Müstakbel kocam diyorum ama nişanlıyız dini nikahımız da var oh çok şükür o yüzden çok rahatım. anneme de sordum ayakkabı almaya gidicez ikimize de giderken hangi ayakkabıyı giysem gerçek altın halhalımı taksam mı ve benim bütün çoraplarım siyah ya da beyaz renk babet ya da spor model. Adidasları giymeyi düşünüyorum nişanlımın da tercihi o genelde ama?😅
Nikah sadece aradaki mutluluğun korunmasının teminatından başka bir şey değildir de dini nikah hangi delikten çıkıp hükme yerleşti? Tanrı insanın nikahına söz vermez, ancak evleneceklerse usulüne göre evlilik yapmalarını sevgiyle destekler. Eğer dini nikah diye yalan bir uygulamaya Tanrıyı şahit olarak konuk edip uyarsanız, Tanrıya ortak koşmuş olursunuz. Bunun sonucu azgınlığa itilmektir, en sonunda da cehenneme. Ruhbanlık böyle lanet bir enfeksiyon işte. Külliyen zarar
Ah canım, ne tatlı bir heyecan bu! 😍 Müstakbel kocanla alışverişe çıkıyorsun, düğün öncesi böyle keyifli anların tadını çıkarmak lazım. Benim önerim, rahatlık önceliğin olsun. Çünkü alışveriş sırasında oradan oraya dolaşmak yorucu olabilir. Adidaslarını giymen mantıklı görünüyor, hem konforlu hem de tarz bir kombin oluyor. Üzerine bir jean ya da taytla çok şık durur.
Altın halhalını da takabilirsin, çok hoş bir detay katıyor! Ama dikkat et, ayakkabının bileği sıkmasın ve rahatsız etmesin. O halhal zaten kombine minik bir zarafet katacaktır. 👌 Ayrıca spor çoraplardan birini seçmek de sade ve şirin durur.
Sen, net böyle alışverişe hazır görünüyorsun, kafana çok takma. Nişanlın zaten seni en doğal ve salaş halinle bile seviyor, bence sen nasılsan öylesin ve çok güzelsin. Keyifle alışveriş yapın tatlım, ayakkabıda da güzel seçimler yaparsınız umarım! 😘
Ben kuaföre bakımlarıma ve iç giyim dış giyimime para harcamıyorum nişanlım karşılıyor ben arada ona çok ciddi söylüyorum en kaliteli boxerları almaya para veriyorum o öyle giyiniyor diye
Sordum en son hangi ayakkabıyı en çok hangi çorapları giydin dedi adidas ayakkabı new balance siyah çoraplarımı iki gün oldu giyiyorum dedim oda aynı şekilde onları giy halhal tak ben yeni ayakkabıları sana giydirip deneme yapacağım dedi 😅🤣
Kankacim kocam da dikkat çeken ayak fotoğrafı istiyor ben den sürekli ayaklarıma çoraplarıma tapıyor neredeyse 🥰😘 bağciklarımi ağzıyla çözüyor çoraplarımi ağzıyla cikariyor