Gizli Üye(18-24)1 yılMerhaba
Nişan atınca isteyecek biriyse veya sende vermeyecek biriysen etme. Malını göze sokan bitiyse uzak dur. Fakat öyle değilse kabul edebilirsin şunu teklif edebilirsin zaten eşim olucaksın senin üzerine olsun ama ben kullanıyım tarzı öneride bulun böylece kimse rahatsız olmaz.
32 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru bir yaklaşım.
- 1 yıl
keşke her konuda insanlar sizin gibi yaklaşabilse, beğendim en doğru hareket bu olabilir.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılÜstüme yapılmayan sadece anahtarı elimde olacak Bi araba olacaksa kalsın, ben kendime alırım. Ha yok durumu iyi ruhsatı üstüme yapacaksa en yakın noteri bulup ertesi gün arabayı üstüme alırım hiç te hayır demem. İnsan şaşırabilir. Evlenince bana kötülüğü dokundu ya da anlaşamadık diyelim kenarda durur. Nişanlıyken araba üstüme yapıldığı için ortak mal statüsünde olmaz. Hak iddia edemez. Ve özellikle hediye olduğunu belirten konuşmaların ekran görüntüsünü alıp saklarım. (Kızlar koşulsuz güvenmek eskilerde kaldı. Bir kız arkadaşım boşanırken eşi manevi tazminat vermemek için arkadaşıma "Beni aldattı." diye iftira attı. Bu sadece küçük bir örnek.)❤️
11 Yorumla- 1 yıl
Söyledikleriniz genel olarak doğru. Ancak nişanlıyken kıza araba alıp üstüne devir gerçekleştirilmesi erkeğin yapacağı büyük bir hata olabilir. Ya o nişan bozulursa ne olacak? En iyisi nişanlılık döneminde bu tür riskli hediyelere hiç girilmemesi...
Gizli Üye(30-35)1 yılElbette nişanlım varsa be Kırmızı bir araba aldıysam kabul eder ki o konuda güvende olamlı hissiyat olarak bunu sorgulamaz bile
27 Yorumla
Soran1 yılPeki sana alsa kabul eder misin?
Cevap sahibi1 yılHayır 😃 Ben Babamın Araba Hediyesini Öğrenciyen. Kabul etmedim…. Devletten Burs kabul etmedim … Ben de yok o işler… sosyal medya tabiriyle Alfayım
Soran1 yılHelal olsun yürü be😊
- 1 yıl
@almanprens
Birincisi neden kırmızı araba
İkincisi Allâh senin gibi erkekleri çoğaltsın ve karşıma çıkarsın inşallah
Burdaki erkekler 100 TL'lik kahve parası ödemiyor. 😭😤
Cevap sahibi1 yıl@Gingershoot_6 teşekkür ederim çok incesin.
- 1 yıl
@Gingershoot_6 Çok güzel bir duada bulunmuşsunuz, buna Amin demek düşer.
Fakat bir dip notu belirteyim. 100 TL. lik kahve parası mevzusu... Bu biraz da kızlardan kaynaklanıyor. Eskiden ben de çok cömerttim. Fakat bazı durumları gördükten sonra bu konuda üzülen ben oldum. 100 TL. lik kahve parasına düşmemekle birlikte biraz daha fazla tutumlu oldum.
Cevap sahibi1 yıl@xgökkuşağıx Cömertlik gibi değil Prensip gibi bakmak gerekiyor. Eskiye dön Kral, yaşadığın olumsuz tecrübeler o olayların ayıbı olsun … bence
Elim pamuk değil ama kırmam seni
17 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler 😊😁
Soran1 yılRica ederim🌼
Soran1 yılTeşekkürler hayırlı sahurlar😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,6b cevap paylaştı.
u 1 yılistersen edebilirsiniz ama ben etmezdim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKabul ettim. Annesine araba almislar ama surememis, bir dukkana mi giriverkis az daha girecek miymis ne. O yuzden kadin daha da binmemis, cesareti kirilmis.
