Kesinlikle Kesinlikle parfüm, deodorant kullanmıyorum. Küçüklerime kullanmayin diyorum. Ten kokum zaten çok güzel. Ama ter bir gerçek var. Bunu önlemek için tenturdiyot kullanıyorum. Evet doğru okudunuz. Kıpkırmızı tenturdiyot ya da batikon. Vücut zaten içinde iyot olduğu için onu emiyor. Kışın zaten sorun olmuyor zaten kapalı giyiniyoruz. Yazın ise kısa sürede emiliyor. Bakteri oluşumunu engellediği için ter kokusu da olmuyor. Çok nadir olarak limon kolonyası alıp kokluyorum. Hoşuna gidiyor. Ama o da el kurutuyor. Onu da pek kullanmıyorum.
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılMerhaba
Parfüme değil daha çok markaya para veriliyor nadir bitkilerden koku üretenler hariç.
Yani 20klık parfümün aynının özütleri satılıyor ve parfümcüler onunla aynından yapabiliyor.
Siz marka ve şişe tasarımını satın alıyorsunuz. Kokuların patenti yok zaten.
00 Yorumla
Bu paraları veririm ama alerjik astımım olduğu için çok az kullanırım.
Parfüm kokuları pek hoş değil. Ciddi, derin bir koku bulamıyorum.
Koku insanın imzasıdır diyorlar ama aynı parfümden bir çok kişi kullanıyor, benimki bana özel olmalı ve kimse yanıma yaklaşana kadar o kokuyu almamalı.
Millet bütün şişeyi üzerine döküyor heralde, adam gelmeden parfümün kokusu geliyor13 Yorumla- 1 yıl
Aynen benim kafadansın kanka
Kendi parfümümü bulana kadar En nadir kullanılan parfümleri aldım
Ve benden bir tane daha kullanan varsa bir daha kullanmıyorum
Kibir değil hevesim kaçıyor - 1 yıl
Aynen öyle bu yüzden az bilinenleri tercih ediyorum keşfedilmemiş kalıcı fresh kokuları tavsiye ediyorum
1 yılBankada nakit bol ise pek bakmam fiyatına. Ama aynı markaya ait 1 ürünün arasında uçuk fiyat farkı var ise tabii ki ucuzunu seçerim. Niye kazıklanayım :)
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aaay canım, parfüm fiyatları gerçekten çok değişken olabiliyor, onu söyleyeyim. Bana göre önemli olan hem kendini güzel hissettirmek hem de bütçene göre hareket etmek. Yani, uçuk fiyatlara gerek yok, çünkü herkesin sevdiği ve kendisine yakıştırdığı parfümler var. Ama samimi söylüyorum, özellikle sevdiğin parfümü bulduktan sonra biraz zamana yaymak da iyi gelir, o koku sana özel olur ve hep mutlu eder. Unutma, parfümün fiyatı önemli değil, senin onu taşımanız ve hissetmeniz daha kıymetli! 💖🌸 Ayrıca bazı uygun fiyatlı markalar gerçekten çok başarılı, ben de hemen hemen herkeste rastlıyorum. Fiyatlara takılmadan, denemekte fayda var. Hediye almak isteyenler için de fiyatlar kadar o parfümün sana ve sevdiklerine ne hissettirdiği önemli! 😉
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u 1 yılçok para vermem ben
10 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılBütçeye göre değişir ama bence bin TL den fazla vermem ben.
51 Yorumla
Soran1 yılBende öyle
Gizli Üye(36-45)1 yılYurtdisinda yasiyorum ve en güzel kalici olan parfüm channel NO 5 benim burnum maalesef hic bir kokuyu almadigi icin bilmiyorum baska hangisini önerebilirim is yerindekiler hep soruyor ne sıktın diye asiri kalici türkiyede kaca bilmiyorum ama bir kere cok para verip hep rahat kullanabilcegin o parfüm budur
22 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Belin35 maalesef evet burada bu bir cok özür dilerim ,, özürlü ,, diye geciyor mesela yangin ciksa gözümle görmediğim sürece burnum almiyor yani
s 1 yılMax 4, kıyafetlerım yıkandıgında bile hala uzerınde kalıyor
32 Yorumla
Soran1 yılHangisi o
- 1 yıl
Chanel chance, vs bare, boss intense duş alınca da üzerinde kalıyor oyle bir sey. Guncel fiyatlar yukselmistir epey
Gizli Üye(25-29)1 yılParfüm fiyatları pahalı az alırım koleksiyon yapmam
Ama mantıklı harcarım
Vücut spreyim deodorant ve parfümüm var kokmuyorum ama güzel kokmayı seviyorum min 1000 verdim
Güzel olsun kaliteli olsun az kullanıym diyorum
Ufak ufak sıkıyorum üstüme zaten nadir parfüm kullanıyorum
Şuanki parfümüm 100 ML 1620 TL ye aldım hâlâ var, 4 ay oldu
10 Yorumla
1 yılGeçenlerde Yves Rocher'den Tendre Jasmin'i kokladıktan sonra paraya kıyarım gibi geldi. Yalnızca bir yanılsamaymış, şükür geç olmadan fatk ettim.
