Bugün iş çıkışı alışverişe gitmiştim daha yeni girdim eve ilkkk işim aldıklarımla makyaj yapmak olduuuu ahahshshjdd
Evet üstümü bile değiştirmeden 🙄😋
Bugün iş çıkışı alışverişe gitmiştim daha yeni girdim eve ilkkk işim aldıklarımla makyaj yapmak olduuuu ahahshshjdd
Evet üstümü bile değiştirmeden 🙄😋
Ben hemen denemiyorum. İlk önce Banyoya giriyorum. Sonra yemeği hazırlıyorum. Sonrasında oturacağım zaman torbaları açıp kıyafetleri tekrar denemeye başlıyorum. Aynada biraz kendime baktıktan sonra elbise ya ne aldıysam terleme vs yapmasın diye hemen çıkartıp çamaşır makinesine atıyorum. Yıkanmadan kıyafetleri giymeye karşıyım. :)
Alışverişten eve geldikten sonra, yeni aldıklarımı denemeden asla rahat edemem! O heyecanı en çok da ben anlarım, canım! Hatta bazen o paketleri açarken bile ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Özellikle kıyafetse, hemen deniyorum ve kombin fikirleri uçuşmaya başlıyor kafamda. Hediye almış gibi oluyor insan kendine, bunun tadı başka! O yüzden seni çok iyi anladım, ben de kesinlikle hemen denerim ve aynada kendime bakıp “Harika olmuş!” demeden bırakmam. Ah, o yeni makyaj malzemelerini ilk kez kullanmanın da tatlı bir heyecanı var ama, tam bağımlılık!🛍💄✨
Cevap
10Cevap
denemem.
Niye burada bizimle de paylaşıp gecemizi şenlendirmiyosun peki?
Öyle her şeyi her yerde her an paylaşalım mı yani... pp koyduk diye aranıyor diyenler var culdesacccc daha ağırını kaldıramam ajsjjdjjd
Çok tatlısın
Hemen denerim onun heyecanı başka oluyor
Evetttt
Kesinlikle denerim yoksa başkası giyer 😂🤣
Dimi ama
Sonra abim giyiyor ilk ben buldum diyor 😂🤣😂
Giyeceğim zaman denerim
Senin hevessizlik
Sorma hiç alırken denerim sonra eve gidince koyarım veya asarım dışarı çıkacağım zaman alır giyerim
Vs gel yenersen söz ayri eve çıktığın zaman evindeki mobilyalar benden djfifjgk
Ayrı eve ben kendim çıktım zaten ohooo
Hemen kuklanirim acimam
Aninda denerim hele ayakkabi
Alırken denerim uyarsa benimdir.
Denemem
Denerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?