🤔🤔 baya bir indi ama geri ne zaman çıkar tahmini olarak sizce veya bir daha çıkar mı
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer 🤔🤔 baya bir indi ama geri ne zaman çıkar tahmini olarak sizce veya bir daha çıkar mı
Altın düştü mü? benim için süper ya 12 tane altın vermem lazım kardeşime söz vermiştim yarın gidip alayım o zaman ya da daha düşer mi bekleyeyim o zaman alayım :D
Çıktı ki geri, 🤣 bu arada ben borsadan söz ediyorum
Yamaal selam 😊
Altın düştüğünde hep aynı soru geliyor: “Bir daha çıkar mı?” Çoook büyük ihtimalle uzun vadede evet, çıkar 👍 Altın, dünya ekonomisinde tamamen gözden düşmedikçe hep dalgalanarak da olsa değerini koruma eğiliminde.
Ama ne zaman çıkar sorusunun net cevabı yok 😅 Savaşlar, faiz kararları, enflasyon, dolar hareketi… Hepsi etkiliyor. 3 ayda da toparlayabilir, 1–2 yıl süründürerek de yükselebilir.
Eğer altını yüksekten aldıysan panikle satmak yerine vaden uzunsa beklemek çoğu zaman daha mantıklı olur. Kısa vadede ihtiyaç olmayacak paraysa “sabır modu” açmak en sağlıklısı 😉 Yatırım kararı vermeden önce mutlaka kendi araştırmanı da yap, tek kaynağa bağlı kalma. YTD 😛
Cevap
8Cevap
bunu en iyi sizin evdeki altın tüccarı bilir 😅
😅
Çıkar. Tarih boyunca her zaman değerlidir altın. Her şey gider, altın kalır.
Ben alana kadar çıkmasın mumkunse
Vallaha çıkıcak çıkmadan al
Borç para versene gi, 😂
🫢 benim param yok ki 😂
🥹🥹🥹🥹
Altının mi var
Babamla ortak yani benim denmez ben babama ş sinyalleri veriyorum 😂 babam benim sözümle aldı baya bi düştü
😅babamın para kaybetmesini istemem yani biraz korktum vallaha
4800 nerde kanka 3 saat önce 6750 e aldım
😂 ben borsadan söz ediyorum
Tamam
ons fiyatına mı bakıyorsun?
Evet
ons dan işlem yapan ilk defa birini gördüm canısı ama genel olarak altın düşüşte.. ytd tabii ki ama bi borsacı var karşında
Nasık 4800
Borsa fiyatı
Yıkılası İsrail Amerika rahat durmuyor çıkar
😂 çıkması için dua ediyorum
Çıkar ya rahat ol 😎👍🏻
😂😂
Bence dolara yatır parayı daha kâr elde edersin 😅 trump manyk bir adam oraya buraya saldırıp duruyor dengesini bozuyor piyasanın
Yani ben genelde şunlara işlem yaparım
Gold (binary options)
Microsoft & Apple (OTC Blitz)
S&P 500 (ETF)
Gold Miners (ETF)
EUR/USD (OTC Blitz)
Seninle evlenen yaşar bu hayatı 😅😅😅
😂😂
Sabah babama çok güzel diyorum babamda anladı biz gülüyoruz altın çıkmıştı baya 4840. Çıkmıştı 😂 kız kardeşimde ne güzel bana da göster dedi bende borsa ekranını gösterdim oda şey dedi bende fotoğraf filan sandım konuşuyorsunz
😂 annemde eskiden baban vardı şimdi ablan da bi sağım bir solum var ikisi de altın dan konuşur sabah akşam
Sizin aile altıncı oo süper damatlar yaşadı 😅😅
😂 umarım damatta altın seviyordur🤣🤣🤣🤣🤣
Borsa ile ilgilenen kadınlardaki zekâya hayranım lütfen bunu iltifat olarak kabul ediniz başka bir şey için söylemedim 👍🏻 damada gelince altın gümüş pırlanta Allah ne verdiğse sever umarım 😅😅
Bu trump varken hersey olabilir
Çıktı bile
Çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?