Arabalar Sevgiliye araba hediye edilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor İlerdeki sevgilime etmek istiyorum Güncellemeler+1 yıl Görsel pin Sevgiliye araba hediye edilir mi? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Maddi durumum elverseydi biraz üst modellerden alırdım; ama bu haldeyken Suzuki Maruti, restore edilmiş Fiat 126 Bis ve Vosvos'tan (VW 1300/Beetle) başkasını almam zor. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Bence edilir. 1 0 Yorumla
Yousef1 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl O sevgili bensem tabiki alınır 😄😄 ama baskasına alınmaz 0 0 Yorumla
Benbjrinsan Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Sevgiliyle araba alınmaz ilerde ayrılınca çöpe gidicek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O senin seçim hatan ayrıca hediye adı üstünde karşılıksız Yorumla
Leylanindusbahcesi Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Sonrada arkasına bakmadan kaçsın senden 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O senin seçiminden kaynaklî teyze hemde hediye adı üstünde maddi değeri önemsiz Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Andromeda dan geldiğin ne kadar belli 😂😂 0 0 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 4g çıtır, araba hediyesi abartı olmadı mı 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Edersen bayram eder kimse o sevgili 😅 sana bağlı. 0 0 Yorumla
ByEfendii Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Şimdikine neden etmiyorsun 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erken Yorumla ByEfendii +1 yıl Tabi zamanı gelince edebilirsin neden olmasın 👌 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl akülü araba mı? 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Normal araba Yorumla SadrazamPower +1 yıl değirmenin suyu? Yorumla Soran +1 yıl Parayı çalıştırmak Yorumla SadrazamPower +1 yıl nasıl çalıştırıyorsun ki? Yorumla Soran +1 yıl Faiz yiyom 😋 çok tatlı mis gibi Yorumla SadrazamPower +1 yıl hayat sana güzel valla :) Yorumla Soran +1 yıl 🧿🧿🧿🧿🧿🧿 Yorumla SadrazamPower +1 yıl nazar değmesin tabii ki, kimseyi kıskanmam ben merak etme :) Yorumla Soran +1 yıl Sadece sen okumuyosun ki djdkd Yorumla SadrazamPower +1 yıl Kız o zaman güncellemeye koysaydın sende sdjfshdkfsdfs Yorumla Soran +1 yıl Yio Yorumla SadrazamPower +1 yıl çok ilginç bir dişi kadın bayansınız hanfendi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Oyuncak arabamı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Düdüt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Du düt tomofil tomofil öldü öldü vuydum vuydum 😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gözün şaşı mi senin Yorumla Soran +1 yıl Hyr sağlıklı Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 551 cevap paylaştı. Edilir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Maddi durumum elverseydi biraz üst modellerden alırdım; ama bu haldeyken Suzuki Maruti, restore edilmiş Fiat 126 Bis ve Vosvos'tan (VW 1300/Beetle) başkasını almam zor.
Bence edilir.
O sevgili bensem tabiki alınır 😄😄 ama baskasına alınmaz
Sevgiliyle araba alınmaz ilerde ayrılınca çöpe gidicek
O senin seçim hatan ayrıca hediye adı üstünde karşılıksız
Sevgiliye almam, eşe alırım.
Sonrada arkasına bakmadan kaçsın senden
O senin seçiminden kaynaklî teyze hemde hediye adı üstünde maddi değeri önemsiz
Andromeda dan geldiğin ne kadar belli 😂😂
4g çıtır, araba hediyesi abartı olmadı mı
Edersen bayram eder kimse o sevgili 😅 sana bağlı.
özel uçak hediye edilir
Şimdikine neden etmiyorsun 😅
Erken
Tabi zamanı gelince edebilirsin neden olmasın 👌
akülü araba mı?
Normal araba
değirmenin suyu?
Parayı çalıştırmak
nasıl çalıştırıyorsun ki?
Faiz yiyom 😋 çok tatlı mis gibi
hayat sana güzel valla :)
🧿🧿🧿🧿🧿🧿
nazar değmesin tabii ki, kimseyi kıskanmam ben merak etme :)
Sadece sen okumuyosun ki djdkd
Kız o zaman güncellemeye koysaydın sende sdjfshdkfsdfs
Yio
çok ilginç bir dişi kadın bayansınız hanfendi
Oyuncak arabamı
Düdüt
Du düt tomofil tomofil öldü öldü vuydum vuydum 😂😂😂😂
Gözün şaşı mi senin
Hyr sağlıklı
Maddi duruma bağlı
Edilir.
Aptallık