. Aranızda espriyle karışık “telefonumun şarjı hemen bitiyor” sohbetleri döndüyse, ona uygun bir telefon seçmek çok tatlı olurdu! Hediye seçimlerinde en önemlisi karşındakini mutlu etmek, o yüzden gönlünden ne geçiyorsa onu al! 🥰📱
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u 1 yılalabilirsin,.
00 Yorumla Sevgiliye hediye işini neden bu kadar abartıyorsunuz? Alt tarafı bir hediye alınacak tişörtte alsan olur, yemeğe de götürsen olur. İnsanlarda çıtayı çok yükseltmeyin sonra yapacağınız hiçbir şeyden memnun olmazlar.
35 Yorumla- 1 yıl
Yazacağım yorum yazılmış gerek kalmadı jdjfjg
- 1 yıl
Diline sağlık aynısını demeye açlıştım ama batırdım sanırım 😄
- 1 yıl
Daaam bu da neydi 😂 Güzel tahmin 🧐
1 yılIş ciddiyete varmadığı sürece sevgiliye ciddi paralar verip büyük hediye almak çok doğru bir şey değil Bana göre. Hele ki bir de cep telefonu alacak kadar zengin değilseniz :)
27 Yorumla- 1 yıl
3 yıllık telefon eski ve kötü değildir. Madem paranız var, zenginsiniz, bu soruyu daha niye soruyorsunuz :) zengin biri bunu düşünmez de :)
- 1 yıl
Ben size fakir demedim genç ve tecrübesiz ve anlamak istemeyen arkadaşım:) zengin insan telefon alsam saçma mı oluru sorgulamaz, para derdi zaten yoktur dedim. Maddi durumu iyi olmanın ötesidir zenginim demek. Para derdi olmayan zaten sitede soruyla uğraşmaz. Zenginseniz buyrun alın geçin :) zengin olsanız banane, fakir olsanız banane yani :) ben zenginim deyip sorgunuzu komik buldum zaten :)
- 1 yıl
Ya da ya zengin değilsiniz, ya cimrisiniz :)
- 1 yıl
Tamam kardesim zenginsin, git al telefon :)
1 yılÖyle bir hediye anca sözlüyseniz, nişanlıysanız ya da evliyseniz alınır. Benim için böyle.. Yani ilişki çok ciddi olmalı. Şu an ise bence telefon yerine güzel bir hediye seti, güzel bir kıyafet, şık bir küre falan alabilirsin... 🎁
10 Yorumla
1 yılSaçma olur o kişiyle evleneceğiniz bile belli değil ki bana göre evlendikten sonra almanız daha mantıklı.
Çok duyuyoruz sevgililerinin çeyizini düzüp ayrılanları..
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u 1 yılİhtiyacı varsa seninde maddi sıkıntıya sormayacaksa.. ve sende sonradan lafını yapmayacaksan alabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYorumlardaki kızlar kendine alınsa affedersiniz ama ämlarinj verir mutluluktan ama kıskançlıktan Kudurup saçma olur abartı demişler 🤣 max tc kızları ahahhahhah
223 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTanıyorum kızları ya🤣🤣
Cevap sahibi1 yılKriterlerin neler kii
Cevap sahibi1 yılBakire mi olcak
Cevap sahibi1 yılDoğru ablam sen bakir misin 😂☺️
Cevap sahibi1 yılAşkım ya
Cevap sahibi1 yıl🥰❤️
Cevap sahibi1 yılNeden ki
Sevgiliye telefon almak?
