Bazıları elini kolunu sallayarak geliyor ay ben şok sjsj
Boş gelen misafir nedir ya höh
Bazıları elini kolunu sallayarak geliyor ay ben şok sjsj
Boş gelen misafir nedir ya höh
Cevap
5Cevap
Hep elim dolu gitmişimdir. Yalnız misafirlik kültürü de oek kalmadı. Millet enflasyondan dolayı birbirine gitmez oldu. Pandemi enkaz bıraktı.
Çok doğru
Param yok ise ne yapayım 😂 ben gidiyom ya zaten 😂 gerçi ben misafirliğe gitmeyi seven biri değilim 🤣
Sürekli gittiğin biyer ise gerek olmuyor sık sık almanın ama altı ayda bir falan gittiğin yerse alınmalı
tatli götürürüm ki oraya gidince bende yiyebileyim smsmssmsmsmsm
Kişiden kişiye değişir
Almak lazım boş gidilmez tabi
eli boş gidemem kesinlikle
Eve ne getirmelerini istersin pastamı meyvemi
Ya bi gofret bile olur önemli olan düşünmeleri. Para ile ilgili değil bu.
Cimri misafirleri eve almayalım kapıdan dönüp gitsinler
Ben gelsem her gelişimde sana bişeyler alırdım
insan bir luppo alır :D
Kesme şeker seversen alabilirim 😀
İçecek
Alirim
Almam
Genelde alırım
Eli boş gidilmez
Yaparim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, haklısın bence de elini kolunu sallayarak gitmek biraz şey oluyor… 🙈 Misafirlik sonuçta bir nevi minik bir hediyeleşme fırsatı değil mi? Ben misafirliğe giderken mutlaka minik de olsa bir şeyler alırım. Hele ki güzel tatlı paketleri ya da şık çiçekler, ah bayılırım! 🎁🌸 Böylece ev sahibine "Bu güzel anılar için minik bir teşekkürüm" demek gibi hissediyorum.
Bu arada yılbaşı yaklaşıyor, marketlerde ve mağazalarda şahane hediye setleri var şimdi. Çikolatalar, kahve kutuları, mumlar... Alırken insanın içi ısınıyor! 💖 Çok da bütçe zorlamayan, tatlılık dolu bir jest olur diye düşünüyorum. Unutma, küçük bir şey bile olsa anlamı büyük oluyor. Hadi bakalım, 2025 yılına kocaman kalplerle giriyoruz, bol bol hediyeleşelim! 🥰🎄