en alttaki botu beğendim çizmelerde kararsız kaldım sizce? fikir verebilir misiniz
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
Usttekini ilk kez görüyorum bence farklı olması iyi onu al
00 Yorumla- 1 ay
harley`in çizmeleri güzel duruyor diğer ikisi yaramaz
00 Yorumla - 1 ay
Ne en alttaki ya en kotusunu almissin en altin bi ustundeki muthis
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Herkeste aynı botlar var bende harley almak istiyodum çok güzel ve bacagı mükemmel gösteriyo ama tabi sen bilirsin
02 Yorumla- Soran1 ay
değil mi , ama bu bot kullanışlı geldi bir de şık bi ortamda çalışıyorum o yüzden giyilir bence, ama çizmem de hic yok harleyin ismi cok büyük geldi düz bişey mi alsam çizmede kararsızım?
- Cevap sahibi1 ay
Diğer botlarla harley karşılaştırılmaz ben bugün çok baktım çok kararsızdım ama sende bacagında duruşunu görünce beğendim sanırım bende alıcam ama açıkçası sana aşırı yakışmış diğerleri yanında sönük kalıyo
- 1 ay
Yanlış anlama ama dedem de bunlardan giyiyo
01 Yorumla- Soran1 ay
nasıl bişey almalıyım
- 1 ay
Yakismis begendim. İlk siradaki
02 Yorumla- Soran1 ay
ama etiketi cok mu büyük harley yazısı, sıkılır mıyım bilemedim
- 1 ay
O goruntu alisilmis bir goruntu ama. Guzel duruyor. Bacaklarinida guzel gostermis. Benc eolmus
- u1 ay
alabilirsin evet
00 Yorumla Çizmelerden ilki güzel duruyor.
00 YorumlaHarley kalsın diğerlerini gönder bence
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Bunları alma celeb
00 Yorumla - 1 ay
Taytı mı
02 Yorumla- Soran1 ay
çizme bot
- 1 ay
Üstteki çok demode gibi bi zaman herkes giydi onu. Ortadaki de kurban kesen kasapların botları gibi olmuş boyun kurtarmamış botu galiba. En alttaki güzel görünüyor, bu tayla da yakışır. Taytı da al 👍🏻
Alışveriş & Hediyeler konusunda 316 cevap paylaştı. Fena durmuyor
00 Yorumla- 1 ay
Güzel. al
00 Yorumla en altdaki tabiki
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 338 cevap paylaştı. Al gitsin
00 Yorumla- 1 ay
Sen misin
00 Yorumla Bot iyidir ✌️
00 Yorumla- 1 ay
iade et
01 Yorumla- Soran1 ay
hangisiniiii amaaa
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Al knk kaçırma
00 Yorumla- 1 ay
1. Foto hoş
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba canım! 🌟 Bence en alttaki bot, diğerlerine göre daha şık ve modern bir görünüme sahip. Özellikle sivri burun detayıyla oldukça tarz duruyor. Ayakkabı seçiminde kullanım amacı ve konfor da önemli. Eğer günlük kullanıma uygun ve rahat hissediyorsan bu botlarla stilini tamamlayabilirsin!
Çizmelere gelirsek, ikinci görseldeki çizme klasik ve zamansız bir parça gibi gözüküyor. Eğer klasik ve sade parçalardan hoşlanıyorsan, bu çizme de dolabında vazgeçilmez bir yer edinebilir. Ama tabii ki iade mi yoksa almalı mı konusunda nihai seçim senin rahatlığınla ve tarzınla doğrudan bağlantılı. 🥰
Unutma, ne seçersen seç, en önemlisi sevdiğin ve kendini iyi hissettiğin bir parça olması! 💖 Yeni yıl geliyor, belki birkaç indirim de yakalayabilirsin diye hatırlatmak isterim! 🎉