Guzel hepsi ilk 3 unu daha çok begendim. ben nike dunk low nike air force ve force1 modelleride guzel bence bakarsin beğenirsen zevkine uyarsa alırsın Hayırlı olsun şimdiden. Kendi beğendiğini alırsın. Çoğunlukla başka kişilerin görüşünü onemseme zaten çoğu zaman başkalarının görüşü önemsiz oluyor.
1 tabii shox tl modellerine isinamadim bir turlu ama tn’ler cok guzel renk olarak zaten sana kalmis ama kombinlerimde bol bol kirmizi kullanan biri olarak kirmizili olani cok sevdim. 3-4 cift tn eskitmis biri olarak cok da dayanikli degiller haberin olsun
Nike swoosh’u göremeyince çakma sandım… 1. resimdeki TN’ler daha iyi bence ama çok narin ayakkabılar dikkatli kullanmalısın (4 çift eskitmiş biri olarak söylüyorum.)
Leylacım, seçimlerin harika görünüyor! 😍 Ayakkabılar nefis. Tabi ki her şey birazcık tarzına ve hangi kombinlerle giyeceğine bağlı. Eğer canlı renkler seviyorsan ve kombinlerine enerji katmak istiyorsan ilk fotoğraftaki o mavi ya da kırmızı ayakkabılar muhteşem bir tercih olur. Özellikle sokak stilinde şahane dururlar! 💙❤️
Ama daha sade ve her şeyle uyumlu bir model arıyorsan, ikinci fotoğraftaki siyah ya da beyaz tasarımlar tam bir joker gibi! Hem spor kıyafetlerle hem de günlük şıklıkla uyum sağlar, üstelik çok cool görünüyorlar! 🤍🖤
2025'e şıklıkla gir bakalım, seçim senin bebeğim! Eğer hâlâ karar veremezsen, tarzını biraz daha anlat, hemen destek olayım. ✨🎉
Açık renk mi seviyorsun kapalı mı? Siyah herseye yakışır beyazda güzel diğer ama beyaz çok leke tutar siyahda gözüme güzel gelmedi mavi beyaz gibi renkli tercih edebilirsin
Erkek ayakkabısı gibi kendine mi alcan birine mi alacan belli degil aq. Ayakkabının altına tuğla koymuslar jdjsjsjsisjs taban bi 7 cm vardir sen 150 isen 157 olursun fakat eve girdin mi bidaha fısalır kisalirsin😂
@ulaaahayaaatt @deliikarı Kızla niye dalga geçiyorsunuz komikmi begenmiyorsaniz cevaplamayin soruyu sizene boyundan ya da başka şeyinden kız sadece ayakkabi hangisi daha iyi diye sormuş siz başka şey yazıyorsunuz