O arabayi da nisanlim bana hediye etmek istedi, israr da etti. Bende herkes icin bir sıkıntı yoksa sonucta annene alinmis dedim. Bir sorun yok kabul edersen senin olacak, kapinin onunde duracagina kullanilsin dedi. Surulmuyor diye bazi durumlarini halletmemisler. Ben kabul edince nisanlim bazi yerlerini yaptirdi vs bana verdi. Kullaniyorum arabayi.
Ha sana araba alacagim dese muhtemelen istemezdim Nisan zamani. O kadar borca sokmak istemezdim zaten masraflarimiz oluyor. Hali hazirda odenmis, borcu olmayan, bana da verilen bir sey olunca kabul ettim.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBöyle hayaller kurmayin çünkü yok öyle bir dünya 😂
Siz bile kendi paranizla alirsiniz, fakir babaniz bile para kazanip size araba alir, annenize ninenize tarla miras kalir size araba alir ama sevgiliniz nişanliniz size araba almaz. Millet kaç cocuk vermiş karısına bile araba almiyor. Nişanlidan araba beklemek uçuk bir fantezi
28 Yorumla
Soran1 yılBiliyorum. Sadece soru😂hayalde güzel 😍
Cevap sahibi1 yılSana bişey söyleyim mi, güzel hayaller kur. Başkası sana lütuf gibi vereceğine senin kendi kazancın olsun.
Ben mesela hep villa gibi bir müstakil evim bahçem olsun isterdim. Adamin teki bu hayalimi küçümsedi. Bir adamin sana villa almasi için ihtiyar bir zenginle evlenmen lazim o bile zor bulunur dedi. Sonra ben dua ettim tokiden bana müstakil ev arsası çıktı. Devlet de faizsiz kredi verecekmiş evini yapman için.
Yani dua et Allah verir. Biri versin diye dua etme
Soran1 yılHayırlı olsun canım güle güle kullan evini. Şakasına diyorum ben zaten verse almam. Yarın başıma kakar ne gerek var
- 1 yıl
Kimse kimseden bir şey beklemiyor ama hayal kelimesi biraz tuhaf olmuş görmediğimiz şey değil kuzenimin kocası araba aldı 2 tane ev aldı üstüne yaptı , diğer kuzenim eşine araba aldı , dayım evleneceği kadına ev alacak , diğer kuzenimin kocasıde ev aldı , heee cimri olanlarda var o ayrı bir mesele ama çokta hayal kurulcak mesele değil
Cevap sahibi1 yılBilmem kaç çocuklu yillardir karisi olan birine herkes alir
Cevap sahibi1 yılSevgiliniz nişanlınız almaz demişim, çoğu insan kaç çocuk vermiş karısına bile almiyor. 3 dil bilen 200 bin maaşı olan mühendis adamlar bile karısına araba almak yerine kendi arabasinin modelini yükseltiyor. Karısına araba alanlarin çoğu çoluğu çocuğu okula götürsün market pazar işlerini yapsin beni çağirmasin diye dandik araba aliyor. Boş hayallere kapılmayin. Sen de sanki süper zengin bir ortamda yaşiyor gibi anlatmişsin. Senin annenin arabasi var mi? Teyzenin halanin var mi? Ablanin kuzeninin var mi? Olmadiğina kalibimi basarim. Hayal kurun anca. Ben gerçekçi olun diyorum. Kendiniz kazanmaniz ya da babanizin alma ihtimali daha fazla diyorum 😂 sen de ısrarla yok kocalar aliyor diyorsun. Hee bekle kocan alsin sana
1 yılabi nişanlılığın raconu telefon almak değil miydi? arabaya ne ara geçildi? ben nişanlanana kadar yalıya geçilir inş
21 Yorumla
Soran1 yılHadi inşallah 😅öylesine sordum
Nişanlı edilir tabikiii ama terk etmeyi düşünmüyorsan
21 Yorumla
Soran1 yılTerk etsemde geri veririm
Diyelim hediyeyi kabul ettin. Nişan bozuldu... hediyeyi geri iade edecek misin?
14 Yorumla
Soran1 yılHediye kabul etmem. Çok zorlarsa kabul edersem ayrılınca veririm. Geri vermezsem bakıp onu hatırlayacağım için depresyona girerim.
- 1 yıl
Doğrusu da bu zaten...
Sana verilen hediye nişanlın olduğunu içindir. Yani yakinda eşi olacağın için.
