Moda & Stil İade etsem mi yoksa? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bot aldım 900 tl üzeri biraz Çizik geldi iade etsem mi yoksa bir şey olmaz mı? İade etsem mi yoksa? Cevapla İade Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Fark etmezdim bile ben 😂 için rahat etmiyorsa iade et 0 0 Yorumla
useriguess Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl O çizik ileride büyüyüp parça parça olur mu? Öyleyse iade edilmeli 0 18 Yorumla useriguess +1 yıl Sıkıntı yok sırıtmamış knk qşdksğfkr Yorumla useriguess +1 yıl Uzun bot ile çizme arasındaki farkı açıklayabilir misin? 🤔🤨🤨 Yorumla useriguess +1 yıl Ben acıklayamam şahsen :DBot da çizme de çok havalı duruyor. Severim ben de. Yorumla useriguess +1 yıl 1.72 boyum. Kadınsı modelleri sevmiyorum ayakkabılarda ya, ne kadar kaba o kadar güzel. Harley Davidson ricketson almıştım en son 👊 Yorumla useriguess +1 yıl Ben bile fark edemedim onu sen nasıl fark ettin aiahakalahdşsUygulamayı kullanmayı bilmiyorum haber ettiğin için teşekkür Yorumla useriguess +1 yıl Buranın ne kadar pis olduğunu biliyorum soylemene gerek yok :D Yorumla useriguess +1 yıl Kot giyiyorum direkt. Bazıları taytla kullanıyormus çok yakışıyor ama ben tayt sevmem Yorumla useriguess +1 yıl Boyun çok iyiymiş maşallah xd👌👌 ayakkabıyı kombinleyen modadan anlıyordur bence kesinlikle ağfnsğfkst farklı bir boyut o yaAmazondan ne kadara aldın sorması ayıptır? Çok aşırı pahalı oldular ya Yorumla useriguess +1 yıl Uzun siyah kaban. 🔥 sevdiğim tarz Yorumla useriguess +1 yıl Benim ayakkabı numaram da çok küçük değil bu yüzden kolay olmuyor :D Yine de 46yı tahmin edemiyorum, erkek reyonunda da çok yok diye biliyorum yani sşdmsğdk internetten falan bulmak gerek Yorumla useriguess +1 yıl Benim de yetmiyormuş. 🤔 az önce denedim olmadı Yorumla useriguess +1 yıl İnstagram hesabını sildim ben ya... üzerinden 1 ay falan geçti. Tekrar yüklemek de istemiyorum bağımlı oluyorum diye, kusura bakma. :( Yorumla useriguess +1 yıl 🥲🙅♀️ burayı da az önce sırf soru sormak için yükledim... 3'e ulaşabilirsem yazarım buradan. Şimdilik takip edeyim? Burayı da ne zaman sileceğim belli olmaz. Yanlış anlama, karşılaştığım insanlar konuşma isteğimi bitirdi genellikle. Yorumla useriguess +1 yıl Evet tiklerim var tabii. Aşdnsifke onun kaldırılması çok saçma olmuş. Sen gıdıklanır mısın :d? Yorumla useriguess +1 yıl Bakalım deneyeceğim artıkBaba izmirli, ben İstanbul'da doğdum. Evet. Yorumla useriguess +1 yıl Karın ya benim başka yok galiba avuç içi falan olabilir, huylanırım. Sevgilim yok (olmasını da istemem 🙅♀️🙅♀️) Hep mutlu olursunuz umarım sevgilinle Yorumla useriguess +1 yıl Şaka gibi kadının yorumlarını işgal ettik :D Yorumla useriguess +1 yıl sıkıntı yok buraya da yazabiliriz, yorum kazandıemış oluyoruz ztn. Fotoyu profile koymak iyi taktik👍🏼 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 753 cevap paylaştı. Çok göze batmıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fark etmezdim bile ben 😂 için rahat etmiyorsa iade et
O çizik ileride büyüyüp parça parça olur mu? Öyleyse iade edilmeli
Sıkıntı yok sırıtmamış knk qşdksğfkr
Uzun bot ile çizme arasındaki farkı açıklayabilir misin? 🤔🤨🤨
Ben acıklayamam şahsen :D
Bot da çizme de çok havalı duruyor. Severim ben de.
1.72 boyum. Kadınsı modelleri sevmiyorum ayakkabılarda ya, ne kadar kaba o kadar güzel. Harley Davidson ricketson almıştım en son 👊
Ben bile fark edemedim onu sen nasıl fark ettin aiahakalahdşs
Uygulamayı kullanmayı bilmiyorum haber ettiğin için teşekkür
Buranın ne kadar pis olduğunu biliyorum soylemene gerek yok :D
Kot giyiyorum direkt. Bazıları taytla kullanıyormus çok yakışıyor ama ben tayt sevmem
Boyun çok iyiymiş maşallah xd👌👌 ayakkabıyı kombinleyen modadan anlıyordur bence kesinlikle ağfnsğfkst farklı bir boyut o ya
Amazondan ne kadara aldın sorması ayıptır? Çok aşırı pahalı oldular ya
Uzun siyah kaban. 🔥 sevdiğim tarz
Benim ayakkabı numaram da çok küçük değil bu yüzden kolay olmuyor :D
Yine de 46yı tahmin edemiyorum, erkek reyonunda da çok yok diye biliyorum yani sşdmsğdk internetten falan bulmak gerek
Benim de yetmiyormuş. 🤔 az önce denedim olmadı
İnstagram hesabını sildim ben ya... üzerinden 1 ay falan geçti. Tekrar yüklemek de istemiyorum bağımlı oluyorum diye, kusura bakma. :(
🥲🙅♀️ burayı da az önce sırf soru sormak için yükledim... 3'e ulaşabilirsem yazarım buradan. Şimdilik takip edeyim?
Burayı da ne zaman sileceğim belli olmaz. Yanlış anlama, karşılaştığım insanlar konuşma isteğimi bitirdi genellikle.
Evet tiklerim var tabii. Aşdnsifke onun kaldırılması çok saçma olmuş.
Sen gıdıklanır mısın :d?
Bakalım deneyeceğim artık
Baba izmirli, ben İstanbul'da doğdum. Evet.
Karın ya benim başka yok galiba avuç içi falan olabilir, huylanırım.
Sevgilim yok (olmasını da istemem 🙅♀️🙅♀️)
Hep mutlu olursunuz umarım sevgilinle
Şaka gibi kadının yorumlarını işgal ettik :D
sıkıntı yok buraya da yazabiliriz, yorum kazandıemış oluyoruz ztn.
Fotoyu profile koymak iyi taktik👍🏼
Çok göze batmıyor
ben kafama takmazdım
İade et
bir defa giyip çıksan anlaşılmaz
Giy öyle