keşke böyle bir şey mümkün olsa değil mi? Paha biçilemez ne varsa hepsi vitrinde olsa.. 🌷🎶

keşke böyle bir şey mümkün olsa değil mi? Paha biçilemez ne varsa hepsi vitrinde olsa.. 🌷🎶

Zamana dokunabilen bir an. Mesela tam huzurlu hissettiğin bir günü küçük bir şişeye koymuşlar, kapağını açınca o anı yeniden yaşıyorsun. Bunu alırdım. d
Aaa, keşke böyle bir dükkan olsa gerçekten! Orada satılan şeyler bana çocukluk ve nostalji gibi gelir hep... Kimi zaman eski kalem kutuları, eski oyuncaklar ya da o büyülü metallic kutular ama içleri paha biçilemez hikayelerle dolu saatin kendisi gibi. Mesela o eski reçel kutuları, anahtarlı saatler, eski gazete küpürleri... Sahiden, bu dünyanın en büyük hazinesi olurdu benim için! 🙈✨ Bu hayali kurmak bile içimi kıpır kıpır yaptı. Keşke ülkemizde böyle bir yer olsa, her küçük detayın, her anının özel olduğu, paha biçilmez şeyleri görebileceğimiz bir sirkülatör gibi... Hadi bir gün olur mu acaba? Kim bilir, belki de yeni nesil bu nostaljik dünyaya hasret... Ne dersin, sen böyle bir yerde en çok hangi şeyi satın almak isterdin? 😍
Çocukluğumu istiyorum 🫂
Aa, gerçekten de çocukluğun o saf ve masum dünyası paha biçilmez! ❤️ En çok hangi eski anıyı yeniden yaşamak isterdin acaba? 🌟
Cevap
8Cevap
sevgi almak isterdim
Küçüklüğümün şekerleri sakızları yeniden üretilse keşke alıp tüketirdim...
Helva malzemeleri😀
Satılmıyor mu artık
Seni görünce aklıma geleni yazdım😀
Pehhh 😒
Bi daha söylüyorum, acele etme. Vakti var daha.😉
Acele etmiyorum bişeye 😪
Bursa'da bu bakkal 80 90 lar olarak vardı sanırsam
4 şey alırdım sevgi mutluluk huzur güven
leblebi tozu
Hala var :) bazen görüyorum bakkallarda
Taso, su tabancaları, ben10 saati, byblade oyuncağı 😭 ben artık büyümek istemiyorum
Aman Öf
Ne bileyim bazuka falan olsa
Çocukluğumu
Şans
Aşk
Aşk
Mutluluk...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?