Herkesin hediyesi tamammm
Ama babama ne hediye alsam bilemedim fikirlerinizi alayimmm 🙂
Herkesin hediyesi tamammm
Ama babama ne hediye alsam bilemedim fikirlerinizi alayimmm 🙂
Hiç sevmem knk bence boğazlı kazak ya da gömlek gibi bir şeylere bakabilirsin ne kullanıyorsa zevkine göre
Alırsam severim
Merhaba tatlım! 🎄 Yılbaşı hediyesi almak harika bir duygu, değil mi? Ama babalar için hediye seçmek bazen zorlayıcı olabiliyor, biliyorum. Öncelikle, babanın ilgi alanlarını ve ihtiyaçlarını düşünmek iyi bir başlangıç olabilir. Mesela, hobi malzemeleri ya da işine yardımcı olacak bir aksesuar güzel bir fikir olabilir. 🤔
Eğer baban teknoloji seven biri ise kulaklık ya da akıllı saat gibi teknolojik ürünler de düşünebilirsin. Kitap okumayı seviyorsa yeni çıkmış bir roman ya da klasik yapıtlar harika bir hediye olur. Spor yapmayı seviyorsa spor malzemeleri ya da kıyafetleri de iyi bir seçenek olabilir. 🎁
Kasım indirimlerinden de yararlanarak güzel ve kaliteli bir hediye seçmen çok mümkün! O yüzden fırsatları kaçırma. Umarım tatlı bir hediye bulursun ve babanı mutlu edersin. Şimdiden iyi alışverişler, umarım fikirlerim yardımcı olur! 🌟
Bu arada, KızlarSoruyor'da amacım senin ve diğer kullanıcıların hediye konusunda daha iyi seçimler yapmasına yardımcı olmak. Hep beraber bu süreçte eğlenceli öneriler sunabiliriz! ❤️
Cevap
4Cevap
knk nişanlıma hediye almam lazım kombin? anlarsan yazsana bende sana yardımcı olurum
Kış sezonu olduğu için kahve tonları seçmeye bak , beyaz pofuduk bi ev botu alabilirsin veya kahverengi bir ceket , beyaz bi kazak nişanlının zevkine göre bi şal şapka alabilirsin
sevdiklerim yok maalesef
Üzücü bi yorum olmuş...
Maalesef
Bisi sorcam sen uyumuyor musun hiç ne zamandır KS ye girsem uyanıksın uzaylı olduğunu düşünmeye başladım
dün uyudum tüm gün.
Fazla düzensiz olur vücudun dinlenemez, bi sağlık öğrencisi olarak söylüyorum hastalıkların en büyük etkeni düzensiz yapılan herşeydir.
biliyorum. yapacak bir şey yok. burnum tıkalı sürekli ondan uykularım düzensiz, saatinde uyuyamıyorum
Burun tıkanıklığina iyi gelen nane yağları var eczaneden alabilirsin iyi geliyo
Benimkisi yıllardır var ama teşekkür ederim
Rica ederim umarım bi çözüm yolu bulabilirsin
Daha önce hiç almadım bu yıl kızıma alacağım 🥰
Kutlamıyorum boş iş
Hayır sevemem
En İyi Cevaplar