Atatürk' ü çok severim. Fakat bir sosyal medyada bir paylaşım ilgimi çekti, Atatürk'ün 1911 yılında ölduğunu, yerine yossı kohen in geçtiğini idda ediyordu Beni aydınlatin lütfen. Bu tez doğru mu?
Saçmalığın daniskası. Öyle bir durum olsa çizgide büyük bir sapma olurdu. Yani düz giden bir çizgi düşün bir anda aşağı ya da yukarı değişiklik gösterirdi. Sonuçları tahmin bile edilemezdi. Ancak atatürkün yaşam çizgisi istikrarlı. Bir de internette her gördüğüne inanma. Hatırlarsan bir dönem internette şu haber çok dolaştı ''Kuran okuyan annesiyle dalga geçen kız çarpıldı ve fareye dönüştü'' altta da hep aynı fotoğraf fareye ve kadına benzeyen garip bir yaratık. Bir yıl sonra ögrendik ki avrupanın bilmem hangi şehrinde bilmem hangi üniverstienin sanat bölümü öğrencilerinin yaptığı bir heykel. Yani bir kez daha diyorum internetten gördüğün her şeye inanma.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Atatürkü karalama kampanyasında başka bir konu daha açmış oluyorlar. Bu kadar gülünecek ne mi vardı ! Ülkemizi işgal etmeye gelen artık osmanlı diye bir şey yok diyen yabancıları denize dökmüştü ne mi vardı Çünkü Dünyaya Türklerin gücünü göstermişti. Ne mi vardı tüm dünya topyekün üstümüze gelirken biz silamız cephanemiz olmadan tüm dünyaya Türkün gücünü göstermiştik. Atatürke bu iftaraları atanlara sesleniyorum çatlasanızda patlasanızda Her zaman Atam gibi yüzümüz de bir tebessümle sizi bertaraf edeceğiz.
Bunlar gerçek yalan Allah ve o zamanın tanıkları bilir. Gerçek Atatürk öldü 2. Atatürk vardı soylentisini duymuştum çocukken bir gözü takma göz diyenler de vardı yıl 90'lar. Kolunu ceketin içine koyunca da mason oluyordu. Cumhuriyet öncesi ve ilanı sonrası Cumhurbaşkanı iken yaptıklarına bakinca tam tabloda aynı tek Atatürk var. Erdoğan gibi 100 yıl sonra da bugünler nasıl anılacak tarih net değil bizde işlerine geldiği için.
en basit mantık.1911 de Atatürk 1. dünya savaşında ve fotosu cephede. savaşta gülünmez. adam bezmiş. diğer fotolar ise Atatürk cumhuriyeti ilan ettikten ya da en azından kurtuluş savaşını kazandıktan sonraki fotoları. yani adam savaşları bitirmiş kafasındakileri yapmış memleketini kurtarmış. keyfine diyecek yok. tabiki ağzı kulaklarında olacak. en basit mantıkla bunu düşün ki zaten bu sorduğun soru akçomarların yozlaştrma taktiklerinden
bir sürü şey var bu iki fotoğraf ve bir komplo teorisi, bir haklılık payı vardır illa ama icraatlara sıralı olarak bakınca bir mason olduğu ortaya çıkıyor zaten
@KoyuSolcu @exorcistt arkadaşlar sizi fazla adam yerine koymuşlar bir yerleriniz kalkmış. Ben yüzlerce kişi ile konuştum sizin gibi insanların, atatürkün yaptığı katliamları anlatınca "iyiki yapmış" diyenlerden olduğunu, işin sonunda "ben zaten hümanist değilim ki" diyenlerden olduğunuzu biliyorum, ben sizinle ortak bir değer ve kültürde buluşmuyorum, bu sorudaki kız arkadaşımız belki merak etmiş ve bana yakın bir kültür değerine sahip ve bir şeyler söyledim yoksa inanın masonluk sizin seveceğiniz bir şey
Trolse Komik Gercekse Cok daha komk :d dusunsene yillarca ataturk diye inanilan zaat bir baskasi cikiyor :D Asrın Trolü :D Bence biri gzel eglence bulmus
akit kafası haberler bunlar malum zihniyeti kandırıp Atatürk e düşman etme çabaları bizim gerizekalılarda inanıyor böyle şeylere Atatürk e aptalca bir düşmanlık besliyorlar
arkadaşım zoruna gidiyor ***nün zorundan gülüyorsun nick name ve pp bakınca neden zoruna gittiği de anlaşılmasa bari, senin için tartışmaya açık bir konu değil ki bu senin gibiler dinini tartışır tanrıyı tartışır yeri gelir gidip tanrıyı eleştirir ama atatürke tek kelime edemez
solcu insan, sana ispat versem ne yapacaksın, sen bırak sana göre değil bu işler, önce şu pp kaldır doğru düzgün merak ediyorsan araştır, laf olsun diye, ispat et denmez
bak işte bu yüzden seni kaile alıp muhabbet açan yok, ona buna tag açıp sadece güldüğün ama laf soktuğunu sandığın yorumları gösterecek kadar veletsin. Ben bir günde zaten onlarca kişiye istediklerini veriyorum sen ise hiçbir şey istemiyorsun
En İyi Cevaplar