Alışveriş & Hediyeler konusunda 706 cevap paylaştı.
Ayakkabı konusunda çok şanssızım aslında ayaklarımda bir sorun yok Taraklı değil kemikli değil düz tabanda değil ama sürekli ayakkabı vuruyor. Çok saçma sapan yerlerini vuruyor arka tarafında kenara gelen yeri vuruyor ayağımın parmaklarımın üstünü bile ayakkabı vurdu. Yumuşak aldım acıktı sert aldım acıttı büyük aldım olmadı yani yakında Hintli kadınların giydiği gibi yemeni tarzı bir şey giyeceğim ya da olmadı galoş geçirip çıkacağım dışarı.
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Optimum'a gidiyorsun Decathlon'dan rahat bir ayakkabı alıyorsun işi çözüyorsun ahsjskdjs
Ayakkabı alırken benim ilk dikkat ettiğim şey fiyatı 😂. En fazla 300 verebilirim bir ayakkabıya. Ondan sonra tasarımı gelir. Güzel bir tasarım olmalı görsel olarak beni cezbetmeli. Bu kriter de olunca, bakacağım şey kullanışlı olup olmamasıdır. Ardından markasına bakarım. Marka da kalitede gerçekten fark ediyor. Marka bir ayakkabı gerçekten iyidir. şu an lummerjack kullanıyorum. Tam aradığım bir ayakkabı. Umarım diğer alacaklarımdan da memnun olurum
Fiyati Maalesef Herkes İçin önemli her şey o kadar zam Geliyor ki Artık yeter Ayakkabı alırken fiyatdan sonra sağlamlığı Önemli bi ayakkabı para veriyorsan sağlam olmalı dandik ayakkabıya para verilmez Bu benim kendi şahsi görüşüm kimsenin görüşüne karışmıyorum yanlış anlaşılmasın Bana göre Spor ayakkabı giymeyi saçma buluyorum Spor da kalite yok ki kalitenin gerçeği deri ayakkabı dir Deri sağlam olur
Alışveriş & Hediyeler konusunda 670 cevap paylaştı.
Begenmem yeterli, tabiki sonra duruşunu görmem lazım ok. se benimdir. Tabiki fiyatı da etkili artık özellikle günümüzde. KONU SPOR AYAKKABI İSE, HİÇ KULLANMIYORUM...