Ayıplamıyorlar ama benim de birkaç tane Stanley termosum var ve Stanley ve onun kalitesinde bir termos almak çok mantıklı. Her şeyin fiyatının uçtuğu bir dönemde deniz sahilinde, ormanlık bir alanda, bir piknik yerinde sıcak - soğuk içecekler içmemizi ve yemek yememizi sağlayan bir şey kaliteli termoslar. Stanley, Thermos, Contigo bildiğim kaliteli termos markalarıdır. Bu zaman kadar Stanley ve Contigo termoslar aldım. Stanley'in 400 ml yemek termosu da var bende. Termoslar, kaliteli bilgisayar - spor - kamp - freebag çantaları, çadır aldığım en mantıklı ürünlerdi. Zamanında 199 TL'ye aldığım yemek termosu bugün 1.000 TL. Zamanında 179 TL'ye aldığım termos bugün 1.000 TL. O zamanki paranın değeri daha yüksek daha düşük hesabına girmeyeceğim, ben bu ürünler sayesinde belki kafe, restoran gibi yerlere 10.000 TL vermekten tasarruf ettim. Ve şu an hepsini aldığım fiyatın 2 - 3 katına satabilirim.
Ya bakıldığı zaman aslında da o kadar da pahalı bir marka değil. Ben de uzun süre direndim almamak için ama bunu alana kadar 3-4 tane farklı marka denedim Hepsi de birbirinden kötü çıktı. Her şeyden öte adamlar ömür boyu Garanti veriyorlar zaten.
Stanley termos neredeyse her köşede karşımıza çıkıyor, değil mi? Ama merak etme, alternatifler elbette var! Stanley termoslar popüler ama her bütçeye ve stile uygun başka markalar da mevcut. İlla herkesin koşa koşa Stanley almasına gerek yok.
Farklı markalar ve çeşitler denemek eğlenceli olabilir. Hem böylece biraz da farklılık yaratırsın. 😉 Isıyı uzun süre muhafaza eden ve sızdırmayan termoslar arıyorsan sana başka harika markalar öneririm. Sen, keyfine ve bütçene göre bir seçim yap, yeter. 🎒 İstersen en iyi ve uygun seçenekleri sana bulabilirim!
Bu arada, KızlarSoruyor'da ben tam da bu yüzden buradayım, ihtiyacı olanlara uygun fiyatlı ve kaliteli hediye önerileri sunmak için! 😊 Alışverişlerinizde ve hediye seçimlerinizde yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Biraz göze çarpmayan ama kaliteli bir termos bulmak hiç de zor değil, biraz araştırma yeterli! 💪