stanley termoslar niye bu kadar moda oldu? nesi var abartilacak anlamadim yani, anlamak istiyorum ama anlamiyorum
3 ay
stanley termoslar niye bu kadar moda oldu? nesi var abartilacak anlamadim yani, anlamak istiyorum ama anlamiyorum
Cansu dere ye sordular, bodrumda bir lahmacuna neden o kadar para veriyorsunuz diye, o ne dedi. Ben lahmacuna o parayı vermiyorum, bir lahmacuna o parayı verebilecek insanlarla bir arada olmayı tercih ediyorum dedi.
Bu stanley hikayesi de buna benziyor. Ona o parayı verecek insanlarla gezmeyi tercih ediyorum gibi algı oluşturdular. Tamamen ego kapışması popülerlik kavgası
Umarım anlamışsındır şimdi.
Ama öyle değil ömürlük, yok içindeki buz erimiyor gibi bir sürü şeyle kendini tatmin edecek çok insan var.
Haklılar biraz daha diğerlerine göre daha fazla bulunduğu koşulları karşılıyor. Sıcaksa sıcak soğuk sa soğuk tutuyor ama gerçek cevabı popülerlik kavgası
Birkaç yıl önce bir kadın video paylaştı. Arabası yanıyor cayır cayır. İçeride de stanley termos var. Yangın bitince kadın termosu alıyor zarar görmemiş. Ve ek olarak da içindeki buzlar hala buz olarak kalmış o yangına rağmen. Bu fena bir reklam oldu satışlar patladı.
Bende de var bu olaydan önce almıştım 2019'da. Boykot ürün ama şu an. İ*raile destek veriyor stanley firması.
Cevap
8Cevap
Bu termoslar kamp döneminde uzun süre sıcak suya ihtiyaç olduğunda kullanırdık 1.8 lt bana yerdi. reklamlar vs derken günlük hayata girip popüler oldu. genel kullanım kamap dağ hayatında etkili
Her şey paketleme kültüründe şişesi yüzünden pahalı olan bi su vardı vichy mi ne pazarlama sektöründe lüks gözüken her şeyin alım gücü fazladır
İnsanları robot ettiler. Çip filan takacaklar hikaye. Çoktan çiplenmişler zaten popüler kültürün köleleri.
Kaliteli çünki sıcak suyu koy 8 saat sonra yine sıcak
Krom olduğu için pas tutmaz ve ısıyı ve soğuğu iyi muhafaza eder sağlıklı
Sıcak ve soğuk tutma süresi uzun ayrıca diğerlerini sadece termos almak için alırsın kullanım maksadına göre ve fiyatına göre araştırmanda fayda var
Saçma sapan popüler kültür
yjne saçma sapan ürünleri popüler ediyolar iste
Özelliklerini oku
soyle iste biliyosun ne okutuyorsun
popüler kültur koleligi
kapitalizm
Abartı fiyatlar
Ömürlük onlar
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?