12 Yorumla
Soran1 yılEvet o marka hep kandırıyor 🥲
- 1 yıl
Kanmadan kurtulduk şükür🫡
1 yılBen gittiğim mağazaların test ürünlerinden sıkıyorum parfüm kıyafetlerimde kalıcı oluyor baya özellikle pahalı olanlarından
12 Yorumla
Soran1 yılTester’lerde özellikle kalıcılık fazla olsun diye hile oluyor gibi sanki 😑
1 yılDeğiṣir. Chanel ve bvlgari markası en sevdiklerim o yüzden onlara para harcarım zaten bir sıktın mı günlerce üzerinde kalıyor. Ama günlük kullanım için ucuz ama birkaç saat kalıcı olan parfümleri seçiyorum.
10 Yorumla
1 yılMezattan alıyorum 1000₺lik olanı 300 400 e orjinal ama
111 Yorumla
Soran1 yılNere ora 😂
- 1 yıl
İnstada bir sayfa da söylememmm teklif veriyorsun en çok verenin oluyorrr
Soran1 yılEn çok veren.. hmmm
- 1 yıl
Açık arttırma gibi evet hdhd
- 1 yıl
ben söylerim tatlim hesabın adi mezatparfum
- 1 yıl
Orası değil bizim aldığımız yer kandırmasinlar
- 1 yıl
Bi tek sen almıyorsun
- 1 yıl
Ben o sayfadan almıyorum dedim ki paylaşımları hep 2024 de kalmış hdhd
- 1 yıl
olabilir mezattan almayali baya oldu dekantsplit de iyi ve güncel
- 1 yıl
splitparfum
- 1 yıl
Dediğim sayfa değil hala ve hepsi 2022 de paylaşım yapmış güncel bizimki
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet bence de çok fazla. Ben 300-400 en fazla
32 Yorumla
Soran1 yılBazı kozmetik markaların kokuları hak ediyor ama bunu bilemiyorum bana göre abartı
Cevap sahibi1 yılBana göre de. En iyisi kalem parfüm
1 yıl350 lira verdim Bargello'dan Dior Sauvage kokusu. Kokuyu tam tutturmuşlar da kalıcılık fena değil orjinali gibi olmasa da. Orjinali 7500 lira ya baya uçuk 🙄
10 Yorumla
1 yılHepsi öyle maalesef. Eskiden hepsiburada da çakmalar ucuzdu, şimdi orjinal kadar fiyat çekiyorlar. Mecburen Boynerden orjinal alıyorum.
10 Yorumla
1 yılBu koku için gerçekten değer ve bana göre Narciso Rodriguez siyah şişe, Victoria's Secret vücut ürünleri, parfümleri sonuna kadar hak ediyorlar verilen parayı.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGeçen sene 250 Euro vermiştim tabi eksra aldigimiz parfümlerde oldu . geçen ay iki tane daha aldım. Onların bir tanesi 60 euroydu. Birde deodorant kısmı var. Genelde 3 çeşit alışveriş yaparim . pahalı olan özel gunler için. orta pahalilikta olanı günlük akşam falan ama deodorant genelde çok aşırı sıcaklar olduğunda tercih ederim.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKullandığın parfumu bilmiyorum oyuzden ucuzmu pahalimi bilemem.
1 yılBen genelde parfümleri yurtdışından dönüşte Free shoptan alıyorum takribi partinin başına 130 Euro ödüyorum
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yıl3-4 veriyorum uzun süre dayanıyor zaten, arabada yanımda mutlaka taşıyorum. Önemli bi yere gidiyorsam sıkıyorum.
10 Yorumla Lisedeyken herkesin yarı fiyatına falan bir parfüm almıştım. Tüm okul beğendi almak istediler kalmamıştı çok hoşuma gitmişti sjskkdkdkd
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen almıştım bu parfümü Boyner’den ama sonra azıcık kullanınca kokusu midemi bulandırıyordu. Bence güzel bir koku değil illa acaksanız elixir versiyonunu alın o daha meyvemsi güzel ama bu ardında kötü bi koku bırakıyor alttan alttan
10 Yorumla
1 yıl5-6 bine kadar çıkarım. Ekonomik durumunuza bagli. Alabildiginizi alin veya imitasyon alip gunde 3 kez sıkın :) sevgiler
10 Yorumla
1 yılParfüm kullanmak sorumsuzluk ve düşüncesizlik gibi geliyor. Hem havayı kirletiyor hem de bazı insanlara ağır gelebiliyor.