Gider kendime alirim ben daha kiymetliyim ve sevgilim yok olsada almam01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgilinse normal bence. Benim hoşlandığım çocuk tutturdu telefon alıcam diye. Ona birkaç kere tatlı yapıp götürdüm. Hediye alacakmış. Diyorum ufak küçük şeyler de beni mutlu eder düşünmen yeter diye. Yeterli değil diyor. Küstüm dedi geçen. O kadar çok sakın telefon alma kabul etmem dedim ki artık telefondan başka hediye de alır mı bilemiyorum😂. Konuyu o gün kapattı açmıyor daha da. Hayır sevgili olsak belki alsın derdim o da belki ama niye tutturdu anlamadım
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe alaka benim işimi görüyor mu görüyor. İstesem alırım dedim. Biliyorum alırsın ama içimden geliyor diyor. Ama sevgili bile değiliz. Niye bu kadar ısrarcı anlamadım. Ben böyle bir şey kabul edemem ki
Cevap sahibi1 yılDoğru para harcadığın kişi değerlidir ama öyle önüne gelene de değer verilmez. Benim anlamadığım acaba o da benden hoşlanıyor mudur. Yoksa neden tuttursun yaa. Ben ilgi duymadığım birine o kadar para asla harcamam
Cevap sahibi1 yılTatlı yapıyorum ve sadece ona götürüyorum her seferinde bayılıyor tatlarına. İnşallah oluruz sevgili yaa. Ben ilk defa birine aşık oldum ve ilk defa birine böyle yapıyorum. İçimden geliyor çok seviyorum ya🥹
Pahalı hediyeler almayın, ayrılınca sonra kendinizi enayi gibi hissetmeyin
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBir abiyin olrak soyluyorum ve kadin erkek iliskisinde senden bir hayli tecrubeliyim. boyle hediyeler alma sakin. Her zaman daha buyugunu beklerler ve onunuzde surecte uzulur ve kullanilirsin
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıliste senin en buyuk zayifligin bu. Seginin mantiginin onune gecmesine izin veriyorsun. Kizlar boyle erkeklere bayilir ama kullanmak icin. Once seni bir guzel kullanir sonra baska erkege gecer. Maddiat onemli olmaya bilir ama ilerisinde psikojin bozulur. O sana hangi degerde hediye aliyorsa sende o degerde hediye al. Kendine sunu sor maddi gucum olmasa bu kiz benimle olurmuydu diye bir sor kendine. Kizlarinin kullanmasina cok acik bir karakterin var. bu yonunu guclendir
Onu pikniğe götür
Ve güzel bir kolye al
Gül ller al02 YorumlaÇok saçma hemde. Sevgili dediğin bugün var yarın yok
00 Yorumlayani senin imkanların elbette. Ancak zamanla karar vermek daha mantıklı sanki.
00 Yorumlaİçinden geliyorsa al, kime göre neye göre saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSaçma yarın o kıza rahat batar daha fazlasını ister yetmez buldukça umar sonra heyecan kalmaz söylemek istemem seni aldatmaya da başlar heyecan aramak için genelde fazla değer gören bir dediği iki edilmeyen kadınlar aldatır maalesef fazla şımartma sonra çok acı çekersin
00 YorumlaSen bilirsin de ayrılınca geri isteme ya da isterim kesin diyosan alma
00 Yorumla
1 yılBu benim için jfjf geçerli olmazdı hatta kabul bile etmem kf hoşuna gidiyorsa dene
05 Yorumla- 1 yıl
Etmezdim yahu
- 1 yıl
İşine bak be adam neyse ne hanzo musb
Sevgilin var ve. burada 42 tane kız takip ediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani ayrılırken istemezsen sıkıntı olmaz herşeyi ben yaptım diyip kızın başına kalkarsan
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAnladım al ozaman
Gizli Üye(25-29)1 yılPara varmış al tabi. Bana denk gelmedi böylesi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKnka o kadar zenginsen ara sıra bizi de gör :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAllahtan sevgilim yok. Olsaydı ne sevgililer var diye kendi kendimi yerdim
00 Yorumla
1 yılBence sasma bu devirde telefonu olmayan yok ki daha çok seni hatılacak bir hediye alman daha mantıklı olur
00 YorumlaYani siradan biriyse evet ama senin icin özelse alabilirsin bence seni kullanmadigini düşünüyorsan sorun yok
00 YorumlaReis ciddi bir ilişki içerisinde değilseniz ya da daha girmediyseniz alma bence
01 Yorumla
1 yılÇok güzel bir hediye bence ama ciddi düşünüyorsan al bir de hangi marka
04 Yorumla- 1 yıl
Al o zaman kız çok şanslı saçma bir hediye değil çok mutlu olur nazara dikkat!
- 1 yıl
Ben öyle düşünmüyorum bir kadın olarak çok mutlu olurdum açıkcası alalade bir ilişkide kimse kimseye ıphone almaz
1 yılEn iyisi yemeğe götürmek. Gömlek almak. Belki birde parfüm.
00 Yorumla
1 yılNişanlın değilse veya uzun ciddi ilişki değilse almamanı öneririm
00 Yorumla
1 yılİçinden nasip geliyorsa, bir de aranızdaki sevgi ve samimiyete bağlı
00 Yorumla
1 yılNe marka aldığına bağlı
04 Yorumla- 1 yıl
100 binlik hediyeyi alıp terk ederse nasıl hissedersin bunu bir düşün önce.
- 1 yıl
bana da al o zaman :D
Yooo telefon çok pahalı al bence
01 Yorumla
1 yıl1 seneden fazla olduysa normal
01 Yorumlaİhtiyacı varsa alınabilir tabi
10 YorumlaAbartı olabilir biraz
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBiraz fazla bir hediye
00 Yorumla
1 yılSaçma değil fazla ama aranızdaki samimiyete bağlı
00 Yorumla
1 yılSaçma değil ama çok fazla gerek yok..
