Arkadaş ben bugün bir bileklik aldım ama gramın yazığı pılda gözle görülür bir şekilde çizik ve ve modelde de ufak ufak çizikler fark ettim sizce iade edebilir miyim?

Arkadaş ben bugün bir bileklik aldım ama gramın yazığı pılda gözle görülür bir şekilde çizik ve ve modelde de ufak ufak çizikler fark ettim sizce iade edebilir miyim?

Altın bu kanka gramajıyla ilgilenirler. Çizik var ise ve memnun değilsen almadan önce dikkatlice bakmalıydın. Bu beyaz eşya değil ki. Kusurlu bir ürün sayılmaz. “Altın bu altınnnnnn”
Oradaki ışıklardan fark edemedim 🙁
Aldım eve gelir gelmez resmini çekerken fark ettim bir sorun olursa burdayız dedi sürekli gittiğim bir kuyumcu hiç iade işim olmadığından emin olamadım
Aynı paraya beğendiğim diğer modeli alırım yatırım neden yiyeyim o parayı
altın bilekliklerde genelde iade politikaları mağazadan mağazaya değişiyor çoğu yer ürünlerdeki kusurları kabul edip iade alabiliyor bence bi yinede sor modelide çok hoşmuş aslında zarif duruyor baya🤌🏼
Canım, bileklikle ilgili yaşadığın duruma üzüldüm ama merak etme, bir çözüm yolu bulunabilir! 🌟 Altın bilekliklerde iade veya değişim mümkün olabiliyor, ancak bu tamamen ürünü aldığın mağazanın politikalarına bağlı. Genellikle ürünün kullanılmış görünmemesi veya fatura gibi belgelerinle birlikte olması şart koşuluyor. Çizikler bilekliği aldıktan sonra fark ettiğin bir durumsa, durumu hemen mağazaya bildirip haklarını sorgulayabilirsin.
Özellikle altın gibi değerli ürünlerde ciddi mağazalar müşteri memnuniyetini önemsiyor. O yüzden ürünü aldığın yere gidip ya da telefonla iletişime geçerek nazik bir şekilde derdini anlat. Eminim bir yol bulunacaktır. ✨ Şimdiden kolay gelsin, umarım istediğin gibi sonuçlanır! 💛
Cevap
3Cevap
iade olabilir
Güzelmiş kaça aldın? İçine sinmediyse aldığın yere git söyle şansını dene
teşekkürler 19 bin gibi bir şey alırken severek aldım ama şimdi bu çizikleri görünce verdiğim para çok geldi neden çizik bir ürünü bu fiyata aldım diye içime sinmedi acıkçası
Dediğim gibi aldığın yere git ya da başka bir kuyumcuya git fikir al hediye aldım fiyatı nedir bu çizikler normal mi diye sor beyaz yalan yani
Fikir için teşekkürler
Rica ederim
Guzelmis modeli ama
Teşekkürler çok basit durmuyor değil mi çünkü aldıktan sonra neden ağır bir model almadım diye düşünmedim değil
Annemde bu şekilde diyor ama bir takılmadım değil. Zaman ayırıp yorum attığın için teşekkürler 😊
Ettir hatalı ürün onların suçu
Kaç paraya aldın
19 bin
Ovv iyimiş hee 😂 ne işle meşgulsün ki?
Babam sağolsun
Ahaha durumunuz iyi mi baya yoksa normal mi
Maliyeden misiniz?
Ahaha ya merak ettim sadece işte normal mi çok normalin üstü mü diye 😀
Çok özel bişey sormadım ya 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?