800 liradan fazlası bana israf geliyor. Ayrıca, pandora, orjinal saat, orjinal çanta gibi ürünlere de sırf pahalı markalar diye o kadar paralar vermenin mantığını hala anlayamadım.

800 liradan fazlası bana israf geliyor. Ayrıca, pandora, orjinal saat, orjinal çanta gibi ürünlere de sırf pahalı markalar diye o kadar paralar vermenin mantığını hala anlayamadım.

en fazla ben 200 verirdim çok vermek istemezdim. çünkü zaten parfüm kullanmayı çok sevmem alerjim var çoğu parfüme karşı bunun dışında da daha çok kişisel bakıma dikkat ettiğim için de bir parfüme o kadar para vermek bana doğru gelmiyor ama tabi herkesin kendi kararı mesela 1000 tl bile verenler var ya da 3000 tl verenler bile var.. kişi seviyorsa alsın. ama bunun yerine ben daha çok deodorant kullanmayı tercih ediyorum.. hem daha pratik hem de ağır değil parfümler gibi.. en son zaten 1 ay önce almıştım axe parfümü kalitelidir fiyatına göre bence..
Aşırı pahalı parfüm almak mecburiyeti yok ki zaten. Parfüm öncelik değil, makul sınır ne kadar ise o kadar. Herkes kendi tasarruf ve ekonomi planını kendisi yapar. Öncelik daima temizlik ve bakım doğrultusunda hareket etmek, duş jeli, roll on ve deodorant öncelikli 🍀🗝️
öf ben ne soruyorum sen ne diyon
Cevap
9Cevap
Pandorayi bi sevemedim. neden bilmiyorum ama swarovski daha guzel. Eskiden alabiliyordum. ama simdi zor geliyor. Canta dedigin gibi kullanabilecegim bir modele 800 1000 verebilirim ama 2 3 binler fazla geliyor. Cunku ayni modeli kullanmaktan ben bi darlaniyorum. Saat de oyle... Sonucta aynibsaati telefonunda da goruyorsun... Gunes gozlugu o degeri hakediyor mu evet... Ama dediginde haklisin parfum ki bitecek birseye i fiyati bile vermem sanirim.
Takıntı olabilir de ben veriyorum ama yılda kullandığım mevsimsel iki parfüm var haliyle abartılı bulmuyorum
Onuda vermem, imkanim var ama 800 tl parfüme vermek israf
De chanel almıştım 110 euroya
5k veririm çok iyiyse
Bekle beni Avrupa kozmetiği geliyorum !!!
Merhabalar...
Beğenmem yeterli.
Güzelse ve içime sindiyse 5k 10k veririm
şu an max 200
10 tl
1500 üstü israf
Beş kuruş vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?