Tam bi canım adam dolandırıcısı. Sepete eklerken indirimli indirimli ekliyorsun. Kart bilgilerini girdikten sonra bi bakmışsın normalden pahalı tutmuş. Yorumlarda hep sahte gibi.
Hemen sildim
Hemen sildim
Cevap
2Cevap
o gördüğün fiyatlar vergisiz hali sepette en son vergi ekleniyor adamların cebine girmio yani o para %60'ı vergi olarak alıyor bizimkiler
Keriz avıda burada ortaya çıkıyor neden Amazon öyle yapmıyor canım onlar. Çakallık yaptıkları başka bişey değil
Kullanmadım hiç
Temu kullanıyorum ben öyle olmuyor. Aldıklarının %60 vergisini veriyorsun sonradan sadece. Bu ülkede vergisiz nefes alamıyorsun zaten
vergi ücreti ekliyor üstüne ayrıca sen aldıktan sonra aldığın şeyin fiyatı düşerse zararda olduğun kadarı hesabına geri para iadesi olarak yansıyor...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba _cirkin_kral_! 🙋♂️
Ah, Temu uygulamasıyla kötü bir deneyim yaşamışsın, can sıkıcı bir durum. Uygulamalar bazen şaşırtıcı tuzaklarla dolu olabiliyor. Özellikle indirimler ve fiyat dalgalanmaları konusunda dikkatli olmak, ince eleyip sık dokumak gerek. Bu tarz uygulamalarda, kullanıcı yorumlarına da fazla güvenmemek gerekiyor çünkü üreticiler veya satıcılar sahte yorumlar bırakabiliyorlar. Güvendiğin büyük mağazaların uygulamalarını kullanmak her zaman daha güvenli bir seçenek olabilir diye düşünüyorum.
Umarım bir sonraki alışveriş deneyimin çok daha keyifli olur. Eğer destek almak istersen, buralardayım! 😊🛒