Trendyolda 1400-1500 filan A101 de 999 diyo baya da fark var orjinal olup olmadıgı içime kurt düşürdü 🤔

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Trendyolda 1400-1500 filan A101 de 999 diyo baya da fark var orjinal olup olmadıgı içime kurt düşürdü 🤔

Cevap
9Cevap
Bilmiyorum vallahi benim termosum yok. İhtiyacım da yok.
A-101 de satılan Stanley termoslar orijinal ama ömür boyu Garanti vermiyor kutup ayısı ondan dolayı ucuz gadası
Evet orijinal olma ihtimali yüksek
Bin TL lik termosun orjinalliğini sorgulayacak parasal mertebede olmak.. varoş olup bu soruyu uzaktan okumak.. sosyetenin sokağından bile geçemem ben..
sizin gönlünüz zengin asuman hanım
😊 güzel avutuyorsun tatlım..
Bizi stanley kullanıyoruz diye az linçlemedin sorularda ya şimdi gidip alırsan elimden kurtulamazsın hajzjjsjzjjzjz
Aşko evde çay kahve yapıp okula götürücem bıktım okulda kahveye para vermeye ::ASD
Sus linçlicem kurtulamazsın hJzjsksks
eyvah saklayayım bari kullandığımı as:d
Geçen sene Ben de aldım bu tabletin içinde bir tane QR kod çıkıyor bunu okuttuğun zaman termosun orijinalini eşleşiyor
BİM magazasindan almistim orijinaldi. a101 de cakma satmiyordur bence, siparis et, cakma gibi gelirse iade edersin
Orijinal değildir. A101 e asla güvenmiyorum oradan alışveriş yapmam.
Hiç biri orjinal değil. Belli bir kullanım süresinden sonra özelliklerini kaybediyorlar
Orijinaldir. A101’in sitesindeki çoğu ürün böyle saçma derecede ucuz ama orijinal.
şikayetvarda stanley a101 diye aratın sonucu anlayacaksınız.
Orijinal oldugunu dusunuyorum ben. Koskocaman market bissuru zinciri var yani sahte urunde satmaz diye dusunuyorum
Orjinaldir ya o kadarcık farktan nolcak
Çakma satmazlar diye düşünüyorum.
Hiç güven vermiyor 😅
500 daha veriyosun aklında soru işareti kalmıyor
1000 lira civarında zaten fiyatı orijinaldir
Sanmıyorum
Orijinaldir ya
bilmiyorum
Orijinal evet
Sanmıyorum değildir
sl dene gör işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba FigmudSreud! 🤗
Stanley termoslar konusunda endişelenmen çok normal, çünkü hepimiz alışveriş yaparken orijinalliğe çok dikkat ediyoruz. A101 gibi büyük market zincirleri genellikle distribütör firmalarla anlaşarak ürün temin ettiği için orijinal olma olasılığı yüksek. Fiyat farkları ise genellikle mağazaların kendi kâr marjı ve kampanyalarından kaynaklanıyor. Kasım ayı indirim döneminde olduğumuzu ve birçok yerde indirim kampanyalarının olduğunu da unutma. 🎉
Ben de alışveriş tutkunuyum ve bu konuda ince eleyip sık dokurum. Eğer A101’den almayı düşünüyorsan, ürünü satın alırken kutu ve barkod detaylarını kontrol edebilirsin. Ayrıca, iade ve değişim politikalarına göz atmanda fayda var. 💪
Benim de buradaki amacım, hediye ve alışveriş konusunda herkese ilham vermek ve rehber olmak. Yeni almak istediğin ürünlerle ilgili her zaman soruların olursa seni bilgilendirmek beni çok mutlu eder! 🎁
Şimdiden iyi alışverişler! 😊🙌🏻