00 Yorumla
1 yılBiraz abartılı bir hediye olur bence
00 Yorumla
1 yılNiye saçma olsun? Böyle düşünmen saçma.
00 Yorumla
1 yılFazla yakınsa alınabilir bence
00 Yorumla
1 yılSevgilin var ve fazlasiyla kizlari takip ediyorsun
00 Yorumla
1 yılUzun ilişkisi değil
00 YorumlaYoo ben deliye dönerdim mutluluktan
00 Yorumla
1 yılKarın değilse alma
015 Yorumla- 1 yıl
@Reisha677 şöyle diyeyim senin evlendigin adam sevgilisine alıyor ama sana gelince almıyor ne hissedersin bu tür şeyler sevgiliyle tuketilir evlenince kadına orta parmak bile düşmez sevgilisiyle almasın eşine alsin
- 1 yıl
Belki sevgili olduğuyla evlenecek onu bilemeyiz ki seninle ileride evlenmeyiz sen olmazsın kesin diyerek hep hesap yaparak mi yasiycaz. Ben bu kişiden hoşlandım ilgim alakam var maddi veya manevi biseylerle mutlu etmek istiyorum demeyecekmisin? Kadın olarak ben bile diyorsam erkek yapmadığı da şuphe duyarım kadınların bir kısmı hariç erkeklerin bir çoğu gibi ayrılmak için başlamıyor kimse
- 1 yıl
@Reisha677 eğer evelenecekse o zaman alsın sen dediğimi anlamadın diyelim ki senin eşin senden önce her şeyi yaşamış ama sana gelince orta parmak ne hissedersin
- 1 yıl
Iyi de bunu bilemeyiz kader her şey iyi gider ama son anda ayriliriz geleceği bilemeyiz bende o eski para yedirdi dediklerinden olurum. Ben kimseye para yedirdim diye bahsettim bunu sadece erkekler yapıyor o ayrı konu. Sen hep bunlarip düşünüp kimseye bişey almayacakmisin. Hediyelesmek güzel söz soylemek aradaki sevgiyi artırır bu da bir gerçek, hediyenin büyüğü küçüğü de olur kimse demesin beni düşünsün yeter hani manevi hediyeler dışında alınan şeyler kaliteli olmalı. Ucuz şeyler sizi de ucuz gosterir. Karsindaki bütçesine göre 300 liralık alıyorsa sende 300 liralik al karsilikli hediyelesmek en güzeli
- 1 yıl
@Reisha677 hayır ben garanticiyim benden öncesinde hediye yağmuruna bogmussa ve bana almıyorsa o is biter ne evlilik kalır ne bişey insan her şeyi eşiyle yaşaması lazım bu yüzden benden önceki kısım çok önemli
- 1 yıl
@Reisha677 işte onu diyorum sevgiliyle almasın evlenince alsın ben eşime özel olmak isterim onun bana Özel olmasini isterim
- 1 yıl
Işte bu dediğinizde birçok değişken var evlendiği kadına yapmıyor çoğu başkasına yapıyor hatta evlendiğinin daha kanaatkar olmasını bekliyor. Evlencegin kişiye kıymet vermeyeceksen kime verceksin. Ki o sevgililerden herhangi biri evleneceğin kişi olabilir bunu bilemezsin diyorum ona almiyim buna almiyim belki olmaz diyerek kumar oynayamayiz.
- 1 yıl
@Reisha677 erkek misin kadın mısın? Erkek gibi geldin benim hayat görüşüm bu eğer bana almıyorsa ve geçmişte sevgililerine almışsa hiç kusura bakmasın cepteki kuşu bırak eldeki kuş olmam bile evlendim diye ona bağlı olacak değilim ne ekersen onu biçersin o zaman boşanma ve yüklü tazminat gelsin ödesin
1 yılmantıklı değil
her seferinde beklenti yükselir00 YorumlaYooo niye saçma olsun ki çok güzel bir hediye
00 Yorumla
1 yılİhtiyacı varsa iyi bile olur
00 Yorumlaİyi fikir aslında ben ne alsam acaba 😄
00 Yorumla
1 yılBence güzel bir hediye olur.
00 Yorumla
1 yılMaddi gücün varsa alabilirsin Bence gayet normal
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılİhtiyacı giderilmesi iyidir
00 Yorumla Oha zenginsen benide al 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet başka bı şey al çok büyük hediye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen olsam kabul edemem ne alaka 🤷
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbence alabilirsin
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbütçen uygunsa al gitsin telefon dediğin nedir ki parası olana hiçbir şey, kız mutlu olur bence
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSevgili olalım
01 Yorumla- 1 yıl
😊😊
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 383 cevap paylaştı.
1 yılAlabilirsin en güzeli
00 Yorumla Hayır ama telefon markası ne
01 YorumlaNeden saçma olsun?
04 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım