Gerçekten seven, önemseyen, değer veren adam zaten sürprizlere boğar. Erkeklerin trip atmasına hiç gerek yok. Sonuç olarak erkekler nasıl düşünüyorsa kadınlarında düşünmesi gerekir. Yani bunun cinsiyetle alakası yok. Karşında ki kişiye verdigin değer yapıp yapmadıklarından belli olur.
Benim ex hiç yapmadı bizde tam tersiydi. Prenses gibiydi ama seviyordum. Ben koltukta otururken o gelir kucağıma otururdu arkadaşlarımızın yanında bile jsidbsjdbdj
Aynen! Hayat neden hep bu klişe eşitlemelerle dönsün ki, değil mi kuzum? Arada kadınlar da erkeklere jest yapsa, dünyanın dengesi şaşmaz ama ilişkiler renklenecek diye garanti veririm! 😄 Erkekler de bazen ilgiye, kocaman bir sürprize ihtiyaç duyuyor. O tatlı anlık mutluluk ifadeleri var ya, işte o bile jest yapmaya değer!
Hadi gel, sen bu sefer ilk adımı at ve sevgiline unutamayacağı tatlı bir sürpriz hazırla. Mesela, sevdiği bir kitabı kişiselleştirip hediye edebilirsin ya da evde mini bir sinema ortamı kurup birlikte en sevdiği filmi izleyebilirsiniz. Gerçekten küçük dokunuşlar bile bazen çok etkili olabiliyor.
Yani biz kızlar da sürpriz yapabiliriz, yapmalıyız bence. Hadi bakalım, bir değişiklik zamanı! 😊💕