10 Yorumla
1 yıl2kdan fazla vermem şu anki durumumda ama zengin olursam ne kadar okursa olsun veririm herhalde kabskqjdjd
10 Yorumla
1 yılEn son Boyner den Burberry touch almıştım 2788 TL'ye, sonra iade edip iade ceki olarak aldım şimdi de harcayacak bişey bulamıyorum
10 Yorumla
1 yılŞimdiye kadar ortalama bu fiyata yakın sadece 3 parfüm aldım, onun dışında pek fazla yüksek mevla vermem...💄✨
130 Yorumla- 1 yıl
hediye gelmiyor mu
- 1 yıl
@RaimondSteinacher kendi aldıklarımdan bahsediyorum cano hediyede aldığım oldu elbette 🙂
- 1 yıl
üç tane deyince üzülmüştüm ama hediyelerde varsa boşa üzülmeyelim
- 1 yıl
@RaimondSteinacher hediye ediceksen üzülücem ona göre 🙂
- 1 yıl
ederdim ama kimsiniz nasıl ederim bilemedim
- 1 yıl
@RaimondSteinacher himmm nasıl yapalım konum versem uyar mı 😃
- 1 yıl
olurrr yakınsa elden uzaksa kargoyla iletirdim
- 1 yıl
@RaimondSteinacher Uzak Fransa 🙂
- 1 yıl
kargoyla ileteyim o zaman
- 1 yıl
@RaimondSteinacher lütfen 🙂
- 1 yıl
hangi markayı istersin
- 1 yıl
@RaimondSteinacher Immm Dior Miss çilek kokusu olabilir 🍓🙂
- 1 yıl
tamam adres alayımm
- 1 yıl
@RaimondSteinacher adresi benim soruda vericem olur mu istersen soru sahibinide rahatsız etmeyelim daha fazla 🙂
- 1 yıl
Uyumaktan bahsettim 🙂 iyi uykular
- 1 yıl
iyi uykular
- 1 yıl
@RaimondSteinacher teşekkür ederim 🌸🍓
- 1 yıl
öpüyorumm :*
- 1 yıl
Daha ne olsun yeter işte 😀
- 1 yıl
ok
- 1 yıl
@alininannesi72 3 binde az değil
- 1 yıl
@RaimondSteinacher süper danke
- 1 yıl
bb
- 1 yıl
@Ateşboceğı61 var ki alıyorum olmasa bende almazdım ve bunu sürekli tekrarladıgım bir şey değil!
- 1 yıl
Yani orası öylede ben para olarak 3 bin az değil dedim yani ana kalite her zaman kalitedir güzel kokmak güzel iz bırakır
- 1 yıl
@Ateşboceğı61 fiyatın bir önemi yok doğru kokuyu yakalarsan sadece 3/5 rakam oynar aradan
- 1 yıl
Tabi tenede uyumlu olcak birde ne için kullandığın çok önemli
- 1 yıl
@Ateşboceğı61 hıhı öyle 🙂
- 1 yıl
Eş içinde biraz öne göre tercih edilmeli Oda fanteziye kaçıyor
- 1 yıl
@Ateşboceğı61 hıhı aynen, nacizane fikriniz için çok teşekkür ederim efemm...
İyi uykular dilerim 🙂
1 yılMaddi gücüm olursa, iyi bir parfüme para vermekten çekinmem. Sevdiğim şeylerde ucuz ya da pahalı olması çok önemli olmuyor benim için ⚡
10 YorumlaBen stokta yaptığım için cüzi bir miktar veriyorum.
20 Yorumla
1 yılParfüm kullanamıyorum maalesef migrenim tutuyor. Başımı ağrıtmayan bir parfüm bulursam bile en fazla 2000 veririm 🦋
10 YorumlaEkonomik olarak özgür olduğumda beğenmişsem öderim 10 bine kadar.
20 Yorumla
1 yıl
Koku insanın imzasıdır
Her şeyi unutursun kokuyu asla20 Yorumla
1 yılBu tür parfümleri biz üretmiyoruz, dolar yüzünden bu fiyatta olması ucuz bile kalıyor
20 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı.