Adamin biri nisanlisina ev almis, nişan bozulmuş kara kara düşünüyordu. Yani böyle olaylar olmaması icin iade gerekir.
Yoksa Dolandiriciliga girer.
Haa aldığı küçük hediyeler bile olsa iade gerekir. Neden? İliski bitince o kişiden gelen hediye de iade edilmeli bana göre.
Soran1 yılO soru trollmüş😅😂 evet iade gerekir.
Edilmez ya baya büyük bi şey daha nişanlılıkta üstelik daha nişanlılıkta araba alan çok büyük bir aptaldır yarına seni terkedip etmiyceği ne malum ne nişanlar atılıyor neye güvenip aldın o arabayı eşte bile bi kaç yılı devirmem lazım şahsen
10 Yorumla
1 yılHayır ne gerek vardı simdi buna? Der biner gaza basarım 🙄😂😂
12 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂
- 1 yıl
Güzel taktik yaz bunu 🙄😂😂
u 1 yılEşim olursa ancak nişanlıdan pahalı hediyeler kabul etmemeli. Çünkü nişan bozulursa ilk istenecek şey araba olur. Ve karşı tarafın ailesi bunu dillendirir.
20 Yorumla
u 1 yılMerhaba, nişanlıyken çok ağır bir hediye olur bu yani kabul edemem. Altında fazlasıyla kalacağım hediye olur bu. Daha usturuplu bir hediye almasını tercih ederim.
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 557 cevap paylaştı. 2005'ten eski, büyük motorlu olmayan ve en sevdiklerimden birini alırsa kabul ederim. Daha yenisine gözüm yok. En çok orta kasa Renault 9 Broadway almasını isterdim.
10 Yorumla
u 1 yılNişanlısı araba hediye edecek üye olması ayrı, nişan bozuldu diye arabayı geri verecek üye olması ayrı incelenmesi gereken konular.
20 Yorumla
1 yılDurumu varsa, hediye etmek istiyorsa edebilir. gerisi sizin tercihiniz. Biz al ya da alma diyemeyiz ki :)
10 YorumlaAhahsh ben edemezdim ailem de müsade etmez. Bizde evlenmeden alinan pahalı hediyeler iade edilir. Sonuçta gelin ata binmiş ya nasip demiş. Iş olmazsa ne olacak hersey geri verilecek. Garip olur Evlendikten sonra versin ne var yani...
00 Yorumla
u 1 yılEvlilik yolunda olduğun insan sonuçta kabul et gitsin
10 Yorumlaneden edilmesin? olmazsa zaten geri verir, olursada karısı olacak yapsın bir iyilik
10 YorumlaBen olsam hayatta kabul etmem. Kocam değil bir şeyim değil alt tarafı nişanlıyız yani
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u 1 yılBilmiyorum ya ben bu hediye konularında kendimi çok kasıyorum kabul etmezdim ben
10 Yorumla Etmezdim evlenene kadar saklamasını isterdim… öylesi daha etik geliyor bana…
10 Yorumla
1 yılNişanlım hediye edebilir herhangi bir sıkıntı yok 😄
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı.
1 yılBence kabul edilmemeli. Nişanlı olabilirsin ama bunun ayrılığı da var yani..
10 Yorumla
1 yılSevilen kişi için bir araba hediyesi şahsi olarak kabul etmem ama edebilirim bunu bir düşünim 🙂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEdilmez, daha geçenlerde haberlerde erkek metresine araba hediye etmişti ayrıldıklarında adam arabanın peşine düştü her an her şey olabilir araba çok pahalı bi hediye ben kabul etmezdim açıkçası
10 Yorumla
1 yılYaaaaa aşkım ne gerek vardı? Kaç beygir bu şimdi? 😂
10 YorumlaEderim keske alsa ben egea ile geziyorum 2021 model eskidi artik
10 Yorumla
1 yılHer yerinden öperim😂😂 hayaller kadınlar ve böyle bişey
10 Yorumla
1 yılkimse öpmeyeceği adama saman vermez her zaman karşılığını ister
13 Yorumla- 1 yıl
cinselik karşılığımı ne bu
- 1 yıl
Var sen düşün
- 1 yıl
yani cinselik iki taraf zevk almıomu araba hediye alındıysa araba vermeli kızda ya da ona denk bir bütçe
1 yılBiri de paylaşmıştı ev aldığım nişanlım beni terketti ne yapmalıyım diye 😅😅
11 Yorumla
Soran1 yılTrolmüş oo😂😂 şaka amaçlı bir soru bu. Millet ne kadar ciddiye almış😂😂
1 yılBunu kabul etmeyecek insan çok azdır helede sen saniyesinde kabil edersin
11 Yorumla
Soran1 yılYok etmem
Gizli Üye(36-45)1 yılEderim... Ertesi gun de yuzuk atarım...
Araba ben de kalır... Yaşasın kötülük!!! 😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır etmem, nikah olana kadar bu kadar yüksek fiyatlı bir şeyi kabul etmem ama biraz ısrar ederse kırmam da yani 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEdilmez, nişan bozulursa sıkıntı çıkarır geri ister
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEtmem. Sonra beni kullanır durur. Arabamı da kendim alırım.
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 394 cevap paylaştı. Hayaller hayatlar :)))
21 Yorumla
Soran1 yılHayaller Paris, yaşantımız Somali🤣🤣
Evlenceksnz sonuçta kabul et
21 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeyecem sıkıntı yok 😂
Ben kabul etmezdim evlenmeden once, kendim araba almayi tercih ediyorum
00 Yorumla
1 yılNişan en ufak hatada bozulabilecek bir şey bana göre erkek tarafıyla evlenmeden hediye kabul edilmemeli sonrasında bu konu gündeme çok gelir..
10 YorumlaÖyle basit hediyeler le işim olmaz
13 Yorumla
Soran1 yıl@kartal_27 nasıl bir hediye lazım sana. Mesela altın yumurtlayan tavuğa ne dersin 😂
1 yılyalandan etmem felan demeyin ashshshs
11 Yorumla
Soran1 yılEtmem😂
1 yılTam edecektim uykudan uyandım
11 Yorumla
Soran1 yıl☀günaydın
1 yılAl sende dursun evlenince kullaniriz gezmeye goturursun beni de
10 YorumlaYok istemem karşılığını falan ister sonra uğraşamam
10 Yorumla
1 yılVar mı acaba şöyle bir nişanlı bana araba alabilecek
10 Yorumla
1 yılYok o parayı versin katlayıp tatile giderdik araç var zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNişanlım bana alsın arabayı.
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKadınların aç gözlülüğü gına getirdi.
Soran1 yılSadece soru ayol abartmayın😂
Cevap sahibi1 yılBen nişan attığım için az çok tahmin ediyorum bu durumları
Soran1 yılBende attım.
Cevap sahibi1 yılOlabilir.
Cevap sahibi1 yılVe kadınlarla genel olarak ilgilenmeme yolunu tercih ettim.
Gizli Üye(25-29)1 yılSoru kategorisi yanlış
13 Yorumla
Soran1 yılNe olması gerekiyordu
Cevap sahibi1 yılSoruda "nişanlında" geçtiği için aşk ilişkileri olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Soran1 yılAşk yapmıştım sanmışım😂sen söyleyince farkettim😂
1 yılevet cünkü neden olmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNişanlım yok. Olursa ve isterse araç hediye alabilir , kabul ederim.
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılÇok erken olduğu için ben kabul etmezdim
10 Yorumla
1 yılEvleneceğiz sonuçta ederim.
10 YorumlaKabul edilir niye edilmesin
10 Yorumla
1 yılBen etsem ailem kabul etmez
10 YorumlaGayet normal bence ben kabul ederim
10 Yorumla
1 yılNişanlımsa kabul ederim
10 Yorumla
1 yılEdilir ben ederim amin yarabbi
10 Yorumla
1 yılEderim tabi eşim olacak yani niye etmiyim.
10 Yorumla
1 yılEt lan et keriz mali 🤣🤣
10 Yorumla
1 yılYok ya yanında daire olmasa edilmez 😀
10 Yorumla
1 yıledilir
ama bence evliliyken alınmalı
10 YorumlaEderim tabi kimse yalanda etmem demesin..
10 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar