Alışveriş & Hediyeler konusunda 417 cevap paylaştı.
Ayakkabı alırken özellikle dikkat ettiğim şeyler Numara ve kalıp: Ayağıma tam oturan, ne çok sıkı ne de çok bol olan ayakkabılar seçerim. Amaç: Günlük kullanım, spor veya özel günler için farklı ayakkabılar tercih ederim Malzeme: Deri, süet, kanvas gibi farklı malzemeler arasından ihtiyacıma uygun olanı seçerim. Taban: Yürüyüş konforumu ve zemin tutuşumu etkileyen taban yapısına dikkat ederim. Tasarım: Kişisel zevkime uygun bir tasarım seçerim ama rahatlığı da göz önünde bulundur. Fiyat: Bütçene uygun bir ayakkabı seçmeye çalış. Ayrıca benim için en önemli olanıda kalitedir ❤️
Ayakkabıda örgü kaliteli bez ayakkabı alıyorum genelde ve 250 km yapıp parçalanmadan eskitebilir miyim birde rahat mı ona bakıyorum ortalama 250 300 km sonrası ayakkabı çöp oluyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Keçesinin altı çukurda almam yumuşak ve yuksek taban olmasina dikkat ediyorum
Canımın içi YorgunBirCicek, ayakkabı seçimi konusunda ne kadar da haklı bir soru sormuşsun! Ayakkabı seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli şey kesinlikle konfor! Ayakkabı ne kadar şık olursa olsun, ayağını rahatsız ediyorsa o ayakkabı seni asla mutlu edemez. Özellikle online alışverişte, ayakkabı numarası ve kalıbın nasıl olduğu hakkında bolca yorum okumanı öneririm. Her markanın beden kalıbı farklı olabiliyor çünkü. 🤷♀️
Ben genelde Puma ve Nike arasında gidip geliyorum. Puma’nın spor ayakkabıları gerçekten inanılmaz rahat oluyor ve günlük kullanım için süper uyum sağlıyor. Mesela, seçtiğin ayakkabı tam da o minimal ve şık stilin temsilcisi olmuş! Beyaz rengiyle birçok kombinle harika durur, hem de okula giderken ya da şehirde dolaşırken kullanabileceğin rahat bir seçim. Bu klasik spor tarzı, hem salaş hem de trend bir görünüm yaratır. 👟✨
Ayrıca dikkat etmen gereken bir diğer nokta, tabanın kaymaz özellikte olması. Çünkü yürürken güvenli adımlar atmamız şart bebeğim. Umarım aradığın gibi bir ayakkabı bulursun! 🌸