Egoist biridir mesaj atınca havalara girebilir
At
Atma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
niye ayrılıyorsun niye mesaj atıyorsun nasıl ayrıldığın da önemli yani ayrılma şekli medenice mi? bu önemli ayrılmayı beceremiyorsanız ne istediğinizi bileceksiniz sonra doğumgününde mesaj atayımda belki bana geri döner mantığı çok yanlış eğer öyleyse
Böyle bir düşüncem yok çözemediğimiz problemlerimiz vardı şu an farklı şehirdeyiz medeni ayrıldık ara verdik yan yana olunca herşey farklı
hımmm atmana gerek yok nasıl olsa bir araya gelmeyeceksiniz arkadaşça bir araya gelseniz make up seks olayına girersiniz düzgün bir ilişki yaşıyorsun ayrılıyorsun sonra make up seks veya revenge seks olayına dönüyor işler işin boku çıkıyor afedersiniz yani bence gereksiz bu mola biraz iyi olmamış bence gereksiz olur hani beklentiyle atılan bir mesaj gibi olur sen bilirsin gene
kahve molası mı verionuz ne havası eger gerçekten birisin seni seviosa 1 gün bile ayrı kalamazz
Yani şimdi ne yalan söylim ara vermek bir nevi ayrılığa kalan son adım gibi. O yüzden boşver atma mesaj falan
çok egoist zaten bir de mesaj atarsam kendini vazgeçilmez sanacak
Cevap
3Cevap
Kısa bir doğum günün kutlu olsun yazabilirsin
ara verdik derken?
Sorunlarımız vardı uzaktayız tatil yüzünden bir araya gelince çözülür diye düşünüyorum
seviyor musun asik misin?
Aşık degilim ama seviyorum
arama bosver g ö *t ü kalkar
At, havalara girmesini falan umursama
Vazgeçilmez oldugunu falan düsünmesin istiyorum bir de ara vereliö diyen oydu
Insanlik yapacaksin sen. nasil dusunursr dusunsun
atma kanki
Burcu aslan mı asd
Evet
Yani aslında küs degiliz sadece gitmeyen bir ilişki var yani barışılacak bir noktada degiliz kavga etmedik yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar