Alışveriş & Hediyeler Özel günlerde hediye alıyor musunuz? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor valla benim eski sevgilim bana ne hediye almıştı ne süpriz yapmıştı :( Özel günlerde hediye alıyor musunuz? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ןɐuoʎsɐuɹǝʇuǝ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Yapmıştım haketmeyen birine 1 11 Yorumla Sınırsız_paylasim +1 yıl Kıyamam sen adet ol ben sana çikolata alcam Yorumla ןɐuoʎsɐuɹǝʇuǝ +1 yıl Kendim alıyorum sağ ol 😂 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl En azından denedin 😂😂 Yorumla Sınırsız_paylasim +1 yıl Kıymet bilmez türk kızı Yorumla ןɐuoʎsɐuɹǝʇuǝ +1 yıl Maviliye mi dedin @ButcherBlaviken Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Valla düşüncen yeter senin :D Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Evet maviliye dedim :D Yorumla ןɐuoʎsɐuɹǝʇuǝ +1 yıl Şimdi sen kimin tarafındasın 🙄 Yorumla ןɐuoʎsɐuɹǝʇuǝ +1 yıl Ayrıca ben Türk kızı değilim 😂 Yorumla Sınırsız_paylasim +1 yıl İşine bak pembeli Yorumla ןɐuoʎsɐuɹǝʇuǝ +1 yıl İşine bakması gereken sensin moruq dbxnxjxjxh Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Alıyorum evet içimden geldiği gibi severek 1 0 Yorumla
TekTabancaGenc Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl En son ne zaman hediye aldım unuttum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 14,5b cevap paylaştı. Almaya dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. almam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yapmıştım haketmeyen birine
Kıyamam sen adet ol ben sana çikolata alcam
Kendim alıyorum sağ ol 😂
En azından denedin 😂😂
Kıymet bilmez türk kızı
Maviliye mi dedin @ButcherBlaviken
Valla düşüncen yeter senin :D
Evet maviliye dedim :D
Şimdi sen kimin tarafındasın 🙄