Alışveriş & Hediyeler Yılbaşında sevdiklerinize hediye alıyor musunuz? hicbisik Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Ben kimseden bi çorap bile almıyorum öyle düşünceli bi çevrem yok😃 Yılbaşında sevdiklerinize hediye alıyor musunuz? Cevapla Hediye Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Merhaba, Evet alıyorum hem anne babama hem kuzenlerime falan alıyordum. Ancak bu yıl kuzenlerime sadece öğrenci olanlara alacağım. Malum ekonomik nedenler bir de aile bireylerine alabilirim. ❤️ 1 2 Yorumla hicbisik +1 yıl Ne tatlısınız keşke sizin gibi akrabam olsaydı hiçbir şey almasanız da olurdu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçim eridi ❤️ teşekkür ederim 🎁 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Sevdiğim biri olmadığı için hayır 1 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 378 cevap paylaştı. Evet yılbaşında eğlenmeyi sevdiğim için kendim dahil herkese hediyeler alıp paketleyip ağacın etrafına diziyorum😂 1 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Beni Seven Kimse Yok Ya Yok 😔😔 1 3 Yorumla hicbisik +1 yıl Beni de yok boşverr Yorumla RıfatŞen +1 yıl Boş Verilecek bir şey Değil Ki Bir Sevgilim Olsun Beni Sevsin Yeter Yorumla hicbisik +1 yıl Boşvermeyince çok üzülüyor insan.. Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. almıyorum 1 0 Yorumla