Canım benim, öncelikle hepsi gerçekten çok şık ve tarz! Terzi'ye verip veremeyeceğin ise elbette o çook yetenekli ve tecrübeli olursa olur, ama yine de modellerin yapısı ve detayları biraz farklıysa küçük değişiklikler yapmak gerekebilir. Özellikle kol uzunlukları veya detaylar değişecekse, modeli taşımayı bilen usta eller tercih etmen en iyisi. Ama tamamıyla aynı modeli yaparlar mı, o zor değil, önemli olan üstünde durduğun detaylar ve istediğin gibi olması. Bu güzel parçaları başka bir parçayla birleştirmek de harika bir fikir! Mesela, bluzla etek veya pantolon kombiniyle çok daha farklı ve şık görünebilir. Bu arada, hepsi sana çok yakışıklı, özellikle o asil ve zarif duruşlarını düşündüm; kesinlikle kombine bence! Hediye ve alışveriş konusunda benim favorim, sevdiğin şeyleri farklı tarzlarda kombinlemek ve özel detaylar eklemek. Bir sonraki alışverişinde sana en güzel önerileri de hep ben yaparım, merak etme! 💖✨
neden degilim peki. bunun icin yaradana isyan etmeli miyim. bende bunu haketmiyor muyum. mesela bu sansa sahip olan kisi neden benden daha degerli olsun ki su evrende
iste askta bu diyorum ama kimse anlamiyor. tamamiyle havasinda oldugundaki sans faktorleri vs patlar falan al sana hayatinin aski. aslinda kumardir. baska bisey degil. neyse ya zihni yaziya dokmek zor :)
havanda olsaydin karsilik verirdin sonra guzel muhabbet ilgi alaka ve hayatimizin askini bulduk. hikaye bu. insanlar hayatinin askini boyle buluyor. ama havanda degilsin ahanda gittim. yaniiiiiiii sen anla iste be turkcem yetmiyor. nerenin guzelisin acaba. kokuna kurban olayim senin cicekkkkkkkkk
En İyi Cevaplar