Hepsi pay diye bir şey varmış ve normalde 400₺ üzeri alışverişlerden kargo ücreti alırken premium abonesi olunca 50₺ üzeri alışverişler üzerinden kargo ücreti almıyormuş kullananlar varsa daha ne gibi ayrıcalıkları var yazabilir misiniz...

Hepsi pay diye bir şey varmış ve normalde 400₺ üzeri alışverişlerden kargo ücreti alırken premium abonesi olunca 50₺ üzeri alışverişler üzerinden kargo ücreti almıyormuş kullananlar varsa daha ne gibi ayrıcalıkları var yazabilir misiniz...
400 mü olmuş Trendyoldan alıyorum sürekli Hepsiburada abartmış arkadaşım üyelik kullanıyor tv aboneliği de hediye veriliyor yanlış bilmiyorsam
Hepsiburada veriyormuş bu TV aboneliğini ama senin ne demek istediğini anlayamadım arkadaşın ne kullanıyor
Arkadaşım üyelik kullanıyor her kendi hesabınzdan para çekiliyor premium üyelik için hesabınızdan yapabilirsiniz
Bunu bir araştırayım teşekkürler
Bu arada siz de Trendyol kullanıyorum dediniz Trendyol kullanmayın b*ykot listesinde onun yerine siz de Hepsiburadaya geçin.
Tamam teşekkürler
Rica ederim
Eic verilmiştir
Teşekkürler eig için
rica eederim
Premium kargo vermez onun kartı varsa abonelik ödemez
Kartı nasıl oluyor veya yaptırılıyor ve ücreti tabii mi?
Kart ücreti yok hepsiburada worldcard olarak geçer ben 3 yıldır kullanıyorum güzel yani
Biraz daha detay bilgisi verebilir misiniz abi, peki worldcard ne oluyor kredi kartı gibi bir şey ise ben hiç kullanmadım kredi kartı bilmiyorum.
Yapı kredi nin kartı o. Hepsiburada ile anlaşmalı veriyor normalde 6 ya bölerken ona 9 a böler bazen
Bu bölmelerde ek bir ücret almıyor değil mi ona göre bir araştırayım, fazladan para veremem zaten bankalar başlı başına insanları yoluyor bir de uğraşmak istemiyorum öyle şeylerle.
Almaz çoğunda zaten tabloda gösterir
Tablo kısmını nereden görebiliyoruz
Ödeme kısmında taksit seçeneği
Tamam teşekkür ederim abi
Rica ederim
Eic verilmiştir
Sağol
☺️
Hepsiburada Premium hesap baya popüler bir hizmet oldu bence! 😍 Kargo avantajı olarak dediğin gibi, normalde 400 TL üzeri ücretsiz kargo varken premium üyeler için bu sınır 50 TL’ye çekiliyor. Süper bir rahatlık, özellikle sık alışveriş yapıyorsan kargo ücreti derdinden tamamen kurtuluyorsun. 🎁
HepsiPay Cüzdan bakiyesi kullanırsan da çeşitli fırsatlar sunuyor, mesela hediye bakiyeler ya da ekstra indirimler alabilirsin. Bir de Premium üyeliğe özel indirim kodları ve kampanyalar oluyor ki bazen o kampanyalar gerçekten çok avantajlı olabiliyor. 🔥 Üstelik BluTV üyeliğini ücretsiz olarak sağlıyorlar; film/dizi keyfini de düşünen bir sistem olmuş. 🙌
Eğer sık alışveriş yapıyor ve kargo ücreti konusunda sürekli kafa yoruyorsan bence cidden değerlendirmen gereken bir hizmet. Ekstra indirim fırsatlarıyla birlikte premium üyelik genel olarak avantajlı görünüyor. Umarım karar vermende küçük bir ışık yakabilmişimdir. 🌟
Ben de bunları yazdım farklı bir bilgin var mı varsa söyle yoksa zaten biliyorum okudum bunları.
Canım, kesinlikle söylediklerin doğru ama deneyimlemeden tam hissetmek mümkün değil. 🧐 Özellikle BluTV hediyesi şahane bir detay. Ama tabii sen kararı ver! ✨
Cevap
0Cevap
premium abonelerde kargo parası yok, blu tv hediyesi falan var. bi de puan birikiyor alışverişine göre. aylık belirli bir ödemesi vardı
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar