Araba hediye ederek evlenme teklifi etmek nasıl bir jest?
Ileride evleneceğim kişiye böyle bi teklifle gitmek istiyorum😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)10 ayKız arkadaşını gold digger yapıcak hareket. Çünkü havadan elde edilmiş şeylerin hiç bir değeri olmaz. O kız seni yakın zamanda boynuzlar araba aldıysan gelecek seneye yat bekler çünkü bir anda çiçek bile alınmayan kızdan her şey önüne serilen kıza evirmiş olucaksın ve beklenti yarın onu 20-30 k hesap ödiyiceğin yerlere götürmen devamlı gezdirmen ve ona daha çok daha çok şey sunman beklenicek. Rüya bütçe kısıtlamasına gittiğin de yönetmen yaptığın kız sponsorunu aşağlayıp kovucak ve kadınların cehennem yüzünü sonuna kadar yaşıyıcaksın. Babasının anasının vermediği değeri verdiğiniz takdir de her türlü sonu bir facia ile biticeğine yeminler içerim!
(evlisindir. mutlusundur bir şeyler oturmuştur içinden gelmiştir ve kendini bozmuyucağından eminsen belki o bile büyük tehlike içerir. Telefon almak daha mantıklıdır ama eşine bak sevgiline değil! gitsin kazansın kendi alsın arabasını )
01 Yorumla
Cevap sahibi10 ay%20 ifade etse KS halkın... %15 miş gold digger oranı çok yüksek lan 🤏😂 %50 karaktersiz olsa %20 açık ilişki istese %85 çöpte... Sadece %15 kız kalıyor gerçekten vakit para ve ilgi harcanabilicek kadın oranı çok kötü ⚰⚰⚰
En İyi Cevaplar
10 ayBence ilk önce güzel bir evlenme teklifi yap kabul ettikten sonra da nişanda mesela hediye olarak alabilirsin. Tuzlu kahveni getirince cebinden arabanın anahtarını çıkarıp sürpriz yaparsin herkesin içinde güzel bir jest olur ☺️
01 Yorumla
Soran10 ayVaaay iyi fikir ☺️
10 ayFazla bence evlendikten sonra hediye etmen daha iyi
04 Yorumla
Soran10 ayKanka soyle bi olay var. Arabayi ustune yapmiycam zaten ruhsat benim ustume kayitli olcak😎. Bide mehir diye bi olay var bilirsin altin olacagina araba olur 😃
- 10 ay
Yaw ne sacmaliyon araba senin üstüneyse nasıl mehir olabilir yaw siz erkekler hiç olmuyorsunuz anca kendiniz düşünün
Soran10 ayRuhsatin kime ait olacagini mi sorgulayacak ne farkeder derim😂
- 10 ay
Fark eder ruhsat onun üstüne değilse onun olmuyor senin oluyor
Gizli Üye(25-29)10 ayHayal bile edemedim
01 Yorumla
Soran10 ayNeden
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Ooo süper fikir, tam gaz, turbo romantiklik! 😄 Böyle bir jestin hem süper etkileyici hem de unutulmaz olacağına garanti verebilirim. Araba sevdalısı birine denk gelirsen teklifin kesin "evet" olur, eminim. Ama bir yandan da bütçene dikkat et, sadece jest yapayım derken, sonra taksitleri kara kara düşünmek istemezsin. Eğer sevdiğin kişi de araba tutkunuyse, bu tarz bir teklif tam isabet olur. Gideceğin yolu güzel seç, araba detaylarını da sağlamlaştır 🛞🚘💍
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
38Cevap
- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 10 ayŞov bence
00 Yorumla
10 ayYani benlik değil. Şöyle gerçek bişi daha etkileyici olur bence

Muhteşem ötesi Üstelik emek verildiği de aşikar
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBoş yere piyasayı niye yükseltiyoruz 😁
Kendin içinde öğle
Nişanda araba, evlilikte kendisine ait ev
Doğum günlerinde yazlık, yalı, yat, özel helikopter uçak diye katlanır gider 🤣🤣
Bu kadar yükselme daha sert çakılırsın.
Evlenmediğiniz sürece o hediye onundur. Hukuki bir bağ yokken pahalı hediyeler almak saçmalık. Ne olacağı belli değil, ilişkinin şimdiki nesil ayran gönüllü şıp sevdi.00 YorumlaEvlilik gibi manevi ve duygusal nir olayı maddi bir jestle süslemek bence olayın romantizmini düşürüyor. Hediye güzel ancak başka bir zamanda yapılabilir bu hediye evlilik teklifi daha çok o ambiyans ve özel bir an için harcanan paradan geçmeli.
10 Yorumla
10 aySinir olurum satılık malmışım gibi arabayı al kendini ver denmiş olur, anahtarını bir tarafına monte etmem gerekir.
24 Yorumla
Soran10 aySen durumu olmayan birine layiksin
- 10 ay
Ben göz boyamak için parasını değil düşüncesini kullanan birine layığım. Para vererek her şeyi elde edeceğini düşünen erkeklerden hiç hoşlanmam.
Soran10 ayParayla elde etmek falan degil tanimadigin birine etmekten bahsetmiyorum
- 10 ay
Herhalde tanımadığınız birine araba alarak evlenme teklifi edeceğinizi düşünmedim. Bunun altında bak benimle evlenirsen maddi olarak rahat edeceksin, şimdiden senin için araba alıyorum alt mesajı var. Ben evlilik teklifinde vaat edilen şeyin bu olmasını istemem. Sevdiğim şeylerin özellikle düşünüldüğü bir plan yapılsın isterim, göstermeye çalıştığı şey maddi gücü değil beni ne kadar iyi tanıdığı ve mutlu etmek için uğraştığı olmalı. Parası varsa evlenince alsın arabayı, teklif yaparken benim mutlu olacağım şey pahalı hediyeymiş gibi araba göstermesini kendime yapılmış saygısızlık olarak görürüm.
10 ayGünümüz erkeklerinin (ben de dahil) aileden kalma bir zenginliği yoksa ya da yolsuzluk yaparak kazanılan parası yoksa kesinlikle yapamayacağı türden bir davranıştır. Bu nasıl jest aga? Sigaraya 20 günde 5'er lira zam geldiğinden beri düşünen bir erkeğim sonuçta.
01 Yorumla
Soran10 ayHaram değil aileden var aga
Dürüstçe söyleyeyim biraz ezikçe. Rüşvetle evliliğe ikna etmek gibi görünüyor. Seninle evlenecek kadını seni istediği için evet demeli. Araba için değil.
00 Yorumla
10 ayLan kim hayır der ki? Bide fakir edebiyatı yapanlar görüyorum. Zaten flört ediyorsun. Teklifin geleceğini de bilirsin. Evet diyeceğin ilişkini taçlandırmış. Daha ne olsun?
00 YorumlaArabalar konusunda 349 cevap paylaştı. Arabaya evet , sana hayır derse?
Ya da zaten arabası varsa?17 Yorumla
Soran10 ayOyle bi secenek yok😂 kabul ederse biner
Soran10 ayBaska bisey dusunuruz motor falan😄
Soran10 ayHic gormus mu hayatinda oyle bi hediye derler insana
Soran10 ayBabasindan gormus mu oyle bi hediye
Soran10 ayHahahhaahaha kdumun koylusu babanin evinde boyle zenginlik gordun mu diyim😂
10 ayaçıkçası arabanın markasına bağlı bir durum bu..
13 Yorumla
Soran10 ayA5 520 cla180 hangisi lazim sana 😂
- 10 ay
Hmm ben ikna oldum ahaha
Soran10 ayBen ikna olmadim ama ğığhahahahaha🤣
Gizli Üye(30-35)10 ayRuhsat erkegin ustune olacaksa şov sadece. Boyle teklifle gelen erkegin, arabayi ustume yapacak cesareti de olmalı. Eger bu yuregi ve cesareti yoksa govde gosterisine gerek yok. Yuzuk ve teklif daha tercih edilebilir olur.
00 YorumlaBu jestten fazlası ben aşırı mutlu olurdum birde istediğim araba olursa offffffff "
01 Yorumla
Soran10 ayHangi marka merak ettim
Hayır diyesi varsa ne yapacaksın, sırf araba aldık diye evet dedi diye düşünmekte risk be
02 Yorumla
Soran10 ayHayir derse nahhh ona araba 😂
Soran10 ayDefne zaten aracı kendim satın almam lazım önce yani ruhsat üzerimde olmalı ve bu sürpriz şeklinde olacak gibi düşün
- Arabalar konusunda 935 cevap paylaştı.
10 ayOnun yerine Bir sürü saç ya da makyaj malzemesi falan alsın arabalara karşı hiç ilgim yok
02 Yorumla
Soran10 aySenin 😂 sac 😂 makyaj malzemen kac para ki 😂
- 10 ay
Öyle deme sephora pahalı
Arabalar konusunda 467 cevap paylaştı. Hayır diyecek insanların bile aklını karıştıracaktır 😂
01 Yorumla
Soran10 ayDemi😂
10 aySonradan lafı yapılacak miktarda şeylerin hediye edilmesine karşıyım illa muhabbeti olur gerek yok
10 Yorumla
10 ayYani seni hediye ettiğin araba için mi sevecek böyle mi sevilmek istiyorsun
10 YorumlaO rüküş dandik yüzüğe yeğlerim şahsen, ama yüzük de fena olmazdı. Matching falan...
10 YorumlaParayı zor buluyoruz bize hayal böyle şeyler
00 Yorumla
10 ayBence evlilik teklifinde degil düğün olunca jest yapabilirsin 😅
00 YorumlaSüper bana denk gelen öyle cömert erkek yok be gerčekten seven yok karşıma çıkmadı
00 Yorumla
10 ayBirlikte kullanacağız zaten güzel bir incelik bence
00 Yorumla
10 aySonraki aşama ne olacak? Ev mi hediye edeceksin? Bu kadar büyük hediyeyle başlama bence.
00 Yorumla
10 ayVergisini tüm masraflarını o karşılayacaksa ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBöyle şey yaparsan seni sağar durur, bi tel yüzük neyine yetmiyor, ille de araba hediye etcem diyosan da önce ucuz bi yüzük alıp onunla dene bakalım ucuz diye mırın kırın ediyor mu
00 YorumlaEvlilik teklifinde değilde düğünde kabul edebilirim ya da işte doğum hediyesi olarak vb…
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayKim sevdiği adamdan gelen böyle bir tepkiye hayır der ki ahahaha
02 Yorumla
Cevap sahibi10 ayTeklife*
Soran10 ayDimi dimi😂
Gizli Üye(25-29)10 ayMehir evlendiktej sonra olur arabayı da veriveksen kadının üzetine yapcan bi akıllı sen misin
10 YorumlaGercekten istemiyorsa bile evet diyebilir bu yuzden kotu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayVaybe ne hayatlar var... Daha kız evet mi hayır mı diyecek bilmeden araba alıp evlilik teklif etmek... Hayır derse arabayı geri mi alıyorsun? Ama o zaman sırf araba için evet diyen de olur ya... Hayırlısı
02 Yorumla
Soran10 ayKabul ederse 😂
Cevap sahibi10 ayHmmm bazı kızlar çok şanslı.
Gizli Üye(25-29)10 ayÇok ucuz biri görünür ayrıca başka bir günde verebilir bu gösteriş meraklısı
00 Yorumla
10 aySeviyorsa Allah Allah der sevmiyorsada araba için bir şans vereyim mi de akılda takılı bırakır 😄
01 Yorumla
Soran10 ayAkilli kadinin hali bi baska oluyo😂
10 ayAraba hediye ederek değil ama üstü açık bir arabanın üste çıkıp evlilik teklifi yapman daha etkili olur.
00 Yorumla
10 ayPaylaşım sahibi herhalde para çok bende kizlar gelsin demiş. Ama
01 Yorumla
Soran10 ayOyle olsa gizliye almazdim okey😉
Hediyeler daha çok manevi anlamlar içermeli diye düşünüyorum. Hem fazla alıştırmamak lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKendine sahip çıksın beynini kullansın sevsin yeter. Arabayı ztn hediye olarak ben alırım.😮💨
019 Yorumla
Soran10 aySen benden zengin misin acaba 😅
Cevap sahibi10 ayZenginim demedim zengin olsam da alırım
Soran10 ayFakirkende alirsin yani suanda da 😂
Cevap sahibi10 ayYoo illa çalışırım biriktiririm aylık 120 bin maaş az mı ki?
Soran10 ayWuuuww ne is yapiyoruz ma' * 😲
Soran10 aySansur atti ya madame fransizcasini yaziyim bari
Cevap sahibi10 ayE ticaret gibi bir şey meslek sırrı
Soran10 ayNe kadar bencilsin ya😒
Cevap sahibi10 ayNe alaka
Soran10 aySoyliyimde sende yap dimi gibisine bi cevap oldu
Cevap sahibi10 ayHayır özel derslere girmen bölümünü okumuş olmak gereken meslek
Soran10 ayAllah Allah ne bolumuymus o
Cevap sahibi10 ayUluslararası ticaret
Soran10 ayUzak bi bolum degilmis bolumume. Well well well👍
Cevap sahibi10 ayNe ki seninki
Soran10 ayMuhasebe ve Finans
Cevap sahibi10 ayHangi üni
Soran10 ayOzelden devam etsek zaten yazdim sana
Cevap sahibi10 ayE hani
10 ayAraba değil. Karakteri önemli. Para varsa herkes alır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBen grzkalı olduğum için arabayı kabul etmezdim ama tamamen benim şahsi slk oluşumla alakalı yoksa gayet güzel
086 Yorumla
Soran10 ayNeden oyle😂
Cevap sahibi10 ayYaratan rabbim öyle yaratmış doktor kendi haline bırakın dedi ama geçmiyo
Soran10 ayHahahahhaha komik kizsin😂
Cevap sahibi10 ayEyvallah sıcaktan beynim erdiği içinde olabilir bizde çözemedik tam
Soran10 aySevdim seni 😂
Cevap sahibi10 ayAllah razı olsun dua et az yağmur yağsın şimdi cama çıkıp Mikaille kavga edicem o derece sıcak
Soran10 ayHahahaha yarin yagacakmis 😂
Cevap sahibi10 ayYarına çıkmadan ölürsem ben hakkımı helal etmiyorum hocam
Soran10 ayBuzolabinin kapagini ac az serinle😂
Cevap sahibi10 ay2,5 L şişeye buz yapıp sarılıyorum ben sen dion buzdolabı hey yavrum hey
Soran10 aySen nerede yasiyosun😂
Cevap sahibi10 ayşu an cehennem gibi geliyo ama Karadeniz bölgesinde bi yer işte sen nerdesin. Aynı şehirde değilsek söylicem
Soran10 ayIstanbuldayom ben
Soran10 ayYaa oyle mi bende karadenizliyim
Cevap sahibi10 ayYok İstanbulla zerre alakam yok hiç de sevmem zaten kalabalık kalabalık
Soran10 ayBeni kurtar bu sehirden
Cevap sahibi10 ayYaw ben daha sıcaktan kurtulamiom seni nası kurtarcam. Hadi kurtarim dicem istanbuldasın İstanbula ayak bassam ben anında sıcak+kalabalıktan bayılır ölrm
Soran10 ayKollarima bayilabilirsin😂
Cevap sahibi10 ayTöbe Töbe bi de sarılcan iyice havale mi geçirim sıcaktan ne istion. Hayır direkt cenaze arabasıyla gel kolay olur. Mezarım gölgede olsun ağaç olsun üstümde ama o önemli tamam mı.
Soran10 ayBiraz daha abart 😂
Cevap sahibi10 ayİyi küstüm abartmıyorum gidiom işte görüşemeyiz de zaten
Soran10 aySen bilirsin
Cevap sahibi10 ayHe bu arada eğer teklif ediceğin insan abartılı şeylerden hoşlanmayan biri olursa çok sade bi anda etmen daha tatlı olur. Ne bilim ilk tanıştığınız yerde bi anda sormak gibi. En azından ben mutlu olurdum ama gelecekteki eşini bilemeyiz tabi. İyi günleeeeerr
Soran10 ayOnu dusuncez artik😂 Gitme bi yereee
Cevap sahibi10 ayGitmim mi
Soran10 ayGitme kiz
Cevap sahibi10 ayNiye gitmim
Soran10 ayBen oyle istiyom
Cevap sahibi10 ayBi şartla
Soran10 ayNedir
Cevap sahibi10 ayŞu arap prenslerine kocaman bi yaprakla rüzgar yapıyorlar ya ondan istiyorum
Soran10 ayOlur hallederiz 😂
Cevap sahibi10 ayTamam o zaman gitmem
Soran10 ayAkilli kizsin askim
Cevap sahibi10 ayBana o kadar manyak şeyler söylediğim halde akıllı demene mi daha çok şaşırmalıyım aşkım demene mi
Soran10 aySeni daha cok sasirtcaam 🤪
Soran10 ayBunlar ne ki😜
Cevap sahibi10 ayÇok da şaşırmasam iyi olurdu aslında da bakalım ne haltlar açıcam ben yine başıma
Soran10 ayHahahaha hayata biraz eksin lazim degil mii 😈
Cevap sahibi10 ayŞimdi yallah cinler yallah diye başlarım gülmekten yere yatarsın
Soran10 ayAskim sen niye bu kadar komiksin😂
Soran10 aySenle evlenen yaslanmaz😂
Cevap sahibi10 ayEn çok duyduğum söz bu. Simyacıların bulamadığı ölümsüzlük iksiri bende kalmış herhalde.
Cevap sahibi10 ayAyrıca senin bana gülesin gelmiş ondandır o
Soran10 aySen neymissin oyle💋
Soran10 ayYok yok degillll😂
Cevap sahibi10 ayTöbe bismillahirrahmanirrahim öpücük falan da atio sakin ol sakin
Soran10 ayKorkmaaaaa😂😂😂😂
Cevap sahibi10 ayGülme emojisi atarken gerçekten gülüyo musun
Soran10 ayEvet😂
Cevap sahibi10 ayDesene ben sıcaktan sen gülmekten bayılcaz
Soran10 ayOlasi ihtimal😂
Cevap sahibi10 ayBen gidim mi artık ya zaten rüzgar da yapmadın hiç so sad
Soran10 ayHüfffff hüffffff😂😂😂😂😂
Cevap sahibi10 ayÇakma Sibel olarak adını dağlara yazdım yarim diye kapıma dayanmasan bari
Soran10 ayNeden 😂
Cevap sahibi10 ayRüzgar yaptın mesajla çünkü. Sende az manyak değilsin gibime geliyo
Soran10 ayCok akilliysa sıkılırsın deliler iyidir😎
Cevap sahibi10 ayBen Lonely queen hallerime geri dönmeye başlim o zaman en iyisi
Soran10 aySebeppp
Cevap sahibi10 ayÇok dememişsin ama yine de akıllı demişsin üstte. Sen benden sıkılıcağına ben giderim paşa paşa. Diye düşündüğüm için
Soran10 ayOyle sapkin dusuncelere girme. Gitmiyosun bi yere 😎
Cevap sahibi10 ayYok ben kumayla yaşayabilecek biri değilim olmaz
Soran10 ayKumalik nereden cikti😂
Cevap sahibi10 aySaydım bildiğim 3 bilmediğim... Kumam var bu şartlar altında komik olamam ben. Yeni gelin dizisindeki kumalar gibi pompalıyla vururuz birbirimizi sende film gibi izlersin xğdöxpdöcpdöşxödşdö
Soran10 ayAhahahahahaha sana kiz kanka getirir miyim ben hiiicccc😂 takiliyorum insanlara sadece😂😂😂
Cevap sahibi10 ayKemalim yapmaz 🥹🥹
Soran10 ayYapmam dnxjdjdcj komik oldugun kadar guzel ve cekici misindir 🫣
Cevap sahibi10 ayNiye tavsiye veriyim derken evlilik kurbanı ben mi seçildim ğdmxğdmcğdöxğdöcğödğdöc
Soran10 ayNeden olmasin😝😝😝
Cevap sahibi10 ayGizli bi erkek kızlar soruyor kullanıcısı olduğun için olabilir
Soran10 ayBen gizliden cikamiyorum ama sen cikabilirsin vede takip atabilirim mesaj atabilirim😅
Soran10 ayGelll gellll sen dedigime 😅
Cevap sahibi10 ayYok yok teşekkür ederim siz arabanıza daha harika bi hanımefendi bulabilirsiniz güveniyorum ben
Soran10 ayYa kizim kafami attirma kafa dengi insan her zaman insanin karsisina cikmiyo
Cevap sahibi10 ayKafan atarsa ne olur ki
Soran10 ayKüserim
Soran10 ayKizarim
Cevap sahibi10 ayE yine kendine zarar oluyo ama
Soran10 ayKendime zarar verdirtme o zaman sende
Cevap sahibi10 ayZamanında kuzenimin karısı benimle evlenmezsen intihar ederim diyip zorla evlenmiş onun hesaba dönecek
Soran10 ayEvet cik artik gizliden
Soran10 aySonra tekrar gizlenebilirsin
Cevap sahibi10 ayBaşımın belasını buldum galiba , açim bari bekle
Cevap sahibi10 ayKapatcam hemen
Soran10 ayAttim😂
10 ayParam var evlen benimle demek oluyor, bende yatak hediye edeceğim 😉
00 Yorumla
10 ayzaten teklifi kabul ederse araba onun :D en kötü yarısı onun
00 Yorumla
10 aySevmiyorum söyle şeyleri ihtiyacım olan tek şey güzel şeyler duymak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayMükemmel bana da böyle biri nasip olsun ek olarak yakışıklı ve sadık anlayışlı beni seven 😄😄
02 Yorumla
Soran10 ayKeske 😅
Cevap sahibi10 ayDua et olsun
10 aytam bi show ya
03 Yorumla
Soran10 ayTabi oyle olcak basit miyiz biz 😅
- 10 ay
tabi sizin bileceginiz is ben kendi gorusumu soyledim
Soran10 ayAnladim
Gizli Üye(36-45)10 ayBak bir kadın olarak söylüyorum elini verirsen kolunu kaptırırsın bence illa araba alıcam diyorsan ilk evlilik yildonumunde al derim
00 YorumlaHayır deme şansı zor olsa gerek 😂
05 Yorumla
Soran10 ayZeki kadinin hali bi baska oluyo bilir misin😅
Soran10 aySen erkek misin
Soran10 ayYa bi gulme tuttu 😂😂😂
10 ayŞov başka bir şey değil
09 Yorumla
Soran10 aySus kiz zeytin goz
- 10 ay
Ay mersiii
Soran10 aySu sitedeki en etkileyici kizlardan birisin🫣
- 10 ay