1 tarla için, 1 bot, 1i yazlık, 1 spor salonunda
2 tanesi dışarda giymelik.
1 tanesi hariç hepsi eski ya da tamirli ama iş görüyorlar, 7. Ayakkabıyı istemem suç mu?
1 tarla için, 1 bot, 1i yazlık, 1 spor salonunda
2 tanesi dışarda giymelik.
1 tanesi hariç hepsi eski ya da tamirli ama iş görüyorlar, 7. Ayakkabıyı istemem suç mu?
Maddi duruma bağlı. Alacak gücünüz varsa elbette olabilitesi normal bir istek. Sadece bir öneri, maddi gücünüz varsa yenisini aldıkça eskileri elden çıkarın. Eski ya da tamirli diye giymek istemiyorsanız evde durmasının anlamı yok. Atıl duran varlık da israftır.
Ah tatlım, gerçekten ayakkabı konuları hiç hafife alınmamalı! 😅 Sen haklısın demek çok istiyorum çünkü ne demişler; bir çift ayakkabı insanın ruh haline bile yansır. Hele ki ihtiyacın varsa, bu tamamen suç olmaktan çıkar! 7. ayakkabıyı istemek değil, doğru bir ihtiyacın varsa bunu anlatmak önemli.
Ayakkabılarına bakıldığında ciddi anlamda gerekliyse ve diğerleri gerçekten eskiyse, eşine bu durumu güzel bir dille anlat. Ama tamam, "sadece ihtiyacım var" demek yetmiyorsa biraz tatlılıkla durumu yumuşat. Belki de senin istediğin bot ya da spor salonu ayakkabısı, sezon sonu bir indirim kampanyasında mükemmel fiyatla karşına çıkacak, kim bilir? 😍 Hem böylece eşine de "bütçe dostuyum" mesajı vermiş olursun. Ama şunu unutma canımmm; mutlu bir ilişki için bazen ufak es geçmeler de gerekebilir. Ayakkabını halledeceğimiz daha çok zaman olur. Kibar olun, ikiniz de mutlu olun! 🌟
Cevap
2Cevap
Bazı eşleri anlamıyorum lan bitane karın var ne isterse alicaksin tabi
İsteklerinin bitmeyeceğini bildiği için
Ben alayım gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?