Bugün özel bir gün ikimiz için de ve sabah hediye ile uyanmak beni mutlu etti 🥳Teşekkür ederim Tatlışım 🥰

Bugün özel bir gün ikimiz için de ve sabah hediye ile uyanmak beni mutlu etti 🥳Teşekkür ederim Tatlışım 🥰
Benim için özel gün olmasına gerek yok ben sevdiğim kadına zaten her zaman için hediye almak isterdim yani sevgililer günü ya da yıl dönümü gibi günleri beklemezdim ama sevgimi hediye ile değil daha çok sevgim ile göstermek isterdim her zaman zaten hediye alınmasından da bence herkes hoşlanabilir sonuç olarak bu değer verdiğinizi gösterebilir.
Ben çok dikkat ederim tanışma günü sevgililer günü dünya kadınlar günü bunlar benim için önemli eşime verdiğim değeri gösterir tabi bunlara suanlik ihtiyacım yok çünkü sevgilim yok😂
Hele yanında Sözcü gazetesi olursa daha çok mutlu eder🥰
Tabi kiii 😍 mutluluklar dilerim 💐
Cevap
14Cevap
İtiraf etmeliyim ki ailemdeki kadınları ( anne, babaanne, hala, anneanne "merhum") özel günlerinde hatırlamıyordum. Sonradan anladım ki bu düzen böyle devam etmez. Anneme doğum günü, sevgililer günü, anneler günü ve kadınlar gününde hediye alıyorum ve evine gidip beraber vakit geçiriyoruz. Babaannem beni yıllarca büyütmüş olmasına rağmen bir hediye almadım. Sadece yemeğe götürdüm, bir kez hediye almıştım. Üniversite öğrencisi olmama rağmen harçlıklarımın bir kısmıyla özel günlerde anneme hediye alıyorum. Bir kez kız arkadaşıma da hediye almak istiyorum. Fakat yanlış anlayabileceği için çekiniyorum. Babam anneme şiddet uyguladığı için ona bir şey almıyorum. Bu nefreti sona erdirmek istiyorum ama erdiremiyorum. Çünkü bir kadına karşı uygulanan şiddetin affı olmaz. Küçüklüğümde oldu bunlar ama benim için geçmiş olması önemli değil. Annem yıllarca küçüklüğümde eve baktı. Babam kahvede çalıştı ve maaşını kendisine alkole harcadı. Bu yüzden böyle bir hayatım var.
Düşünülmüş özenli bir hediyeyse evet
Ayrıca ben özel günlerde değil de daha çok beklenmeyen zamanlar da gelen hediyeleri seviyorum
Hayatımda sadece 3 kere hediye alınan ben 😆😆kimse bana almıyo yaa ne almıs kardeşin çok merak ettım
İkizim diye okudum sjsjsjsj
Almadığım için hoşlanıp hoşlanmadığımı da bilmiyorum
Hoşlanırsınız diye tahmin ediyorum ☺️
Bana kimse hediye almaz
Gazetenin kokusu geldi bir an burnuma... Ozlemisim sanki😂😂😂
Evet.. en sonda bulmacasini çözmek 👌
Olsa da olur olmasa da olur
Yeter ki karşımdaki insan gibi insan olsun
Tabii ki bizi her konuda tamamlayabilen bir insan, bizim için en değerli hediyedir zaten 😊
Çok hoşlanırım valla bayılırım. Ben herkesin her özel gününü hatırlarım ama kimse benimkini hatırlamaz...
Kim hoslnamaz ki... Aslında mesele hediyeden ziyade düşünüyor olmak galiba bu en büyük mutluluk sebebi
Hanımefendiler sadece kaslı uzun boylu zengin bad boylara hediye alırlar ben de herkese hediye alıp verdiği kişilerle mutluluklar dilerim.
Kim sevmez mi hediye almayı. Hele ben çok severim. Hediye almak o insanın bana değer verdiğini, beni düşündüğünü gösterir. Hem de ondan bana bjr anı, değerli bir eşya olur. Aldığım hediyelere gözüm gibi bakarım kullanmaya bile kıyamam kolay kolay🌸
Kimin aldığına bağlı bir durum. Çok pahalı hediyeler sevmem mahçup olurum. Sürekli alınmasını da sevmem rahatsız edici olurdu.
Hediye almaya da hediye vermeye de bayılırımmm.
Almayı daha çok seviyorum nedense. Ama hediye verselerde mutlu olurum.
Hediye ne bana alınmasını severim ne de hediye almaktan hoşlanırım
Hoşlanmayan var mı acaba hediye açmak herkesi mutlu eder bence
Mutluluklar 😃
Özel günüm yok 🙄
Herkes hoşlanır
Hayatımda hiç kimseden hediye almadım
laf arasında söylediğim sevdiğim bir şeyi söylediğimde hediye olarak alınması özellikle çok hoşuma gidiyor.
Evet kim istemez
Evet hediyeleşmeyi seviyorum
Hediye almayı kim sevmez kimseden hediye almadım.
Severim ama hiç hediye almadım.
Ben hediye almayı seviyorum
Çok severim kesinlikle insani degerli hissettiren bisey
acaba nedir nedir😂
Kimse özelim olmadı alamadım alan da olmadı
Hediyeyi kim sevmez ki
Özel günlerle işim yok
En sevdiğim, almazlarsa bozulurum
Kimi mutlu etmez ki.
Güle güle kullanın
Evet bana da alınsa fena olmazda
Güzel olurdu