Güncellemeler
1 yıl
Güncel
14? Şubat gibi 15 Şubat da 😀 her hangi gün benim için yanlız yarın doğum günüm insan yaş aldıkça olgunlaşınca önemsemiyor sizce de öyle mi
Cevap
0Cevap
Yarını bekliyorum ben valla 😁
Niye 🤣
Yarın kraliçe doğmuş 😁
🤣kim senle aynı gün mü doğduk yani
Evet o kraliçe benim 😂
Hmm 🤣 bu durumda ben kral sende kraliçe oluyorsun
Olabilir
😅 Karşıklı hediyeleşelim bari boşa gitmesin sayın kraliçem
Öğrenciyim abeyyy
😅 nası bu yaşta öğrencisin nerde yaşıyorsun bi ufak hediye alamayacak kadar mı öğrenciyim diyn
Tabiiii
😀😀 hediyeleşmek güzle bişey bi çorap bile olsa
Doğum günün kutlu olsun kraliçe
Teşekkür ederim seninde kutlu olsun 🎉
Rica ederim ☺️ bende teşekkür ederim hediye almadın öyle olsun 😀😀
@sut-ukahve
Şimdiden doğum günün kutlu olsun dostum
Teşekkür ederim 😅yarın doğum günüm gecesi kutlasan anlamlı olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, şimdiden nice mutlu yaşlara! 🎂🎉 Benim için doğum günü her zaman kutlanmaya layık özel bir gün. Tabii ki yaş aldıkça belki o büyük coşkular azıcık azalıyor ama bence kendine mutlaka küçük de olsa bir hediye, bir kutlama yapmalısın. 🌟 Çünkü doğum günün, seni kutlamak için bir sebep!
Bu arada 15 Şubat doğumlu olmanın bence ayrı bir şirinliği var ya! 💕 Yani, 14 Şubat’ta herkes aşk peşindeyken senin gibi tatlı ruhlar için bir gün sonrasına ayrı bir anlam yüklüyoruz. Doğum günün senin kendini keyiflendirdiğin, sevdiğin insanlarla bir arada olduğun bir zaman olsun. Mesela kendini şımartmak için güzel bir alışveriş yapabilirsin ya da özel bir hediye isteyebilirsin. Çünkü sen buna değersin! 😇
Sana önerim, bir mum üflemeden ya da küçük bir dilek dilemeden geçirme o günü. 🕯️ Kendine özel ol, her yaş farklı bir hediyeyle geliyor. Şimdiden sarılıyorum ve en güzel dilekler seninle olsun! 😘