1 yılYves Rocher parfümleri için veririm. Diğer parfümler alerji yapıyor
11 Yorumla- 1 yıl
Yves rocher gibisi yok ya
1 yıl6k bile verilir ki veriyorum çünkü kalıcı oluyor koku değer yani
10 Yorumla
1 yılİmkanım olsa ve çok beğenirsem daha fazla da veririm şimdilik max 700 tl verdim
10 Yorumla
1 yılKokulara karşı hassas olduğum için parfüm kullanamıyorum kullanan birini de istemiyorum çevremde
10 YorumlaBu kokuyu yıllardır kullanıyorum buna acımam açıkcası
10 Yorumla
1 yılKokuya uçuk ücretler vermek benlik değil, zaten saç ve vücut spreyleri daha çok hoşuma gidiyor.
10 YorumlaBugün ki piyasada orjinal kaliteli ürünlerin 30/50ml fiyatları 4~5 binden başlıyor. O yüzen fiyat normal hatta uygunmuş bile ben 30mlini 5bin vermiştim parfümümün.. Maalesef çok pahalı
00 Yorumla
1 yılFiyat uçuk değil ama ben genelde mezattan alıyorum instagramdan. 3binlik parfüm 500e geliyor. Orijinalliğini sorgulama da yapabiliyorsun orijinal gibi duruyor.
00 Yorumla
1 yılEn fazla 1000 TL
Fazlasına gerek yok
Karın doyurmuyor, elbise, cüzdan, ayakkabı ya da saat degil !
Paranıza birikim yapın.
Her ay gram altın almayı hedefleyin
10 Yorumla
1 yılO paraya arabamın iki kere deposunu dolduruyorum. 400 liradan fazla vermem parfüme zaten avon kullaniyorum.
10 Yorumla
1 yılBilmediğim bir kokuyu internetten almayı seçmem. Normal zamanda da hak ettiği değerden fazlasını vermem. Yani parfümden parfüme değişir.
00 YorumlaParfüm kullanmam, günlük temizliğine dikkat eden bir insanım parfüme ihtiyacı yoktur. Ayrıca bana çok rahatsız edici geliyor.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 448 cevap paylaştı. 30 ml 2 verdim geçen yaz idole
Şimdi good girl ya da dior posion girl almayı düşünüyorum ama harbi çok jdjdjd düşünüyore
00 Yorumla
1 yılBenim parfümüm 3700 tl ama ortalama 3-4 ay gidiyor açıklarından almıyordum ama arada çok büyük fark olduğunu kullanınca anladim
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBizim ülkede her şey uçuk fiyata 10 katı millet nasıl alsın. En son horus nefertem almistim fiyatını hatırlamıyor dior savanage alıcam
00 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 850 cevap paylaştı.
1 yılOrjinal ve 50ml parfümlerin bir çoğu bu fiyat aralığında.
Tomford blackorchide 3500k vermiştim.
00 Yorumla Hayır gerçekten kaliteli kokular bu paraları hatta daha fazlasını da hakediyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu fiyatı anca zenginler verir 3 binle gider tedavi olurum daha iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAralıkta 5 k ödedik dg devotion hiç kalıcı değil bidaha almicam
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen muscent muadilini kullanıyorum hem kalıcı hem çok benzer boşuna o kadar para vermiyorum
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 329 cevap paylaştı.
1 yılKendiminkini atmayım hiç en iyisi 😂
23 Yorumla
Soran1 yılKendinin ki hangisi
- 1 yıl
Mansion francis grand soir 😂
- 1 yıl
Fiyatına bakma 😂
Ucuz bisi alınmamalı ya ortalarda bi yerde bisi bulmaliyiz bence
00 YorumlaÖzellikle istediğim bi parfüm yoksa kesemin ağzını açmam. ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen bileklerime kiraz çiceği esansı sürüyorum biraz da kıyafetime gün boyu benimle kalıyor üzerinede hafif soft bir parfüm sıkıyorum mis gibi kokuyorum.
00 Yorumla
1 yılGelirim 70 bin ve üzeriyse alırım değilse biraz zorlar
00 Yorumla
1 yılYves Rocher aldığımda en son 2000 E yakın verdim de değer ya
00 Yorumla
1 yılParfüme 5 kuruş bile vermem tütün kolonyası kullanıyorum
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 383 cevap paylaştı.
1 yılKampanya olursa aliyorum stok yapıyorum. Fazladan alıp hediye ettiğimde oluyor
10 Yorumla
1 yıl150 canını alsa 200 Euro daha fazla olmaz zaten almıyorum bu aralar A101 de 20 tl ye bir koku var gayet iyi😏
10 Yorumla
1 yılçok iyi markaysa ve asla vazgecemeyecigim bi koku ise aşk adamımı cidden etkiliyorsa en çok da beni işte o zaman hakettiği değeri veririm ama dandik boktan saçma sapan bişeyse mecbirsam en fazla 250 olur
00 Yorumla2000e kadar cıkarım en fazla parfüm yani ayakkabı falan olsa neyse de
11 Yorumla- Devamını Gör (120)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne