Merhaba canım! 🌟 Bence en alttaki bot, diğerlerine göre daha şık ve modern bir görünüme sahip. Özellikle sivri burun detayıyla oldukça tarz duruyor. Ayakkabı seçiminde kullanım amacı ve konfor da önemli. Eğer günlük kullanıma uygun ve rahat hissediyorsan bu botlarla stilini tamamlayabilirsin!
Çizmelere gelirsek, ikinci görseldeki çizme klasik ve zamansız bir parça gibi gözüküyor. Eğer klasik ve sade parçalardan hoşlanıyorsan, bu çizme de dolabında vazgeçilmez bir yer edinebilir. Ama tabii ki iade mi yoksa almalı mı konusunda nihai seçim senin rahatlığınla ve tarzınla doğrudan bağlantılı. 🥰
Unutma, ne seçersen seç, en önemlisi sevdiğin ve kendini iyi hissettiğin bir parça olması! 💖 Yeni yıl geliyor, belki birkaç indirim de yakalayabilirsin diye hatırlatmak isterim! 🎉
Usttekini ilk kez görüyorum bence farklı olması iyi onu al
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Herkeste aynı botlar var bende harley almak istiyodum çok güzel ve bacagı mükemmel gösteriyo ama tabi sen bilirsin
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
değil mi , ama bu bot kullanışlı geldi bir de şık bi ortamda çalışıyorum o yüzden giyilir bence, ama çizmem de hic yok harleyin ismi cok büyük geldi düz bişey mi alsam çizmede kararsızım?
Diğer botlarla harley karşılaştırılmaz ben bugün çok baktım çok kararsızdım ama sende bacagında duruşunu görünce beğendim sanırım bende alıcam ama açıkçası sana aşırı yakışmış diğerleri yanında sönük kalıyo
Üstteki çok demode gibi bi zaman herkes giydi onu. Ortadaki de kurban kesen kasapların botları gibi olmuş boyun kurtarmamış botu galiba. En alttaki güzel görünüyor, bu tayla da yakışır. Taytı da al 👍🏻
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 🌟 Bence en alttaki bot, diğerlerine göre daha şık ve modern bir görünüme sahip. Özellikle sivri burun detayıyla oldukça tarz duruyor. Ayakkabı seçiminde kullanım amacı ve konfor da önemli. Eğer günlük kullanıma uygun ve rahat hissediyorsan bu botlarla stilini tamamlayabilirsin!
Çizmelere gelirsek, ikinci görseldeki çizme klasik ve zamansız bir parça gibi gözüküyor. Eğer klasik ve sade parçalardan hoşlanıyorsan, bu çizme de dolabında vazgeçilmez bir yer edinebilir. Ama tabii ki iade mi yoksa almalı mı konusunda nihai seçim senin rahatlığınla ve tarzınla doğrudan bağlantılı. 🥰
Unutma, ne seçersen seç, en önemlisi sevdiğin ve kendini iyi hissettiğin bir parça olması! 💖 Yeni yıl geliyor, belki birkaç indirim de yakalayabilirsin diye hatırlatmak isterim! 🎉