Buna üyeliği olup memnun olan var mı avantajları nelerdir ne gibi yararları vardır ben geçen ay bir ürün alırken yanlışlıkla üyelik aldım ilk başta 1 lira kesiyor sonra ayda 29,90 tl ama yıllık olunca 22,50 tl kesiyor daha avantajlıya geliyor tabi bu ama ben alışverişimi hep buradan yaparım daha çok ama çok sık alışveriş de yapmam alayım diyorum 22,50 tl şu anda hiç bir şey değil bir çikolata parası ama yine de emin olamadım bilemedim size sormak istedim

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hepsi Burada Premium Kredi Kartı aldım ve premium bedava.
Onu ben yapamam işte maalesef ama bu çok iyiymiş trendyolda da var bundan alabilsem ikisini de alırdım ben de şu anda normal kullanım yapabilirim aslnda fiyatta hiç bir şe yok yıllık alırım 22,50 veririm bir çikolata parası oldu artık hiç bir şey değil ama öyle ben çok sık alışveriş yapan birisi değilim ihtiyacım olduğunda alışveriş yapıyorum ama hep burada yapıyorum bir de trendyoldan trendyolda böyle bir şey yok tabi üyelik hani çok sık yapmadığım için alışveriş arayı boşa mı vermiş olurum diye düşünüyorum aylık da iptal edebiliyorum ama yıllık da iptal edemiyorum orası da var ama yıllık da tabi daha aza geliyor aylık da çok fazlaya geliyor blu tv varmış ona bakabilirim bu yönden çok iyi
ben 3 ay kullanmıştım blu TV için zaten kargo bedava oluyor güzel bence avantajları ama ben kullanmıyorum daha
En büyük güzellik kargo tabiki de ama blu tv de güzelmiş ama ben çok sık kullanmıyorum öyle hergün alışveriş yapmıyorum her ay buna para ödemek boşa gider mi diye düşünüyorum blu tv kullanırsam bu konu da iyi olabilir 22 lira şu zamanda hiç bir şey değil yıllık alınca daha iyi oluyor tabi hani çok gerekli olur mu diye düşünüyorum işte
çok kullanmıyorsan boş ver blu TV içeriklerlni bepeniyorsan al bence
Blu tv yi bir kac kere kullandim normal alip bir daha da almadım tabi güzel içerikler var aslında bakabilirim onlara ben iyicsn bakıp öyle karar vereyim o zaman
kullanıyorum blutvde yanında beleşe geliyor işte ucuz şeylerde kargo parasıda ödemiyorsun miss gibi beleş
Peki çok sık mı alışveriş yaparsın yoksa ihtiyacın olduğunda mı yaparsın
gıda hariç herşeyi netten alırım
Alışveriş yapma durumunu sormuştum şöyle ben her zaman alışveriş yapmıyorum ihtiyacım olursa o da çok zor oluyor zaten şimdi fiyatta bir sey yok bir büskivi çikolata parası ayda bunu vermek hic bir sey degil ama ben çok fazla alısveris yapmadigim icin her ay buna parayi vermek çöpe mi atmak gibi olur diye düşünüyorum haa blu tv olayi var tabi onu kullanabilirim o zaman bosa gitmez bir yandan blu tv su anda 70 lira galiba yıllık alırsam daha uyguna geliyor 22,50 aylık alırsam 29,90 yıllık olunca tabi 29,90 daha fazla oluyor ama şu var aylık alırsam iptal edebiliyorum ama yıllık alırsam iptal edemiyorum alışveris yapacagim zaman işime yarar ama onun harici pek bilemdim kararsız kaldım işte
her ay kullanacağını düşünmüyorsan o zaman alman mantıksız olur tabiki
Aynen öyle alışverişi kırk yılda bir yaparim ama hep buradan yaparim tabi o zaman boşu bosuna para vermeyim iptal edeyim
et gitsin
Ben de kullanıyorum memnunum
Çok sık alışveriş yapıyor musun peki
yoksa ihtiyacın olduğunda mı alışveriş yapıyorsun
İhtiyaç oldukça
Ben de öyle ihtiyaç oldukça alışveriş yaparım ama bu kırk yılın başı gibi bir sey oluyor bu aralar biraz alisveris yapiyorum tabi ama hep buradan alisveris yapiyorum bir de olursa trendyol yillik üyelik 22,50 tl ye geliyor su anda bir cikolata parası aslında hic bir sey degil ama yine dr emin olamadım iste üyelik alırsam yine de o para bosa gider mi pisman olur muyum diye düşünüyorum
Bu kadar sorgulama bence, bir kargo ücreti en uygunu 70₺
Aynen öyle o zaman alayım gitsin hic bir sey kaybetmeyecem sonucta
Karar senin
Tamam kararı mı sağolasın bana yardımcı oldun