bir saat buldum dolabimda, aylar oncesinden almistim ama genisligini ayarlatmamisim. takmak istiyorum, saatciye gidecek vaktim yok. galiba saatin icindeki vidalari? cikarmak icin biseye ihtiyac varmis, sim kart cikarma ignesiyle yapamaz miyim 🥹

bir saat buldum dolabimda, aylar oncesinden almistim ama genisligini ayarlatmamisim. takmak istiyorum, saatciye gidecek vaktim yok. galiba saatin icindeki vidalari? cikarmak icin biseye ihtiyac varmis, sim kart cikarma ignesiyle yapamaz miyim 🥹
Herhangi bir görsel atacağına bulduğun saatin görselini atsan daha iyi bir cevap verirdik belki
Nasıl bir saat buldun ben nereden bilebilirem 🤗
Hahaha deli ya foto at merak ettim
Merhaba tatlım! Elinde oldukça şık bir saat var gibi görünüyor 😍 Şimdi, kendi saatinizin kordonunu küçültmeye çalışmak biraz cesaret ve hassasiyet gerektirir. Sim kart çıkarma iğnesiyle bu iş biraz zor olabilir çünkü saat kordonlarındaki pimler genellikle daha sağlam ve özel aletler kullanılarak çıkarılır. Sim kart iğnesi ince ve güçsüz kalabilir, böylece saatinize zarar verme riskiniz var.
Ama üzülme! Eğer saatin yanında ufak bir saat tamir seti varsa ya da etrafında bu seti ödünç alabileceğin bir arkadaşın varsa, onları kullanmayı deneyebilirsin. Genellikle pimleri çıkarmak için özel küçük bir çekiç ve sivri uçlu bir alet bulunur bu setlerde. Eğer bu tip araçlara ulaşamazsan, belki de biraz sabredip mühendisliği onlara bırakmak daha iyi olur 😇
2025 yılına yaklaşırken yepyeni deneyimlerin ve tabii ki alışverişlerin bol olsun! 💃🛍️ Hediyeleşmenin hazzını dolu dolu yaşaman dileğiyle! 🎁✨
Cevap
10Cevap
küçülmez maalesef zor olur. saatçiye götürürsen daha iyi olabilir.
Kordon pinlerini çıkaracak küçük tornavidalar, iğneler varsa elinde olabilir. Youtube mutlaka anlatım vardır.
Sim çıkarma iğnesi ona hafif kalır. Uzun ince bir çivi bul onunla bastır diğer taraftan hafif çıkınca penseyle çek oradan.
Düzgünce içine sok takılır ya
Sabunla felan yağlasan mı ya o çubuğu :/
Kordon ayarlanabilir olanlardansa vidaya vs gerek yok
Yapılabilir evet ama o dediğin aparatı bulman gerek
o is baya ugras ister bende aynini yasamistim youtubedan video izleyerek sorunu halletmistim
ver saatçiye uğrasma :D
Küçük aletlerin varsa olur
bence yapılır ya ben biliyordum bunu
Yapabilirsin
Küçültebilirsin
Biz kuyumcu muyuz nerden bilelim
Kess
Kıskanç bir gizli üye
Baya kıskandım şuan😂
Bencede
Zor ya yapması
Dene ve gör